B&J

Idag är det Ben & Jerry's dagen, 30 års jubileum! Dom delade ut gratis glass på Hansacompaniet, så jag å Charlotte stack dit. Kö ut på gatan, medelålder 14, nejtack.com. Fika på espresso house å sen stack vi ut till svågertorp för å leta valphalsband. Inga halsband till sugrörshalsar fanns det :p Men lite hundmat och en krage till stackars Kicker inhandlades. Valpmys för resten av slanten, goa tussarna har ju börjat springa och leka nu. 6 veckor imorgon blir dom. Vassa piraya tänder och sötöverflöd i massor. Ståbilder försöktes det på, mja inte så lyckat. Nu åter till min Chocolate fudge brownie XD

image671

usch å blä

Stackars lille Kicker har fått en sprucken analsäck =(  Den sprack imorse och det är ju inget skönt!
Åkte in och fick spolat rent hos veterinären, så nu är det en veckas antibiotika och smärtstillande. Stackars liten!
Nu är han rakad på rumpan också så att det inte ska samlas skit runt såret. Hoppas pälsen växer ut någerlunda till utställningen om tre veckor...

image670
Stackarn

I'm Yours


LA

Var i Landskrona idag med Charlotte å hälsade på Milla. Lite skönhetsbehandlingar och skitsnack XD
Är helt slut efter dagens äventyr, såklart lyckades jag åka hem utan husnycklar och så fick vi klydda.
Har beställt mer billigt stuff från USA, man får passa på!
Nu åter till min cola och en skön fredag kväll framför TVn =)
image668

Yrvaken på bageriet

Har sovit i snitt 5 minuter inatt. Frågan är om jag ska försöka sova nu (sjukt frestande) och sova borta hela dagen, eller försöka plåga mig uppe?
Åkte till bageriet för att köpa frallor, dom tog inte kort så jag gick till bankomaten. Bankomaten gav såklart bara ut 500 lappar. Bageriet hade inte så mycket växel. Gick in på ICA och köpte en red bull för att få växel. Gick tillbaka för att betala frallorna och då blidde hon så stressad att hon gav tillbaka MER pengar än vad jag gett henne XD
Ja det är inte lätt så tidigt på morgonen :P

ps: Nalle är hemma och mår bättre =) Antagligen ätit nåt olämpligt bara!

Another picture


image667

Me & my camera

image666
Övergivet ruckel på stranden

Nalle

Vår ytterdörr går numera att öppna, mycket positivt!! Fick bytt hela låskolven imorse.
Kicker har fått sin 2a rabiesvacc. och nu är det bara 120 dagars väntan på blodprovet.
Skickar lite styrke kramar till Martinis son Nalle som ligger inlagd på djursjukhuset och mår dåligt =(


Nalle när han var 5 veckor


Bio

Bio ikväll =)
image664
10,000 BC

sommar?





Man får verkligen passa på att njuta när solen är framme =)

Movienajt

Puss på dig!
Nu ska jag mysa med vappisar =)
image657

Tito vår idol

Ett sammanställt klipp av Tito i Oliver & gänget =) Nostalgiiii!
Världens kaxigaste coolaste chihuahua, killarnas idol ;) Ey check it ooout!


Ny Disney film!

Drew Barrymore gör rösten till den kvinnliga huvdrollen i Disneys "South of the border", en djuractionfilm med riktiga hundar, skriver Hollywood Reporter.
Filmen handlar om den bortskämda Beverly Hills-chihuahuan Chloe (Barrymore), som är van vid att transporteras i sin lilla väska. Vid en semester i Mexiko kommer Chloe bort från matte, och måste lita till hjälp av sina nya vänner för att hitta hem.
Vännerna är bland andra en schäfer som fått sparken från polisen efter att ha förlorat luktsinnet (Andy Garcia), och en andlig medhjälpare (Salma Hayek), som hjälper Chloe att hitta sina rötter.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2374&a=660281


image656
Kunde dom inte valt SNYGGA renrasiga chihuahuaor iaf, så slipper vi en till smuggel-boom här i sverige!

Sol vind å vatten

En härlig dag vid havet =)


Mac & Cheese

Sprang lite ärenden i stan idag, och tog en långfika med Kim. Handlade och stack hem å tvättade & diskade. Har varit milt och skönt väder idag också. Har lagat Mac & Cheese för första gången, inte alls så gott som det låter. Smakade bara smöööööör! Är så jäkla sugen på tatuering, sitter bänkad framför Miami Ink och LA Ink varje helg! Meeen det är nog inget jag kan prioritera ekonomiskt just nu!
image652

Engla =(

Ikväll (måndagen den 14/4) kl 21,00 tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och hennes familj...

Härligt väder

Tog en frukost-picknick ute vid havet med doggarna, och dampade runt i sanden. Satte oss på bryggan och solade lite, så sjukt mysigt!!
Har satt upp utemöblerna på vår lilla uteplats =) Kul tyckte hundarna hehe Det tyckte hela Malmös barn också, som trodde vi hade öppet zoo. Tydligen ska man kasta godis och slänga spadar mot hundar, det låter ju logiskt eller hur? Föräldar = non existing.

image651

Pank

Har varit på banken, handlat, och hämtat ut mina kontaktlinser. Har beställt lite bra utställningskoppel från USA nu när dollarn är låg! Kicker behöver med lite bredare band på halsen annars kvarkar han för mycket. Kan inte va skönt att bli halvt strypt av ett tunt litet snöre hehe
Längtar sjukt mycket till sommaren, alla utställningar, sol och semester =)
image650

Vappisar

Har fått ett postivit besked idag =) Hoppas det inte skiter sig nu! får veta nästa vecka hur det blir, nervöst. Förbereder mig för tenta också...bläää. Hälsade på Cindys valpar ikväll med Diana! Gosegosegullebullar!! Dom är tre veckor nu och har börjat rulta runt =)

image649

Hantverkare from hell

OK bloggtorka som inget öga skådat! Ja vad ska man skriva, var på O'learys i förrgår å tryckte i mig en Boston Celtic BBQ burger meal *mööms* AIK förlora men vad bryr jag mig? Gratis mat är gott.
Stod ute på min uteplats imorse vid 9 när det dundrar ut två målare från en port. -KOLLA RÅTTORNA tyckte dom om mina hundar. Martini ställde sig på bakbenen framför mig å morrade, det har han ALDRIG gjort mot någon människa. Najs vibbar lixom, sen skulle dom in i min lägenhet. Plast på alla möbler å papp på hela golvet. Slipmaskiner i taket å dammsuga golvet. Suck hur länge ska dom va här nudå. Orka. Tur att internet funkar i sovrummet idag ;)

image648
Min body guard, akta!

smörgåstårta = otur

Sitter å glor på en äcklig myr-film och planerar lite utställningar i Danmark när Kickers rabiesvaccin är klart =)
Fick infall idag och skulle absolut ha smörgåstårta! Blev påkörda av en bil bakifrån i en korsning. En full MFF-supporter påväg hem från matchen, utan bilförsäkring är ju ingen bra kombination. Smörgåstårta blidde det till slut iaf! *smaskens*
Det är ju kul att folk inte bygger hus ordentligt. Sprickor i taket och allt är halvfärdigt 2 år efter det skulle va klart. Såhär snyggt är det med spackel i taket. Nästa vecka ska dom måla över det.
image647
Vårt skitläckra tak, det är inne med spackel nu!

Best friends


Chihuahua och dobermann bästa vänner =)

Vem vill börja jobb 7.30 egentligen?

Blää tydligen ska det pillas ännu mer i lägenheten, idag skulle det spacklas i taket. Helst innan solen gått upp kommer dom små kräken. Jaha massa gråa streck i hela taket, snyggt... not. Stinker äckel men man kan ju vara ute i parken tycker vovvarna iaf, Martini sprang lös som en dåre förut!
Nu är det tydligen sommarväder och jag tänkte satsa på såna här shorts :P Dom var väl heta Kim, erkänn?

image646
Gisele Bundchen

Thai hus

Ska min sambo vara med i Outsiders? haha nä det tycker inte jag iaf! Pinsamt till max.
Imorgon blir det optikern och banken, behöver handla också. Måste köpa nytt telefonkort så jag kan ringa ner till Thailand, hans hus börjar bli lite redo. Får se när jag kan åka ner och hälsa på! Thailändska byggarbetare är jäkligt långsamma bara ;) Dom dyker inte upp om det regnar, och om det är bröllop eller annan ceremoni i byn så är det tydligen självklart att ingen jobbar *fniss* Han blir iaf tokig på hur långsamt allt går, men nu ska dom beställa kakel och klinkers så jag antar att det bara är intern-renoveringen kvar. Han vill ju ha ett thailändskt hus fast med västerländsk standard. Palla sitta på golvet och koka ris på öppen eld ;)

Ett hus i denna stilen bygger dom =)

det funkar jö

Men titta det funkar, the blog is working yay..
Åter till min trista hundblogg :P Ja men vad ska jag skriva om då, min ännu tråkigare tenta?  Nätack.com
Sitter på ebay och kollar på hundvagnar (till utställning) men kan inte bestämma mig för vilken modell jag vill ha eller om jag ens vågar beställa från USA. Jag vill inte ha en som ser ut som en barnvagn, skulle nog skämts ögonen ur mig hehe Men dom riktigt bra i metall kostar ju flera tusen.
Men kanske en vanlig barnvagn om man kan lasta buren på korgen och slänga själva bebis-delen.
Har köpt en tandskrapa som jag tänkte prova på killarna idag, oh the joy = NOT.
Har planerat hela sommarens utställningar, men att få stuga eller vandrarhem börjar redan bli svårt. Helt sjukt att hela sommaren är fullbokad redan i mars!
image644
Tandskrapa *mummel*