Benny 9 månader

Chihuahuan från Beverly Hills har bio premiär idag. Jag protesterar med min frånvaro, att den endast visas på svenska! Vem fan vill höra "jag vill äta tacos" på bredaste stockholmskan komma ur en chihuahua från mexico? Snälla ge oss Drew Barrymore och de andras röster, utan taffliga svenska översättningar.  Där förlorade ni mina bio pengar SF.


Benny



 


Kicker



God Jul

Lyxlussebullar har det bakats. Julklappar har det köpts. Julgranen är klädd.
Uppesittarkvällen är över. Nu är det julafton och det ska bli riktigt mums med julmat!
Tyvärr blir vi en person mindre i år, då vår äldsta släkting gick bort i veckan =(
Begravning nästa vecka, vila i frid Ruth.





Kickers valpar 3 veckor

  
  

Ava, Dolly, Lucy, Luna, Rocky, Jesus
Uppfödare: Fantasio's

Twilight

Om ni inte sett den, så gå genast bort och köp en bio biljett till twilight! Men varning för besatthet. Late night googling, ljudböcker, hjärtklappning vid synen av en viss silvrig volvo, och lång beslutsångest på vad som är hetast - vampyrer eller varulvar?



Halleluja

Äntligen funkar min dator problemfritt i mer än 30 sekunder i taget, har fått låna en elsladd =) *yaaay*  Har haft seriöst klydd med datorn hela hösten, och det har bara blivit värre och värre. När datorn åkte i golvet i sommras fick sig el-sladden en törn och till slut var den helt knäckt. En ny kostar 1000 kr och det är ju inte speciellt hett.
Annars är det snöstorm och jag ska käka ägg på vörtbröd och lussebullar. Godkväll.

Kickis bebisar 1 dygn

Kicker är pappa

Äntligen inatt kom valparna , Kickers första kull! Och vilken kull....SEX STYCKEN blev det! 4 tikar och 2 hanar klämde hon fram, så duktig hon är =) Vikterna låg från 148 gram till 107 gram på lilla svarta minstingen "Kicki junior". Alla är röda utom lilla hanen som är black & tan! Alla mår bra och diar på, men det har varit en lång natt och alla som hjälpt till så fint är dödströtta. Ska bli kul att se dom växa =) längtar tills jag får pussa på dom!



Valparna med sin mamma under värmelampa