Befodran

Blev spontant ledig en dag förra helgen eftersom det var så lite att göra på jobb. Stack till Helsingborgs festivalen och softade runt. Käkade planka på en mysig restaurang och bara njöt av lugnet. I veckan har jobbet sakta men säkert ökat och jag tror det kommer gå bra för företaget till slut. Det såg lite dystert ut där ett tag dock. Men nu ska vi få in det nya datasystemet snart, fler datorer och en till dansk person som kan ha hand om kundkontakt. Vi har även en ny chaufför nu och vi ska få in fler packare snart. Jag och Maria hade möte med chefen häromdagen, vi ska nu ta över för två personer på kontoret som fått sparken. Så vi ska vara nån slags Packchefer, ta hand om all upplärning av personal, lägga upp schema för packarna och deras löner. Se till att allt blir organiserat och att allt flyter på som det ska. Även en del administrativt med betalningar, kvitton och papper. Se till att chaufförerna kommer iväg i tid med bensin, pengar, brobizz, GPS, körlistor och rätt påsar. I helgen har jag ensamt ansvar för företaget och får vara arbetsledare, blir väl mest att jag sitter på kontoret och fixar körlistor och ser till att alla ordrar blir packade. Givetvis kommer lönen bli mycket bättre nu och jag är spänd på att se vad den kommer ligga på, skriver kontrakt denna veckan =) Men oavsett är jag sjukt nöjd att jag efter bara 7 veckors arbete på mitt första riktiga jobb någonsin redan har fått en så pass hög position i företaget!! Det går bra nu kompis ;)


En grym video som jag inte kan sluta titta på, snodde den från Kimsan!

HP kennelträff 18/7



  


dääänsk party 17/7

  

Workaholic

Jag ska börja med att varna alla om att jag inte har sovit på cirka 2 dygn nu så jag kan verka lite smått snurrig i bollen. Har jobbat mycket, får aldrig en dag ledigt. Nu har jag hoppsan ojsan blivit nån slags chaufför/arbetsledare och får massa ansvar på axlarna. Jaja det är bara att tacka och ta emot typ, och hoppas på löneförhöjning snarast. Danskar är Especiale, men dom tycker nog att vi är värre. Var på Jylland i 18 timmar igår (inatt) med Maria och snurrade runt. Vi hade faktiskt svinkul precis som sist, inhallerade cola, tejpade SWEDEN på lastbilen och sjöng kareoke. Tyvärr fick vi inte bensinpengar nog att ta oss runt till alla kunder, eller att ta oss hem. Så vi fick snällt vänta nånstans vid Århus tills vi blev räddade av vår danska chaufför. Då fick hans lastbil soppatorsk på vägen hem så vi fick rädda honom! Ja komiskt och vi körde med lysande bensinlampa hela vägen genom själland. Men hem kom vi till slut, och tack gode gud för hundvakter ;)  Om ni vill skratta lite åt danskar så kan jag rekommendera det här inlägget om danska barnböcker: http://kulturarbete.blogspot.com/2009/05/proggiga-barnbocker-del-34-bolleskole.html



första lönen

Superskönt att vara ledig från jobb en dag igår. Var hemma hos pappa och käkade glass. Hjälpte honom att boka flyg till Schweiz för dom ska ner och hälsa på brorsan i augusti. Idag var jag dessutom ensam packare på jobb, lungt och skönt och inte mycket alls att göra. På onsdag är det löning och alla är på helspänn hur mycket vi ska få ut, det blir party party nästa helg asså! Vilken känsla att få ut sin första lön =) Ikväll ska jag mysa här hemma med hela vovvegänget och bara varva ner! Lite choklad och en bra film kanske =)


Fullt upp

Satt nyss och kollade på Michael Jacksons minnesceremoni. Helt ofattbart, som ett stort jävla spektakel, jag väntar nog fortfarande på att han ska dyka upp och avslöja skämtet? Tycker så synd om hans barn och hans familj! Nu får jag nog fundera på sängen, ska va på jobb 8, har jobbat mycket senaste dagarna. Det är mycket att göra och allmänt kaos. Men vi har faktiskt skitkul ändå och idag följde charlotte med mig och fick "skola in sig". Kims lillasyrra har också jobbat där nån dagar nu. Var på stranden och grillade med hundarna i helgen, och igår var vi en runda på sibbarp. Man får ju passa på när det är sol, för nu ska det bli sämre väder. Snart är det dags för löning och det ser vi verkligen fram emot!


Pinsam TV

Ok dom flesta har väl sett vår pinsamma svenska verision av Dancing with the stars = Let's Dance!? Typ Hasse Aro och Peppe Äng som skuttar runt och ser allmänt stela ut. Kolla in promon till amerikanska säsongen 2007.
Fan vad vi suger, varför försöker vi ens efterlikna USA, det blir bara skräp av det. Nu ska ju "Get me out of here I'm a celebrity" också testas i sverige!   "Programmet kommer att sändas på TV4 och under namnet "Kändisdjungeln". 10 kändisar ska leva i djungeln i Malaysia och kommer att bevakas av TV-kameror dygnet runt och TV-tittarna kommer att få bestämma vilka av kändisarna som ska genomföra de olika utmaningarna. Programmet har premiär i höst. "
Oh yes det blir väl nån tacky variant av "Hjälp jag är med i en japansk tv-show". Vem fan vill glo på Regina Lund och Johannes Brosk i kycklingdräkter.  Say who? ja exakt. Ja men det är gött att TV-liscensen används flitigt.