Bebbarna 5 veckor

  

 


Vappisarna 4 veckor

  
 


Sjuker

I helgen var det utställning utanför Helsingborg, jag ställde Benny i Eket på lördagen och han fick 1a HP och vann unghundsklassen med superfin kritik! =) Kicker fick gå i Barn med hund (med sin uppfödares dotter) och var överlycklig (han har ju noll koll på vad han tävlar om, han är lika glad ändå att få showa lite haha)!! Jag blev sjuk under helgen så det har varit kämpiga dagar på jobb med feber. Men idag kom lönen så nu känns det JÄKLIGT GÖTT!!!! =))) Martinis dotter Bönan fick CK på Sofiero utställningen på söndagen, och Kickers dotter Dolly placerade sig i juniorklass mot stort stor konkurrans!

 

    
Kicker i "Barn med hund" Eket , Ava och Dolly på Sofiero


Bebisarna 3 veckor

  
 
Åååååååhhh kärlek!!! Kickers små norska babies =)
Nu är det lagom KAOS på jobbet, vi springer och sliter som dårar! Vilket kundflöde vi fått efter att annonsen kom in! Vi får ta in ännu mer personal om vi ska klara trycket, men samtidigt behövs det ju så här mycket varje dag för att det ska börja gå bra för företaget! Tanken är väl att vi ska öka ännu mer snart. Så just nu är väl problemet att vi behöver mer YTA. Vi har så sjukt mycket vagnar och varor och personal att vi behöver ett större utrymme att packa på. Men jag hoppas det också kommer snart så vi får flytta bort till ett större lager snarast!!! =) Jag tycker lite synd om alla nu, packarna som jobbar ihjäl sig för en låg lön, chaufförerna som kommer hem sent på natten, och alla på kontoret som blöder ur öronen av telefonsamtalen, och faktiskt om mig och Maria också som snart bryter våra ryggar, dödar våra huvud och inte troligen får en ledig dag inom det närmsta året :P


The day

Jäääh imorgon smäller det!! Nya hemsidan är uppe nu och annonsen kommer ut i danska tidningen! Nu gäller det och vi är PEPPADE till max!!! Vi har bra packare och nu är vi redo som fan för kaoset! Bring it on!!
Om en vecka kommer lönen och då ska jag köpa en extern hårddisk, låta Martini tandskrapas hos veterinär, en vända till IKEA och lägga undan lite fickpengar till Schweiz.


Norskarna 2 veckor