girls night

Igår hade vi girls night med skräckfilm hemma hos Jessica. Myspys och en välbehövlig komma ifrån plugget kväll!

allt
Kvällen började med ett fullproppat barbord och en kyl redo med groggvirke.

orga
Jessica mjukstartade med en orgasm..

piggelin
och sen upptäckte vi vår favoritdrink: piggelin drinken!!

paris
Det tillverkades Paris Hilton on the rocks på löpande band,
99875-77
och Kim njöt av en BSB-on ice! (gissa 52 gånger vem som kom på det namnet)

scanner

Jag köpte en scanner/skrivare/kopiator i tisdags som jag nu äntligen fick lite hjälp att installera. Så nu har jag scannat den första bilden på mig själv med min nya maskin =) Bilden är lite mörk i sig men jag får prova med fler..
Tadaaaaaaaaaaaaa!!
jag
Provar med en till bild för att se kvaliteten på scannern ordentligt..
ny
Ja det blev ju bra, lite mörk nästan igen men det går ju att justera!
nej...GONATT

shopping

Idag kom Kickers sele med posten. Han blev jättesnygg och den behövs nu när det ska bli storm! Lillen blåser ju nästan iväg haha
sele

Åkte till Mobilia och kunde inte motstå att köpa en lykta på DUKA som var nedsatt till 79 kr. Kommer bli så perfekt med några tjocka ljusblock nu på hösten när man sitter och kollar på film i soffan =)
Köpte även två söta tröjor på H&M.
lykta


Vi hoppade in på SIBA och köpte en digitalkamera med extra minneskort och skyddsväska i födelsedags present till min pappa. Vi ska fira honom imorgon =)
Min kille kunde inte motstå och köpte en ny mobil
nokia
Nokia 6131

min bil

bilen

car, car....my lovely caaaar....
mitsubishi carisma 98 köpte den i sommras, och är så himla nöjd. Efter vår första bil- toyota carina 2 -91 så blev det här ett enormt steg uppåt för oss! Vi bestämde oss för att sälja vår gamla bil när vi hade haft inbrott två gånger, och den hade gått sönder cirka 5 gånger och tvingat oss att vara utan bil i ett halvår till och från. Så sen blev det en bra bil med LARM.
Så enormt bra och fin på alla sätt. Klart man ibland längtar efter en snygg sportbil eller nåt, men den här går bra ett tag =D
I love you Carisma!


almgårdsmaffian

almgardsmaffian

Jag säger bara- PASSA ER för Almgårdsmaffian!!!
Kicker, Boss, Martini och Twiggy, dom tuffaste doggarna i hela Malmö!
Ja det är bäst att ni hålla er borta.

drömlägenhet

Ursäkta mig, men jag har hittat min drömlägenhet. Oh...my...god!
Förutom att hyran ligger på 6700 kr så, shit pommes. Central etage våning bara så jävla snygg!!! Kolla själva och svimma:
drom
6 meter i tak som högst....maaahhh *drömma* Träbjälklar och takfönster...

99875-65
allt är ju i trä...döda mig

99875-64
röd panelvägg...ja nu dog jag igen!

99875-63
kolla in köket, träluckor och glasplatta på spisen, diskmaskin. Man ser att kylen/frysen är i stål också. Dessutom finns det tvättmaskin och torktumlare i badrummet. 
GRÅTA, JAG VILL HAAAAAAAAAAAAAAA


stövlar + jacka

stvlar
Kärlek till mina nya stövlar med kilklack   =)
Köpte dom på skopunkten idag för 399 kr. Jag köpte också en svart höstjacka och en rosa/vit mössa! Nu ska jag ut i höstvädret med hundarna och njuta av mina nya fynd =D


jacka
Mobba inte mig jag är förkyld som en kamel och allmänt dödstrött.

Benny

99875-59

Det här är Benny, vår nya familjemedlem. Han har redan anpassat sig bra till flocken, trotts att han inte har några ögon. Han äter rätt mycket pengar, men han var snäll och lät Kicker prova hans halsband. En sån här rosa chihuahua (sparbössa) kan jag verkligen rekommendera till alla idioter som tror att en chihuahua inte är en riktig hund med samma aktiverings behov som andra raser och tror att dom kan gå på kattlåda!!

139 kr på Lagerhaus

hårfön & plattång

t3

T3 Tourmaline Evolution Hair Dryer. Dyr, men proffsig keramisk fön som använder sig av den speciella tekniken med tormaline kristaller för extra kraftigt jonisk effekt. Sägs få håret att torka fortare och bli superglansigt, och glansigt blir det verkligen. Bling-bling fantaster lär uppskatta de tre rosa strasstenarna som är infällda i handtaget.
2498 kr


ghd
GHD Original stylingtång. Låt dig inte luras av dess diskreta yttre. Lätt och smidig att jobba med oavsett om du vill släta ut eller locka håret. De keramiska plattorna fjädrar vilket gör att det är värmen och inte trycket som stylar håret. Värme-elementen är lika stora som keramikplattorna vilket gör att värmen fördelas jämnt. Går ej att manuellt reglera temperaturen, men enligt tillverkaren ser ett avancerat kontrollsystem till att tångens temperatur alltid är optimal.
1599 kr

bi-facil

bi-facil

Lancôme BI-FACIL, Non oily, Instant cleanser, Sensitive eyes.
Speciellt mild ögon makeup remover om man till exempel använder kontaktlinser, som jag. Tar bort allt smink, även vattenfast i -ett ögonblick ;) *höhö*
Cirka 280 kronor för 125 ml.
 
5 av 5 funkar super!


helgen

skalle

Igår var vi på Rusta och köpte stickade döskalle polotröjor till vovvarna! 49 kronor stycket, superbra på vintern!
Sen gick jag ut på långrunda och tränade spår med Martini, socialtränade Kicker och hälsade på stora vovvar, och utställningstränade på ett parkbord =)

Idag är husse i Göteborg så vi åkte till Käglinge naturreservat med Kim och Mille (papillion).

vovs
Full rulle för hela slanten!!! Mille, Martini och Kicker!