Martini 3 år

Hipphipp hurra på din födelsedag!
image643

PS tönt

Har stulit två bilder av Anna och photoshoppat dom två sötnötterna Baby och Wilson!
Gud vad kul det är, varför har jag inte blivit beroende av det här förut?!

image641

image642
Visst är dom underbara killarna? Man blir ju sugen på att importera från england nu!

Photoshop

Har lekt lite i Photoshop =) Börjar få klämm på det nu!

image638
*tugga IKEA-råttsvans* 

image640
Martini börjar bli gråhårig :P

Friday

Städ dag idag. Behöver diska, tvätta, dammsuga osv. Tråkigt men skönt när det är klart!
Allmän skabb-dag idag känner jag hehe strandad val varning!
Stukade foten imorse! Hur klumpig får man bli lixom.

 

Ny lag om sällskapsdjur!

Jag har urkasst internet people, så jag loggas ut hela tiden och ibland är jag helt ofline =(

"Nu blir det svårare att gå på jobbet och lämna hunden eller katten ensam hemma under tiden.
Till exempel ska en vuxen hund rastas var sjätte timme på dagtid, enligt Jordbruksverkets nya regler.
Den 1 maj träder verkets föreskrifter och allmänna råd om hållande av hund och katt i kraft. De sätter en lägsta nivå och talar om vad som minst måste vara uppfyllt för att din hund eller katt ska ha möjlighet att må bra och kunna bete sig på ett naturligt sätt." Expressen.se

Jag blir så illamående när jag hör om hundar som sitter hemma och möglar hela dagarna för att ägarna ska jobba och sen handla och sen fika och sen på bio osv. Man får faktiskt ta sitt ansvar, har man köpt en hund så har man tagit på sig det ansvaret kanske18 år framåt! HAT åt allt folk som inte bryr sig om sina hundar!


Lite bilder från igår...Hitta rumpan bland påskliljorna XD
Snöbilden är tagen bara någon minut senare. Vadå global warming? 

 

Lyssna med lurar!

Ta på dig hörlurar och lyssna! BLUNDA! Skitkul =D


Virtual barber shop

Dålig shopping

Känner att jag har en sjukt tråkig hundblogg? XD Får väl skriva om något annat idag.
Åkte till stan idag och kollade på hundväskor på Bolagret, bra pris men dålig kvalitet. Skulle köpa nya Converse på Åhléns men det fanns såklart inte i min storlek inne! Stack till skolan men just den dörren jag skulle in i var låst och jag kom 5 minuter för sent. Åkte till djuraffären och skulle köpa tandskrapa, men dom var slut. Slutade med att jag kom hem med en ögonrengörings flaska. Det var ju inte riktigt original-tanken med min lilla shopping runda! *fniss*
image630

Bingomys

Har haft en urmysig kväll hos Charlotte! =)
Bingolotto, godiskrängande och valp-fotande =) Lite datorpill och skvallrande såklart XD 
Vi får väl se hur länge jag kan hålla mig borta från dom där sötbollarna!!
Om nån timme kommer sambon hem från italien, tror inte jag orkar hålla mig vaken!

image628
Hanen 4 dygn

Påsk?

Har varit bittert avis på alla som ska sitta å käka påskmiddag med sina stora familjer och få påskägg. Men nu känns påskafton bättre än så, jag ska "fira påsk" på ett mindre traditionellt sätt. Jesus who?
BingoLotto Guldkväll ska jag och Charlotte satsa stenhårt på, som riktiga små lonely pensionärer. Vi tyckte det var så pinsamt att köpa EN lott var så vi slog ihop oss och ska spela tillsammans XD Ja varför inte, kan inte sitta där helt ensamma å familjelösa hela helgen.
Frågan är hur intressant Bingo blir när valparna ligger där och sötar sig? Nä vi ska vinna en fet bil och en resa till Florida, det har jag bestämt. Lite cash kan vi också behöva, tack.

image627
Min surrogat påsk-familj

Inoff utställning

Idag bar det av till världsmetropolen Bollerup XD på inoff utställning. 4 km utanför Tomelilla i ett jädrans iskallt ridhus!! Över 3 timmars väntan med istappar på tårna i snöstorm. Inte så myspys men vi gick hem med BIR-valp rosetten iaf ;) Tror jag kommer bli sjuk, känner mig helt mör i hela kroppen.

 
Moltas (Kickers brorson) och Tigris

Djursjukhuset akut

Har spenderat dagen på djursjukhuset. Charlotte ringde mig imorse och vi fick kasta oss in akut för Cindys snitt hade gått upp och något hängde ut =( Vi såg ut ungefär som två sophögar i pyjamas när vi kom till djursjukhuset med smörpaket i håret och typ barfota och halvt blekt gråtfärdiga.
Där satt vi i ett eget rum medans cindy syddes ihop igen, några timmar och värmde valpar och stödmatade dom. Att vara extramamma till världens goaste valpar underlättade ju inte direkt mitt valpsug! Har fortfarande mjölkersättning på byxorna, bajs under naglarna och kärlek i hjärtat. Cindy och valpar mår väl förhållandevis bra nu, och vi lyckades till slut få utskrivet antibiotika i förebyggande syfte. Vill ju inte riskera en infektion ovanpå all otur!!

Nu = DUSCHEN

latmask

Ligger i sängen och käkar Ben & Jerry's Cookie Dough och glor på Ratatouille =) Väntar på att Enchanted ska laddas ner klart, älskar den filmen!
Cindy har äntligen fått sina valpar, stort grattis till två tikar och en hane *kärlek*

Passport please

Nu är vovvarna avmaskade, vaccinerade och rabiesvacc och pass-innehavare. Ska klistra in en liten bild sen hihi så gulligt att passen nästan ser ut som våra!
Har hunnit besöka LIDL och Apoteket, var i desperat behov av ansiktsrengöring! Känner mig totalt igentäppt i alla porer. Köpte lite vitlöksbröd, fläskfilé och lite sånt gött. Mums vad man kan skämma bort sig själv.
Ikväll är det töp modööööl men här sitter jag och nervösar mig, Cindy har börjat bädda och flåsa och värka lite.

image624
It's taaaaaajm

snart dax

Efter ett internetlöst dygn med snickar-besök, Kimso underhållning och vovve-tumlande, är det skönt att kick back i soffan med Ben & Jerry's och Red Bull. Imorgon blir det hund-vaccineringar och lite småärenden. Hoppas snön håller sig borta nu!
Nu väntar vi spänt på att Cindy ska valpa =)

image623
Man blir tlöt av att brotta ner äldre pojkar! =)

rabiesmjäll

Nu är det snöstorm här, skumt det var ju jättesoligt och varmt igår! Det blåser ju så att man tappar andan, syret åker förbi munnen så snabbt så man hinner inte andas in! Nu kommer halsduken väl till pass, tack solveig!!
Imorgon åker sambon till italien så man får sitta här å glo ensam över påsk. Kimsan ska komma förbi imorgon med Millosh. Har bokat in vaccinationer plus rabiesvaccination på onsdag till vovvarna. Då blir dom (inte) glada.  
I veckan ska Cindy få sina valpar, håller tummar, tassar och tår för att det ska gå bra!!! Är så spänd på att se vad som ligger i magen!
Nää nu ska jag prega i mig en tacopaj och studsa ut i snön, Kicker ser så rolig ut när det snöar- som en mjäll reklam XD

image622
Cindy ska bli mamma

Segis

Har känt mig nästan bakis-trött idag. Burger king och sömn blev det efter att jag lämnat av solveig på centralen. Har haft tid att titta igenom alla bilder mer noga och tyckte Kicker skötte sig jättebra, bättre än sist i göteborg där han inte ville stå still på bordet. Nästa utställning i Hässleholm om två månader, länge till!
Här är en bild som Kimsan tog åt mig på duktiga Kix, och en bild på Lisa och Kalix när vi var ute på solpromenad idag =)

 

Utställnings dag

Utställning idag då! Vi vaknade totalt spyfärdiga och sa neeej vi skiter i det här va? Vi somnar om och glömmer bort hela grejen. SÅ nervösa var vi! Vi tvingade oss dit och höll på att kvävas. Klasserna var enormt stora, sjukt många hundar! Av 20 hanar i öppen klass fick bara 4 CK. Hundar som jag var säkra på skulle placera sig gick inte ens vidare till bästa hane. Otippat men det är väl därför man ställer ut, nån gång är det ens egen tur att ha "tur".
Kicker fick  en slät 1a idag men gick inte vidare. Massa trevliga människor och extremt hög kvalitet på hundarna, jättekul att se. Extra kul var det ju att träffa Martinis döttrar Bönan och Iza *kärlek*
image619
Bönan och Iza 14 månader

Nu är det melodifestivalen final och vi sitter å kräks på Christer Sjögren och hejar på BWO såklart, Bard power!!

Besök i helgen

Tvätt-dag idag *trött*, vilken tur att man har tvättmaskin i badrummet. Duschade hundarna nyss så nu har dom blöt-damp! Utställnings dags på lördag och imorgon kommer solveig ner och ska sova här två nätter! (http://solig.blogg.se) Ska bli mycket trevligt att träffa henne å vovvarna =)

Top Model

Hade världens längsta sovmorgon idag. Sen blidde det thaimat och sprang in till optikern och bokade tid.
Har laddat upp med godis och väntar på Top Model, anar att jag är den enda i sverige som följer det slaviskt? Jag diggar alltid dom mest mysko tjejerna, denna gången hejar jag nog på Heather som har autism. Mina favoriter brukar dock alltid åka ut ganska snabbt hehe

image618
Heather ANTM 9

Intressant notering

90% av alla mord begås av män. Varför är män mer aggressiva än kvinnor? Män och kvinnors hjärnor är ju identiska, utom på en bit, den orbitala panngloben. Den orbitala panngloben är betydligt större hos kvinnor än hos män, därför har kvinnor större möjlighet att förhindra sina aggressiva impulser.

Ok man kanske inte ska sitta och minnas alla detaljer från Discovery channel XD

A-town

Idag har jag hälsat på Jessica och kollat på massa bilder från Afrika. Man blir ju sugen på att bara resa runt och uppleva massa nya saker! Meeen med tanke på att jag nog skulle dö av depression och panikattacker utan mina hundar så XD får jag nog avstå det för tillfället ;) Har ändå inte råd att ge mig ut på världsresor just nu!
Nu får jag nog börja städa här om jag ska kunna ha gäster här i helgen :P LÄNGTAR till på lördag, även om jag faktiskt är nervös för en gångs skull! Jag brukar aldrig va nervös inför utställningar ju!
Tenta nästa vecka blääääääää!!!!!!


Calender boy

OK idag har vi offer studsat runt på ÖB och letat efter "hantverkar kläder". Imorgon ska sambon til köpenhamn och fotas med öl i handen och ska se ut som någon slags byggarbetare. En orange reflexväst var han inte så het på XD Men till slut hittade vi blåa arbetarbyxor med massa fickor man kan hänga hammare i osv.

image617

Sötaste

Jag LOVAR jag ska aldrig mer äta bananer! (betyder dock inte att jag kommer dricka gainomax) ;)



Världens sötaste apjävel

Global warming ready

Är det bara jag som tycker vädret är jäkligt skumt nuförtiden? Vårig sol ena dagen, SNÖ nästa.
Jag är iaf redo för global warming, det låter mysigt just nu. Bring on the sol ;)

image616

Tävlings nerver

Om en vecka är det internationell utställning, med världens tuffaste konkurrans 90 korthår chihuahua, och 99 långhår! Kanske man actually skulle TRÄNA inför den här utställningen? XD Brukar bara kolla tänder och klippa klor, duscha honom och borsta pälsen sen är han redo tycker jag. Men om man övade lite på bordet skulle ju nog inte skada med tanke på hur många hundar han ska tävla mot! Men aja, det går som det går!

Kolla in den här underbara korthårs tiken som vann toy-gruppen på CRUFTS i England i helgen =)


Jag erkänner, jag är total utställnings nörd, OK pumpkin?

besiktning, tandborste och öl


Som ni ser så pågår en liten renovering här inne med designen ;) Caution wet floor eller vad man ska säga.
Idag blidde vår bil besiktigad, WOHO rakt igenom utan problem *sköööönt*!!!  Har varit på mobilia å kollat runt lite, käkade där å handlade en ny tandborste med kind å tungskrapa (notera nu det här för fan, så ni inte glömmer).
Fick ett roligt besked, min sambo ska va med i en dansk ölreklam HAHA inte inspelning utan som modell typ XD ja vad säger man! BALL

image615

Its tajm

Tonajt, must be a magic naaajt!
Ska studsa in i duschen och göra mig klar.
Sen ska vi till Mobilia och fixa lite stuff ;)
Sen blir det mingel på Robins,  ja efter
repeterade dödshot så laddar jag kameran :P

avis än?

Ja....nu är det väl dags. Är ni beredda? NU kan ni börja bli avundsjuka, för imorgon ska jag träffa Felix Herngren och BJÖRN GUSTAFSSON i Robins show. Kameran hänger med och mingelbilder kommer, om jag vågar gå fram till sexguden Björn XD

image614
Sweet ass, see you tomorrow *grrr*

To do


To do-list:
-förvandla regn till solsken
-Vaccinera vovvarna
-beställa tid hos optikern
-se alla filmer som går på bio just nu XD

På onsdag ska vi va publik på Robins show!
Han är ganska ball...
 förutom att han inte kan hålla sig för skratt åt sina egna skämt XD
image612

Ärligt

Seriöst, dämpa dig, vissa försöker faktiskt sova här.
/ Kicker

image611

Tshirts

Är dom coolast eller är dom coolast? Me wanti.



Sushi?

Vad har hänt idag då? hmmm reeegn och blååååst.
Försökte trycka i mig sushi till frukost, mja ingen hit kanske.
Var å kollade på platt-TV på Mobilia, vill ha ny mobil *sugen*
Nu ska vi kolla på två filmer vi har hyrt och prega i oss godis with no remorse. Sådeså.

Imorgon: date med Kim på Bangkok och Jumper på bio!

Rösta på Kicker!

Jalla nu ska ni allihopa gå in och rösta på Kicker i en bloggtävling så att han vinner =D
Gå in på ------> 
crazyangel.blogg.se <--------  och rösta på nummer 25 Kicker!



image603