Chi Kurs

Kickers pappa hann minsann få en titel till denna helgen, då han blev Macedonian champion =) Snart ramlar han av stamtavlan :P Idag vart det allmänlydnad på brukshundklubben! Jag har ordnat en gratis kurs för alla skåne chihuahuaor som är medlemmar i rasklubben! Gratis instruktör och gratis tillträde på klubben, hääärligt med engagerat hundfolk! Vi hade tur med vädret, och hela 12 ekipage blev vi. Det var super roligt och jag måste nog säga att Benny var en av dom duktigaste! Dom äldre hanarna tyckte gräset luktade mer intressant än matte såklart. Nästa tillfälle ska jag hålla i en utställnings träning, Kicker ska demonstrera hur det går till hehe


  

Daddy

Kicker stiliga pappa Melvin har fått lite nya titlar i sommar!
Montenegro Champion,  Bulgarian Champion, Balkan Champion, 
Czech Champion, Czech National Winner 2008

INTUCH DKUCH SUCH NV-06 Parvus Deus Primus Venire Cauda


lydnad

Panik på sista dagarna av sommarlov. Försöker hinna med allt som ska hinnas med, och hitta inspiration till höstens pluggande. Charlotte var här på pizza och skvaller igår. Imorgon är det fika med Kim, men först ska Kicker ta blodprov för att kolla om han bildat tillräckligt med antikroppar mot rabies så att han kan åka ut i världen och resa på utställningar =) Vi ska till Danmark om 3 veckor så jag hoppas verkligen det blir godkänt. Benny ska också snart ut i utställnings träsket, nästa helg är det dags för första inoff. Han ska bli en liten lydnads kille också, vi börjar på kurs på söndag. Jag har dragit ihop en lydnads kurs för bara chihuahuaor så det ska bli jätteroligt att träna med vovvarna.


Öde ö

Ja men kul att jag har varit helt utanför civilisationen hela helgen. 3 dygn utan internet är alltför smärtsamt. Lite Malmö festival fyrverkerier och plugg hysteri, skrubba hela lägenheten och tvätta typ 10 maskiner fulla. Den här veckan ska jag försöka ta tillvara på min sista vecka av "sommarlov". Extra najs är det att mina partyparty-grannar flyttar ut nu. Oh yes!
Vill tatuera mig nu nu nu, kollar på alldeles för mycket Miami Ink...men jag ska vänta ett tag tills Benny är vuxen-storlek så ska ja tatuera in allas tassavtryck såhär:

Benny 5 månader

 

...


Festivalen

Jag veeeeet jag har världens hemskaste uppdatering. Sorry! Men jag skriver en uppsats till skolan. Malmö festivalen har dragit igång, och jag håller mig långt borta från stan. Jäkla fjortis hysteri!  Mja OK jag kanske drar in nån dag och käkar friterad banan med glass, det är ju tradition ;)

  
Bjuder på lite fler valpbilder

Barnbarn

Mina små älskade barnbarn är redan 7 veckor gamla!
Något av det roligaste med chihuahua, är vilken regnbåge av färger det kan bli i samma kull! =)

  
  
Uppfödare: www.englabos.se

Ronneby

Har idag anmält till 12 utställning för i höst, jisses! 5 inoff med Benny, sedan 3 svenska och 4 danska för Kicker. Hans rabiesvaccin är klart för blodprov nästa vecka. Sen är han internationell vovve :P
Imorgon ska jag och Diana hälsa på Martini+Nikkis barnbarn hos Englabo's kennel. Dom små sexlingarna är typ 6 veckor nu, ska bli SÅÅ kul att ta lite bilder på dom! Har ett nytt objektiv till kameran så det behövs invigas!


Kcker på bordet i Ronneby

2a certet!

Kicker fick sitt andra CERT idag i Ronneby! =) *yaaaay* Det trodde jag verkligen inte att det skulle gå så bra med en österrike-domare! Hade inte ens lust att ställa imorse, var sååå trött. Varför går det alltid som bäst när jag inte vill ställa? haha 1 cert till så är han champion, shit pommes!



Fler favoriter

   

  
Mina bästa bilder från Thailand

Några favoriter




Några favorit bilder på djur som jag tog i Thailand

Huset

Nån bilder från pappas hus i Thailand. Har inte orkat fixa dom men ändå.
Det ska upp metallstaket och grind på muren så det är inte 100% klart än.
På nedervåningen finns stort vardagsrum, två sovrum, kök, veranda och toa.
På övervåningen finns dagrum med Buddha hörna, balkong, tre sovrum.


 
 

I'm back

HEMMA från Thailand nu! Har haft jättemysigt! Kuligt att hälsa på pappa och se hur dom byggt sitt hus och lever där nere. Skönt med lite sol och bad i Pattaya. Blev inte så värst mycket bad men en liiiten solbränna fick jag nog allt. Bilderna får jag fixa imorgon. Är himla trött nu efter 1 dygn på resande fot. Blev matförgiftad på burger king sista dagen och spydde som en gris. Mådde så jäkla illa så jag knappt kunde stå på benen. Fick köpa massa thailändska piller och hoppas på att man skulle överleva flygresan. Min stolsgranne undrade nog varför jag sprang på toa hela tiden helt grön i ansiktet. Oh so fresh.
Urmysigt att pussa på hundarna igen, dom blev så glada så dom nästan bajsade på sig när jag kom tillbaka. Speciellt lille Benny, som nu har växt som en kråka åt alla håll men pälsen har iaf tagit sig rejält bra!!

gonatt *dunk*