Might be looking up


Saker och ting börjar kanske, kanske se ljusare ut. Antagligen slipper jag fler dubbla hyror, ska flyttstäda som en gris nu i två dagar så jag kan bli av med det problemet. Jag fick samtal om ett jobb igår så jag ska på arbetsintervju nästa vecka. Det är ganska få timmar men jag får ju iaf hålla på med något humanitärt som jag har utbildat mig inom. Bättre än inget, sålänge man kan få ihop lite cash till räkningar. Idag säljs tyvärr min kamera, we had some good times together.Hundstranden


 

uppdatering

Min blogg är en skamm i uppdateringarnas namn. Men det har faktiskt varit lite småbusy med flytt och jobbsök och hundar. Min familj typ highway pendlar till Thailand om vartannat, och jag sitter här och funderar på europavalet.  Har inte riktigt klurat ut än vad det är för något (skäms), men det lär ju inte förändra min röst. Har internet och bil nån dag nu och försöker lösa så mycket som möjligt nu. Känns som att jag bara står och trampar i samma spår och aldrig kommer någonstans, ge mig ett jäkla jobb for goodness sake! I helgen var vi i Hässleholm, och Martinis dotter Bönan fick sitt första CK. Extra kul för Diana eftersom Bönan är från hennes första kull och det är den första Fantasio's som får CK. Jag är faktiskt himlans stolt också eftersom hon är ett klon av Martini, och hon är så himla go.  Men Benny dampade som vanligt som ett flipperspel och det var inte domaren imponerad av alls. Men det är bara att fortsätta träna honom.


Bönan i Hässleholm


Brand

I söndags flyttade jag som sagt från studenthuset, och måndag natt börjar det brinna i lägenheten tre dörrar från min! Vilken jäkla tur att jag flyttade just EN dag innan! Tänk om man hade vaknat med hundarna och upptäckt att det brinner i huset, panik fan. Dessutom tänk om det hade spridit sig till vår lägenhet, allt man äger kunde ju ha brunnit upp. Dom vet inte än varför det började brinna, tjejen som bodde där fick åka till sjukhus med rökskador.


Nu börjar vänja oss vid det nya hemmet. Måste bara få ner lite kartonger i källaren och hänga upp mina kläder i garderoben. Borra upp lite hyllor och göra det lite hemtrevligt. Men vi trivs bra =)

Nymålat

Igår målade vi nya lägenheten, det blev mysigt och mycket fräschare. Imorgon hyr vi ett släp till möblerna, och dumpar av hundarna hos hundvakten. Har försökt packa klart allt idag men tycker aldrig jag blir klar! Men det gör inte så mycket om det ligger kvar lite grann, med tanke på att jag har dubbla lägenheter i en månad.
Så nu flyttar jag, och blir utan internet ett tag *snyft* byebye!!!