visning äntligen!!

Vi har nyss varit på visning ute i Bunkeflostrand - annestad! Vi pratade med hyresvärden och hon föreslog några tvåor som var lediga, och vi gick och kollade på  två stycken som låg på bottenvåningen. Jag föll såklart för den med uteplats, eftersom man har egen ingång och det känns bäst för hundarna.
Här är huset bakifrån, med lägenheten underst, känns nästan som ett radhus.


Här är uteplatsen igen, med förråd och bra plats för utemöbler. Häcken kommer bli högre sen och det är skönt att den ligger på en hörna så har man inte grannar på alla håll. Dom större fönstrena är in till köket, och det mindre fönstret är in till sovrummet. Eftersom det ligger ett cykelförråd mittemot uteplatsen så är det relativt lite insyn från dom andra husen:



Här är framsidan med en liten uteplats =) Egen ingång, stora snygga fönster in till vardagsrummet:


Här är vardagsrummet med stora fönster ända ner till golvet, man ser ut i hallen där. Badrummet är stort och fräscht med dusch,tvättmaskin och torkrumlare!


Här är köket med utgång till uteplatsen. Sovrummet fick jag ingen bra bild på men det var lagom stort för två sängar, databord och nån byrå, tre inbyggda garderober.

I övrigt fanns det en garderob i hallen, och en stor klädkammare vid badrummet. Det är tyvärr förbjudet att sätta upp staket i trädgården, men vi får lov att fästa upp kompostgaller åt hundarna sålänge dom är borttagbara. Om man har uteplats vill man ju kunna släppa ut hundarna där!
Nu ska vi ta oss en funderare om vi ska bo här, och isåfall blir det inflyttning första november!

Vad tycker ni, ser det bra ut?

Kommentarer
Postat av: Daniela

Själv tycker jag det såg helt underbart ut! Ser ju ut som om det är väldigt ljust i storarummet och det är ju helt klart jätte bra. :) Sen så var det ju väldigt snyggt i sig, hela stället. Vill inte du ta den så skicka adressen till mig ;)
PS: Kanon för hundarna också ju!

Postat av: Liroria

Det såg verkligen jättefint ut. Önskar att man hade bott på bottenplan och slippa springa från 3:e våning när man ska gå ut med hunden. Skönt med egen uteplats.

2007-09-12 @ 19:08:33
URL: http://liroria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback