Nycklar

Hämtade ut nycklarna till nya lägenheten idag, har kört dit några kartonger. Finns tyvärr inget internet alls...så jag kommer väl typ avlida innan jag skaffat eget :P Det luktar sådär "tom-främmande-lägenhet" och jag som är van vid nybyggt känner mig inte riktigt hemma där. Men det blir säkert bra. Orkar bara inte flytta, jag höll på att dö av värmeslag idag och fick blåsor på fingrarna. Gud vad klen och otränad man känner sig. Området är iaf jättemysigt och grönt, blir bra för hundarna! Nu ska jag bort igen och hämta målarfärg, kan ju inte ha spygröna väggar!

Flyttar nu

Imorgon får jag nycklarna till min nya lägenhet och börja skyffla över grejer! På söndag bär stora flyttlasset dit och sen är det bara flyttstädningen kvar *oh yes*. Ska bli skönt att bo på första våningen igen, mycket lättare när man ska ut med hundarna. Skönt att byta område också, dom har börjat bygga om här alldeles intill, massa ljud.  Just nu känns det lite kaos här, med alla kartonger och skit framme. Men efter helgen hoppas jag att vi sitter nöjda på nya stället =) (utan kabel-tv och internet oh no)

Ava BIR-valp



 
Var på inoff utställning i Skanör Falsterbo idag, 8 KH och 5 LH anmälda. Kickers döttrar Ava och Dolly hade sin lilla debut och det gick finfint! Båda fick HP och Ava blev BIR-valp =) Pappa Kicker är stolt!

tönt

Lite smått speedad på pepsi tänkte jag göra ett bidrag till bloggvärlden *sockerkick* Men vad skriver man om när absolut inget intressant har hänt? Eller ja om man inte räknar in att jag packar för fullt och lyckats slå huvet i ett skåp och få ett najs blåmärke i pannan. Antagligen behöver inte intresseklubben göra sig besvär. Min obsession över indianer har absolut inte avtagit, tvärtom kan man väl säga, tyvärr eller ja? Snart får jag nog adopteras in på nåt reservat så jag kan bo lycklig i ett tält och trumma lite runt lägerelden på kvällarna, fläta håret och rida hästar. Jovisst, vi kan väl låtsas iaf. Försökte lära mig Lakotah igår men jag gav upp efter första ordet eftersom jag glömde det konstant. Jag undrar iaf när mitt intresse ska ändras för det här har hållt i sig ett bra tag nu, folk börjar bli trötta på mitt tjat XD Sitter och glor på ytterligare en indian film, Windtalkers på 1an. Nä nu ska jag hålla käft innan det växer ut fjädrar ur skallen på mig.


Piggelin i parken

Shit vilket härligt väder, det snöade lite förra veckan men nu helt plötsligt måste man lägga undan vinterjackan! Satt ute hela eftermiddagen med hundarna och Charlotte. Käkade årets första glass - Piggelin såklart. Pildammarna var full av soldyrkande Malmöbor, fick nästan lite klaustrofobi där. 1 hund är normalt, 2 hundar är väl ok, men 3 hundar är tydligen helt jävla amazing ;) Ikväll ska vi grilla korv, ja man får slå till stort nu när det är "sommar"!! Vi hoppade över våren i år, för det är typ 20 grader i skuggan nu. Normalt. Kommer väl en snöstorm imorgon och knäpper mig på näsan.


Martini solade i Sibbarp förra sommaren