Fler...

Ja förlåt, jag kan inte hjälpa det, jag har sommarlov XD
Jag kollar på alldeles för många filmer!!! Det bara blir så ;)

Zodiac
En sann historia om en grym seriemördare som kräver att San Fransiscos största dagstidningar lägger upp hans brev på första sidorna, annars kommer han döda fler. En lång jakt efter identiteten bakom "the zodiac". Man får följa en ung kille som jobbar på en tidning, och en snubbe som jobbar för polisen och deras sökande efter ledtrådar och pusselbitar. Ganska sevärd film, kanske lite för lång!
3 av 5

Norbit
En förutsägbar Eddie Murphy film. Han klär ut sig till en tjock kvinna, en tönt, och en kines osv.  Lite tråkigt bara att dom måste nedvärdera överviktiga genom att ge bilden av en lat, dum svart kvinna. Men visst är den rolig på flera andra sätt med dom överbeskyddande bröderna och Norbits otur!
3 av 5 rolig

Pingvinresan
En gripande vacker dokumentärfilm om Kejsarpingvinerna i Antarktis. Jag kan tänka mig att känslan blir ännu större på bioduken. Det är en fransk film med tre berättar röster, dock har flera länder valt att dubba och ändra i filmen och musiken, men då tappar den en del av charmen av originalet. 
Den berättar ur pingvinernas perspektiv, om vandringen dom gör varje år 20 mil upp på land för att para sig. Supergullig, hjärtskärande, dramatisk och gripande!
5 av 5 bästa djurdokumentären jag sett!

mer filmer

Apocalypto
En film om Mayarikets fall på 1500 talet. Huvudrollen och hela hans stam blir tillfångatagna och förs till staden där dom ska offras. Mel Gibson har skrivit och regiserat filmen, vilket märks om man jämför med Passion of the Christ! Ganska detaljerade scener med blod och död. Dom pratar nån slags 'indianska' i hela filmen och den är överlag väldigt trovärdig.
3 av 5

Madeas family reunion
Vi trodde det skulle vara en komedi som Big momas house, men det var det verkligen inte! En snubbe som heter Tyler Perry spelade minst 3 av rollerna i filmen, där han helt enkelt klär ut sig. När han inte klädde ut sig och spelade huvudrollens bror, så var han en riktigt dålig skådespelare!! Filmen handlar om en brud som blir slagen av sin fästman, en kontrollerande mamma, och en fosterdotter, och massa andra problem. Filmen hade varit mer dramatisk om dom hade slutat med alla dumma prutt- och tjockis-skämt. 
2 av 5 konstiga skämt mitt i allvaret

Pulse
Mysko skräckfilm om nåt slags virus som sprids genom MSN, som får ungdomar att ta livet av sig själva. När man fått det på sin dator så förföljer det en genom mobiler osv. Ingen riktig handling utöver att huvudrollerna springer runt som yra höns och inte fattar vad som händer. Snabbt tar det läskiga viruset över hela världen och dom som fortfarande lever försöker fly till platser där det inte finns någon internet uppkoppling eller telefon nät. 
2 av 5

Stockholm

Hela förra veckan var vi på semester i Stockholm och hälsade på sambons familj och släkt. Passade på att åka ut till skärgården på Vaxholm och njuta av solen. Vi hittade bara på hundvänliga aktiviteter som att gå i skogen på Järvafältet, naturreservat och stranden vid Jakobsberg, Bromma Zoo butik och hundcafé  =)

image221
Martini på bryggan i Vaxholm

image222
Kicker njuter av skärgården =)


image223
Vovvarna vid Görvälnsbadet

image224
Martini med sin dotter Néra på Himmelska Hund café

*************************************************************************************

Dagen efter vi kommit hem från Estocholmo så bar det av till Bosjökloster, för CC skåne chihuahua träff. Mucho mysigt,  fin utsikt men främst kul för hundarna! Vi hade dessutom tur med vädret för det har regnat i över en vecka men just när vi hade träff så var det soligt!

  
  

Hund Modell

Min lilla ynkepojke älskling Martini har gått och blivit modell XD
Vi köpte ID-brickor på en utställning och idag kontaktade dom mig och frågade om dom fick använda en av mina hundar som reklam på deras hemsida!
Jag är så stolt över min lilla pöjk haha Och jag tog ju faktiskt den fina bilden :P

http://lrdesign.se/product_info.php/products_id/221


image219

Movies

The Reaper
En film som säkert är bra om man tror på Gud. Det handlar om en tjej (Hillary swank) som varit präst i Darfur och får sin familj slaktad. Hon slutar tro på Gud och arbetar istället inom vetenskapen för att bevisa att sånt som folk tror är förbannelser eller andra tecken på Guds existens, är felaktiga. Hon blir tillfrågad att komma till en liten stad och undersöka deras flod eftersom den blivit röd som blod. Hon och hennes team kommer med hundra vetenskapliga förklaringar till att det inte är Gud som färgat floden röd, men när fler och fler händelser stämmer överens med bibeln så går det upp för henne att något inte står rätt till. En liten flicka blir anklagad som djävulens barn och utpekad som den skyldige. För att lösa situationen måste hon börja tro igen, och följa bibelns ord.
2 av 5 lite för kristen för mig, övernaturlig

DaVinci Koden
En listigt gjord film med många vändningar, spänning och stora historiska kopplingar. Väldigt bra gjord film med Tom Hanks i huvudrollen. Mycket spännande och värd att se minst 2 gånger. Jag kan inte förklara mer utan att avslöja något, än att han ska hitta gåtor och knäcka koder för att nå fram till sanningen. Den är gjord på ett sådant realistiskt sätt att man faktiskt börjar tro lite grann  ;)
5 av 5 super bra!

HP kennelträff

Ganska händelserik vecka, om man jämför med resten av sommaren. Har pluggat hos Kimsan tre dagar i rad (jagat getingar och spankat oss), och kollat filmer på kvällarna med brorsan. Igår vart det middag och helkväll hemma hos min styv-morfar, konstigt nog börjar min "familj" bestå av mindre och mindre svenskar *fniss* Hmmm 5 svenskar och 5 icke svenskfödda!
Brorsan åkte till Bulgarien sunny beach igår, hoppas han klarar sig hem helskinnad!

Idag blidde det en åktur till mitten av skåne för att hälsa på Kickers familj. Det var kennelträff hos HP's med massa fina vovvar. Jag vann priser eftersom jag svarade rätt på alla bonusfrågor i tipsrundan haha Vilket offer man är som vet exakt vilken hund som vann BIR i vilken stad, och vem som är pappa till vilken valp och tillåmed hur carolas hund ser ut ;) Ja checka in mig på St Lars säger jag bara!

Här är Kicker med sin söta mamma Annie =) Visst är dom lika, utöver färgen och hårlaget ;)
image217

Här är Kalle och Kicker, dom är kullbröder (2 av 4 stycken)
image218

Filmer

The Number 23
Lite knepig men spännande film om Jim Carey som får en bok av sin fru i födelsedagspresent. Boken är otroligt likt hans eget liv och han blir fängslad av historien. Handlingen är inflätad i besattheten av numret 23 och snabbt tar han över förbannelsen. Även hans familj blir snabbt involverade och dom börjar leta efter författaren för att få veta sanningen bakom numret 23.
3 av 5 spännande

Harsh Times
Droger, våld, pistoler och tuffa pojkar. Två riktiga latmaskar till kompisar lever loppan i LA. Den ene snyltar på sin frus pengar och den andra rånar folk för att köpa öl och cigaretter. Dom festar, slåss och svär. Den mest kriminella av dom vill bli polis, efter en lång karriär i armen. Han klarar proven till underättelsetjänsten genom att fuska på drogtestet och lögndetektorn. Dom åker till Mexico för att festa men allt går inte som planerat.
2 av 5 för mycket män som hävdar sig genom våld

The Grudge 2
Bättre en ettan faktiskt. Historien fortsätter där ettan slutade, Sarah michelle gellers "syster" kommer för att hämta hem henne till USA. Men när hon ser henne dödas av "spöket" så börjar jakten på sanningen och en kamp för att få det att sluta. Den ruttna läskiga japanska bruden tar sig utanför huset och börjar döda mer människor tillsammans med sin skabbiga blåa son som låter som en katt. Tillsammans med en japansk journalist börjar hon leta efter ledtrådar samtidigt som hon själv blir jagad av spöket. Går det att stoppa i tid?
4 av 5 LÄSKIG

Drömmen

åååååååååååååååååååh vad CP snygg lägenhet (som jag fått upp på björnsbytare.se)! Billig hyra mitt på davidshall, brevid gågatan! Tvättmaskin och torktumlare, trägolv och högt i tak. Vill man ha eller vill man ha??????

  

Ge mig NU!

Bilder från vår lilla semester

I fredags åkte vi upp tidigt  från Malmö till Tvååker på Nationell hundutställning!
Det var domarändring och vi fick en finsk tant till domare.....
Kicker fick fin kritik och skötte sig utmärkt i ringen.
1a HedersPris och andra plats i konkurransen:
image199

Det hade regnat i två veckor så ringen var som en lerpöl. Martini hatar att bli blöt om tassarna, och det märktes på hans gång *fniss* Han ville inte gärna stå på bordet. Men det kvittade för domaren hatade honom till döds ändå. Hon kritiserade honom in i ryggmärgen och skrev att han hade underbett osv. Vilket inte ens är sant!  =(

Efter utställningen åkte vi 20 minuter ut till havet och kastade in vår packning i vårt rum på vandrarhemmet på strandkanten i Olofsbo. Helt underbart mysigt, och efter några timmars välbehövlig vila på rummet så kom SOLEN fram!
Här bodde vi:
image200

Vi rusade ut på stranden och hade så roligt i sanden =)
image201

Sen blidde vi hungriga, så vi åkte 5 minuter in till Falkenberg, en mysig liten stad där vi hittade en uteservering på en pizzeria där vi kunde sitta ifred med hundarna =) (ja försök du äta med två chihuahuaor i centrum, rena turistattraktionen!)
Jag vet tvåååå små vovvar som var sugna på pizzaaaa ;)
image202

Vi passade på att gå ner till "doktorspromenaden" med underbar natur och hoppande laxar i kanalen!
image203

När vi kom tillbaka till Olofsbo kunde vi inte hålla oss borta från stranden. Det var ju så tråkigt att bara sitta på rummet och glo, så varför inte doppa fötterna i havet och låta hundarna springa av sig.
image204

Men trötta vart vi allt i slutet på dagen, och vi kom i säng ganska tidigt!
image207

lördagen var det dags igen för Internationell hundutställning i Tvååker! Regnet hängde i luften och natten hade varit regnig också. Men efter en stund kom solen fram och vi var alla på gott humör!
Gunilla ställde Kicker åt mig, eftersom hon visar honom så himla snyggt =) Och den amerikanska domaren gillade honom.
1a HedersPris och 3a i konkurransen:
image205

Martini gillar inte bordet speciellt mycket, men det gick OK. Han fick en 2a.
image206

Här är Kickers lillasyster Anvinn i mitten (samma föräldrar men ej födda i samma kull), med halvbror Gaston till höger =) Gaston blev BIM på fredagen och BIR på lördagen (långhår)!
Kickers pappa Melvin blev BIM på lördagen (KH) men han är ej med på denna bilden.
image208


Här hälsan Kicker på lilla Maya, 6 månader gammal och 1 kg tung ;) Hon har personlighet den här lilla blue & tan chi-tiken!!
image209

Vi tog en runda bland alla försäljnings stånden på utställningen, och köpte jättecoola svarta hundbens ID-brickor med killarnas namn och mitt mobilnummer. Man vet ju aldrig om dom skulle springa bort när dom är lösa =(
Men jag vågar inte visa brickorna på bild för då ser ju alla mitt nummer XD

Efter utställningen åkte vi in till Tvååker "centrum" *fniss* ja en gata vid ICA och apoteket!
Vi hittade en mysig pizzeria där vi käkade på en fin terass!
Sen åkte vi tillbaka till vandrarhemmet och tog en runda på stranden *igen* =)
Två små trötta vovvar kisar i vinden:
image210

Efter ett litet språng-damp lösa och ett plaskblött bad i havet såg man ut såhär:
image211

Söndagen checkade vi ut från vandrarhemmet och åkte 1 ½ timme till Göteborg. Där hittade vi vår hundvakt för dagen, Josefin och chihuahuan Gimli =) Dom passade snällt våra killar hela dagen medans vi sprang runt och åkte karuseller på Liseberg och skrek oss hesa. Min bror och min kompis mötte oss där och med solen på topp hela dagen så hade vi svinkul! Vi kom hem till Malmö helt slutkörda och rödbrända mitt i natten =) Men nöjda med helgens eskapader!

Snyggaste mobil just nu?

Jag ska eventuellt skaffa ny mobil, kan inte bestämma mig, vilken är snyggast? Jag är inte ute efter några funktioner mer än sms och samtal, och kanske kamera. Jag vill bara ha en snygg telefon =)

LG KG800 Chocolate Vit
Unika touch-knappar
image193

Nokia E61 Silver
image194


Nokia 7390 Rosa
image195


Samsung SGH-U600 Röd
image197


Samsung SGH-X830 Vit
MP3-telefonen
image198


More Films

Djävulen bär Prada
Väldigt bra film om man är insatt i mode. En ung tjej vill jobba som journalist och hoppas att hon ska få en fot in i branchen genom att jobba som assistent för chefen på världens största modemagasin. Det innebär dock en hel del uppoffringar om man ska hänga med i mode branchen, är hon smal nog och har hon koll på alla designers? Det speglar drömjobbet för alla mode intresserade tjejer och det är ganska kul att drömma en stund =)
5 av 5 en favorit

Smokin Aces
Knepig och hoppig film om ett gäng olika lönnmördare som är ute efter samma offer. En snubbe ska vittna mot en maffiaboss, och det sätts ut en belöning på 1 miljon till den som knäpper honom. Pang pang och blod blandat med komedi, knark-kungar och horor. Ja inget för mig! (Alicia Keyes och Ben Affleck)
2 av 5

Den utvalde
Oväntat bra svensk film om en ung kille som är ovanligt smart student på Polishögskolan. När en rad mord sker på Uppsala universitet så anställs han för att infiltrera klassen och lista ut vem mördaren är. Han blir såklart kär, men snart inser han att mördaren finns bland offrets närmsta vänner.
4 av 5 spännande!

Snakes on a plane
Ett vittne ska flygas till rättegången om mordet på en åklagare. Samuel L Jackson är FBI agent och ska se till att han kommer helskinnad fram. En lönnmördare placerar hundratals dödsgiftiga ormar på planet och hetsar upp dom med ett speciellt ämne. Ormarna släpps ut i passagerar planet och kaos uppstår när dom krälar runt och dödar folk. Det bästa i filmen, enligt mig, var den söta chihuahuan *fniss*. Passagerarna tvingas sammarbeta för att överleva och medans flera är bittna. Den var faktiskt ganska spännande även om jag inte brukar gilla såna här filmer.
3 av 5 Helt OK

Lucky number slevin
Josh Hartnett är på fel plats vid fel tillfälle. Han är fel kille. Av misstag identifieras han som en man han inte är och hamnar i kläm mellan den undre världens två rivaliserande bossar. Tar en oväntad vändning i slutet, men det är det enda som är bra på hela filmen. (Bruce Willis).
1 av 5

The break-up
Efter att Jennifer Aniston avslutat förhållandet med sin pojkvän, Vince Vaughn, vägrar båda att flytta ut ur lägenheten de delar. Efter att ha fått råd från sina vänner, människor de anförtrott sig åt och ett antal totala främlingar, sätter de igång med psykologisk krigsföring för att få den andre att lämna lägenheten - tills de båda inser att de kanske istället bråkar för att hålla sitt förhållande vid liv.
2 av 5

Click
Adam sandler har inte tid med sin fru och barn, om han ska klara av att imponera på sin chef (David Hasselhoff). Han får tag på en magisk fjärrkontroll som ger honom makten att styra sitt liv med några knapptryck. Riktigt roligt hur han pausar, snabbspolar och använder alla finesser på kontrollen. Men efter ett tag tar fjärrkontrollen över honom, och han upptäcker vad han missat alldeles för sent. Lite barnslig humor imellanåt.
3 av 5

The departed
Leonardo DiCaprio lever ett dubbelliv. Han jobbar som undercover-polis för en gangsterboss. Båda tror att han är på deras sida. Matt Damon gör detsamma fast hos polisen. När både polisen och gangsterbossen får veta att dom har en läcka så börjar kampen om att inte bli avslöjad av fienden. Dom måste avslöja identiteten på den andre för att rädda sitt eget skinn.
3 av 5

Babel
Med ett gevär i handen ger sig två marrockanska pojkar ut för att leta efter familjens getter. I den öde öknen bestämmer de sig för att testa geväret. Men kulan når längre än de tror och på ett ögonblick förändras livet på ett sätt som påverkar fyra olika grupper av människor på tre skilda kontinenter! Jättebra film med bla. Brad Pitt och Cate Blanchett.
5 av 5

The Queen
En film om drottning Elisabeth den andra i England, under perioden då prinsessan Diana dog i en bil'olycka'. Drottningen vill sköta sorgen privat inom familjen men allmänheten söker offentligt bevis på deras sorg. Nyvalde premiärminister Tony Blair medlar mellan drottningen och allmänheten. Har folket förändrats, ska hon öppna sig för media istället för att hålla på traditionerna och stolt hålla masken? Hennes inre kamp om att vara folket till lags eller hålla på sitt privatliv. Helen Mirren är en jättebra skådespelare, och man får verkligen en inside-titt på kungahuset.
4 av 5

Göta Kanal 2 - Kanalkampen
Riktigt rolig! Men jag är lite för ung för att minnas den första filmen speciellt bra, så jag kan inte jämföra. Några svenska bönder möter några sliskiga "italienare" i varsin båt längs göta kanal. Båda båtarna har ett kamerateam i sann dokusåpa anda. Samtidigt gör en TV-kanal allt för att skapa skandaler och rubriker för att få fler tittare. Dom jäklas med varandra samtidigt som deras familjer gör allt för att förstöra för den andre på land.
4 av 5

IQ test

Testa din IQ här!
http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html


Ditt totalresultat: 117
Resultatkategori: Övernormal
Du fick bättre resultat än 87 % av populationen.
OBS jag suger på matte och klockan är halv tre på natten *fniss*

**************************************************************************************

Stomp the yard
En snubbe från LA hamnar i bråk efter ett hiphop battle och hans kära bror dör. Han känner stor skuld och går med på att förverkliga sin mammas drömmar om en son som gått ut college. Han flyttar till Atlanta och börjar skolan. Där blir han blixt förälskad i en tjej som råkar tillhöra skolans mest populära kille. Han går med i en 'step grupp' som ger honom chansen att battla mot  tjejens pojkvän, och vinner samtidigt över hennes hjärta.
Grymt bra dans och musik, mäktiga scener och inte alltför sockersöt kärleks historia.
4 av 5 DAAAAMN

Children of Men
En 'framtidshistoria' om en förfallande värld, sedd ur en ensam mans perspektiv i London. Alla kvinnor har varit infertila i över 20 år och hoppet är ute. Regeringen delar ut självmordspiller och det är var man för sig själv i en smutsig värld. Englands gränser är stängda och alla olagliga invandrare jagas som insekter. Genom sin exfru får han uppdraget att föra en ung invandrar tjej i säkerhet, åt en rebellgrupp som vill styra landet. Han går motvilligt med på tjänsten men när han upptäcker att hon är mirakulöst gravid så vågar han inte lita på någon. En överlevnads resa för att föra flickan till en säker paradis ö som inget säkert vet existerar börjar, med många faror och fiender på vägen!
4 av 5 ovanlig och en riktig tankeställare

Bortskämd?

Jag har en :

[ ] Mamma
[x] Pappa
[x] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[x] Styvsyskon
[x] Bror
[ ] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[x] Eget badrum
[x] Eget rum
[ ] Swimmingpool
[ ] Hot tub/bubbelpool
[x] Gästrum
[x] Dator
[x] TV
TOTAL : 10

[x] Säng större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] Mp3spelare/ipod
[x] En fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[ ] Gameboy/advance (på vinden typ)
[ ] Gamecube
[ ] Nintendo ds
TOTAL : 6

[ ] Pokerbord
[x] Basketkorg
[x] Hockeyspel
[ ] Biljadbord
[ ] Fooseball (fotbollsspel)
TOTAL : 2

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet (Med CD spelare)
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 3

[ ] Jobb/sommar jobb
[ ] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 4

[x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keyboard (El-orgel)
[ ] Något annat instrument
[ ] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[ ] Haft en personlig tränare
[x] Dyra smycken
[x] Träffat en kändis
TOTAL: 4

[x] Platt/locktång
[ ] Har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[x] Har 1000 spänn på dig just nu
[x] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] Rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[x] Varit i USA
[x] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[x] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 7

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[x] Jag har en bil
TOTAL: 2

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[x] Suttit i en limo
[x] Suttit i en helikopter
[x] Äger en videokamera
[ ] Egen laptop
[ ] Egen dator
TOTAL: 4

TOTAL SUMMA: 42

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = Normal
34-40 = bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb

movies

Dream Girls
Beyonce, Eddie Murphy och många fler kändisar berättar om hur 'svart' musik slog igenom i USA på 60 talet. Mäktiga framträdanden, perfekt fångad soul anda och en berättelse om legendariska sångare som The supremes, diana ross mfl. Mycket bra skådespelare! Lite lik filmen om Tina Turner på vissa ställen, med droger och musikproducenter.
3 av 5 Bra musik men lite seg

World Trade Center
Två brandmän (Nicolas Cage) fastnar under rasmassorna av world trade center den 11 september. Man får följa deras familjers oro och deras kamp för att överleva halvt ihjälklämda och utan vatten. Jag hade förväntat mig mycket mer, jag förstår inte varför filmen bara handlade om dom. Dom hade inte ens tagit sig in i torn 1 förrän dom satt fast. Hyllning till brandmän och patrioter men inte mer än så. Den bästa delen av filmen var dom första 15 minuterna där man fick se kaoset utanför tornen.
2 av 5

United 93
Det tredje kapade planet som skulle krasha i pentagon den 11 september. Några modiga passagerare tar i sista minuten över kontrollen av planet och dom störtar på en åker. Alla i planet dör men ingen blev skadad på marken. Jag trodde den skulle vara mer gripande, men jag har sett en B-film som handlar om exakt samma sak, den hette Flight 93 och var mycket mer hjärt-skärande!
2 av 5

The Guardian
Superbra film med Kevin Costner som den legendariske livräddaren. Han blir pensionerad efter en olycka och lär upp en grupp ungdomar. Ashton Kutcher är eleven som sticker ut ur mängden och dom kommer först inte överens. Kämparglöd och laganda i militärskolan. Men såklart blir dom polare till slut och upptäcker likheter i sitt förflutna. Mycket spännande i slutet när Ashton får sina första uppdrag och något går snett!
5 av 5 Toppen film!

Ny kategori: Filmer

Med tanke på hur mycket filmer jag ser varje vecka, så tänkte jag det kunde vara all idee att ge lite filmtips på min blogg!
Här är några jag har sett den senaste tiden!

The Pursuit of Happyness
Ganska bra film om en snubbe (Will smith) som försöker försörja sin familj men förlorar jobbet och hemmet, och sin fru. Med målmedvetenhet och ärlighet tar han sig desperat in i aktievärlden. En sann historia om en hemlös man som blev miljonär. Lite långtråkig imellanåt, och lite drygt när han ska dela in filmen i kapitel!
3 av 5 Bra

Dejavu
En polis (Denzel Washington) löser en mordgåta om en sprängd färja full med folk, genom att åka tillbaka i tiden och ge sig själv ledtrådar och möter ett offer (Halle Berry). Han måste sen hitta sina egna ledtrådar som han inte minns att han gjort. Ja och såklart blir han ju kär i offret och MÅSTE rädda henne, medans klockan tickar!
4 av 5 jättespännande

Accepted
En looser kille med föräldrar fyllda med förhoppningar om att deras äldsta son ska gå på Harvard eller Yale. Han kommer inte in någonstans och försöker lura sina föräldrar med en fejk antagning. När föräldrarna insisterar på att köra honom till skolan så tvingas han hyra ett hus som han och hans kompisar rustar upp att likna ett college. Det visar sig dock att den påhittade hemsidan som dom gjort för att lura hans föräldrar har lockat fler loosers att ansöka. Helt plötsligt står dom med flera hundra elever men ingen riktig skola. Tillsammans bestämmer dom sig för att stanna och undervisa sina egna lektioner. Men problem uppstår....
4 av 5 Jätterolig och uppfinningsrik!

Shooter
Mark Wallberg 'är bäst i världen' på att skjuta folk på långt håll och han anställs av FBI för att hindra presidenten från att bli skjuten. Hans jobb är att lista ut var mördaren kommer slå till. Han blir dock grundlurad av FBI och utpekad som mördaren, och helt plötsligt är han landets mest jagade man. En FBI agent misstänker att han är oskyldig och hjälper honom att fly. För att klydda till det lite så blir han störtkär i sin gamla polares fru.
3 av 5 spännande!

Alpha Dog
Knark kungarna i förorten leker coola och Justin Timberlake tror att han är jättetuff. Löjlig, fånig och helt utan trovärdighet. Dom röker på och svär, bryr sig inte om något och bryter mot alla lagar.
0 av 5 booooring

Get rich or die trying
Historian om 50 cents liv. Ja den var exakt som alla andra ghetto-rapp-yoyoyo filmer. Våld, knark, horor, pistoler, brott och hopplöshet. Ojsan sen blev han skjuten massa gånger och försöker rappa sig tillbaka trotts att halva ansiktet är förlamat.
1 av 5 bra musik men man har sett det förut

Förortsungar
En svensk film om en ung asylsökande flicka som får gömma sig hos en svensk kille. Hennes enda släkting dör och han bestämmer sig efter mycket om och men att försöka adoptera henne. Det handlar om hur hon hittar kompisar och upptäcker hur det är att bo i stockholms förort med brott och vuxna som inte bryr sig. Svensk missär och inga pengar. Så fort det finns lite glädje i filmen så brister folk ut i SÅNG trotts att dom inte kan sjunga. Det är ganska gulligt dock när dom små barnen tror att dom är hiphop kungar.
3 av 5 Rolig och rörande

Material Girls
En konstig jobbig film med Hillary Duff och hennes fula syster. Dom leker nån slags Paris Hilton kopior som förlorar sitt arv på 1 sekund och försöker rädda sin avlidne fars rykte. Flumm och glitter och bortskämda flickor som måste inse att livet handlar om familjen.
0 av 5 olidligt dålig

Hustle and Flow
En PIMP och hans tre horor är trötta på livet. Ur hopplösheten växer passionen för musik fram och han försöker skapa en studio i sitt hem. Med hjälp av lite horor och två snubbar från kyrkan skapar dom några låtar som dom försöker lansera. Han hamnar istället i fängelse, men hans mest trogna hora lyckas få hans låt på radion med lite "övertalning" och han känner sig skithet.
2 av 5 Ganska komiskt hur dom lever och pratar, men musiken är bra.

Blood & Chocolate
En mycket bra film om varulvar i Rumänien. En ung tjej vars öde är att leda sin varulvs flock enligt tradition, blir mot alla odds kär i en vanlig kille. Flocken vänder sig emot henne när hon avslöjar mer och mer om varulvar. Romantisk, spännande och mystisk. Väldigt fint inspelad med kultur, natur och vargar!
4 av 5 jättebra

Music & Lyrics
Drew Barrymore vattnar blommorna åt Hugh Grant när han tvingar henne att skriva låtar åt honom. Han är en medelålders has-been som var popstjärna på 80 talet i WHAM-anda. För att återfå sin respekt och karriär försöker han skriva en hitlåt åt en Britney liknande stönande pop-prinsessa. Såklart blir dom kära under pianot medans hans fula manager himlar med ögonen.
2 av 5 Förutsägbart!

The Good Shepherd med Matt Damon, Angelina Jolie och regisör Robert De Niro.
Lång tråkig film om hur CIA uppstod. Det gick knappt att hänga med för den var så offantligt långsam.
1 av 5 *snaaaaaaark*

Lista

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa: 4

Vilken svordom använder du mest: fakk

Vilken tid är din väckarklocka inställd på: haha klocka? Här vaknar man när man vill, nån gång på eftermiddagen!

Hur många resväskor äger du: oj...ehh...många!

Använder du flip-flop's även när det är kallt ute: Ja men bara på sommaren när jag ska ut med hundarna snabbt.

Var köper du dina matvaror ifrån: City Gross och ICA MAXI.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden: ja

Har några av dina vänner barn: Ja

Har någon någonsin kallat dig lat: ja =)

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu: vet inte

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk: Choklad

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja

När var senast någon stötte på dig: öh vet inte

Vad åt du till middag: 1 veggie pirog

Använder du huvtröjor: Japp! everyday

Kan du vissla: Ja

Har du någonsin deltagit i en demonstration: hmmm minns inte

Vem var den sista som ringde dig: min bror kanske

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält: den som går snabbast och mest uppåner!! =D

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig: ja säkert..

Vilket riktnummer befinner du dig i: 040

Tittade du på tecknat när du var liten: Ja!!

Hur många syskon har du: en lillebror.

Är du blyg inför det motsatta könet: Ja lite

Äger du några band t-shirts: Nä tror inte det, längre

När flög du senast: Hmm 1 år sen typ
Hur många stolar står kring ditt köksbord: 4

Läser du för skojs skull: Ja massor!

Pratar du några andra språk: engelska, spanska, lite italienska och franska, och svordommar på arabiska ;)

Diskar du din egen disk: ja

Har du gråtit offentligt: Ja det har jag nog

Har du en stationär dator eller en laptop: stationär =(

Försöker du alltid lära dig nya saker: Ja

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar:  ja tattoos!

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten: ja alltid

Kan du kasta macka: ja sådär
Har du någonsin varit på Jamaica:

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet:  engelska

Gillar du att flyga flygplan: Nej det luktar så äckligt, jag blir åksjuk, och jag hatar maten och sitta å sova!

Vilket peronlighetsdrag är ett måste hos en partner: Ärlighet

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv: jadå
När sov du senast på golvet: tja...för ett år sen typ.

Vilken är din favoritdrink: orgasm kanske

Gillar du din boende situation: njä..lägenheten är OK, men inte läget.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: 8

Äter du frukost dagligen:

Är dina dagar fullbokade och stressiga:

Vilken är din favoritfrukt: jordgubb

Hur gammal blir du nästa födelsedag: 22

Tror du på liv på andra planeter: Ja lite..

Tror du att Gud är man eller kvinna: Gud?

Hur valde dina föräldrar ditt namn: pappa tyckte det var fint i all hast när jag blev en flicka, skulle hetat Adam ;)

Gillar du senap: japp

Skulle du någonsin hoppa fallskärm: Ja om det var gratis

Sover du på sida, mage eller rygg: sida och rygg, beroende på vart hundarna ligger XD

Tycker du om att krama folk: nej

Skulle du säga att du är trendig: nja

Äger du en digitalkamera: japp

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars: va?

Tycker du att du är attraktiv: njä inte just nu

Vad är du allergisk mot: Pollen, hö, gräs, blommor, katter, dom flesta långhåriga hundar

Får du dåligt samvete efter du ätit kött: Jag äter inte kött alls!

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat: Adam enligt mina föräldrar!


veterinären

I torsdags blev Kicker sövd och fick sin sista mjölktand utdragen. Stackars lillen var helt utslagen resten av dagen =) Idag blev det ytterligare ett besök hos veterinären, då han skulle ögonlysas! Utan anmärkning blev det såklart =) Och nu efter en helkväll hemma hos min pappa med lite släkt så är hundarna helt däckade.
Min sambo har fått heltidsjobb med start 1a augusti, så nu ser vi fram emot en bättre ekonomi framöver!

Om 6 dagar åker vi till Tvååker, hoppas hoppas hoppas det blir fint väder så att vi kan gå på Liseberg!!!!

El Stupido?

HOW STUPID ARE YOU? 


( ) a chewing gum has fallen out of your mouth whilst speaking
( ) a chewing gum has fallen out of your mouth whilst not speaking
(x) you have walked in to a glas door
( ) you have jumped out of a moving vehicle
(x) you have thought of something funny that made you laugh and with that people look at you in a funny way

total 2

( ) you have run into a tree
( ) you are able to lick your elbow
( ) you just tried it and managed to do it
(x) you have stood on your shoe lace and tripped
( ) your hair is/has been blond
( ) people call you slow

total 1


( ) you have managed to set fire to things several times
( ) you have fallen asleep in class
(x) you are in the middle of explaining something and then all of a sudden forgot what you were talking about
( ) people shake their heads and walk away from you
(x) you use your fingers to count

total 2


(x) you have eaten a bug without being forced to as a child
( ) you are doing this test when you should be doing something important
(x ) you have put on your clothes inside out or reverse without noticing
(x) you have been looking for something that you had in your hand or pocket the whole time
total 3

( ) you break alot of stuff
( ) you have fallen of a chair though it was standing still
(x) you use the word "eh" alot
total 1

18 or less points means you are not stupid!

My points: 9 :P


Hund säng

Så fort jag får CSN pengar, så ska jag köpa en jättestor jätteskön ny hundsäng till killarna! Dom behöver något nytt, billigt skräp från ÖB och Rusta känns inte längre kul.
Den här kostar 499 kr på IKEA! Men skulle Martini verkligen lägga sig där? Tror inte det. Snygg var den iaf!!
image192

6 månader

Redan är Martinis valpar 6 månader gamla! Tiden springer iväg. Dom är så fina alla fyra =)
Jag längtar tills dom blir 1 år och patella undersökta, och vägda!
Trotts taskiga kommentarer och dumförklaringar mot stackars Martini som väger 3 kg så har han inte lämnat några bjässe-avkommor ;)
Hanen Nalle väger 1,7 kg nu vid 6 månader.

Iza 6 månader har börjat löpa! Hon väger 2 kg nu.
image191

Här är en bild på Néra 6 månader, med dagis-kompisen Rocky =)
image189
En till bild på Néra 6 månader gammal =) Hon är lill-plutten i kullen, jag vet inte exakta vikten nu, men för nån vecka sedan vägde hon 1,3 kg.
image190

Träning

Nu tränar vi inför Tvååker utställningen den 13-14 juli =)
image187

image188