RIP Michael Jackson

Fick en shock när jag satte på TVn imorse och såg att Michael Jackson har dött. Shit, man har ju verkligen växt upp med hans musik, och vi var på hans konsert i Köpenhamn för tio år sedan. Han fyllde 40 år den dagen och vi sjöng happy birthday, han grät i typ en timme och vi höll på att missa vår båt tillbaka till sverige. En stor artist är borta och vi ska vara tacksamma som har fått ta del av hans storhet!! Vila i frid Michael, tack för musiken.


Kickiboy

Trivs på jobb faktiskt, det börjar gå smidigare och bättre. Dom har rensat ut alla airheads som inte klarar av att packa rätt så nu är vi väl bara typ 3-4 som ska få anställning. Vi ska även få löneförhöjning från 1 juli. Hellre att dom har få packare som gör det ordentligt än massa packare som gör allt fel. Men vi har kul på jobb och tiden bara flyger iväg. Jag blev sjuk i helgen så jag var hemma några dagar från jobb men nu försöker jag ta igen det och jobbar hårt i helgen, man får passa på när det är OB! På söndag händer det något extra kul och det har vi sett fram emot =)


Kickelick

Midsommar & jobb

Är ledig från jobb idag, första dagen ledig på en vecka, så jäkla skönt att bara sova och ta det lungt med hundarna. Man är ju ovanligt fysiskt aktiv hela dagarna och det är utmattande i längden. Ska iväg och storhandla ikväll. Midsommar i helgen, eftersom jag ska jobba hela helgen (OB på röda dagar), så tar vi det lungt och ska bara käka middag hos en släkting. Pappas fru kommer från Thailand imorgon, så jag hoppas jag får smaka på riktig thaimat, det var längesen! Nästa vecka får vi finbesök från Norge, Kicker ska para en jättefin tik =) Och jag är såklart jättespänd på vad det ska bli efter den kombinationen! Jag försöker ju låna ut honom väldigt sparsamt och hoppas att de få tikar man väljer ut blir lyckat. Känns mycket roligare så än att bara låna ut till höger och vänster med varierat resultat!!


NUCH Lilleengel's ace of ice cream

1 kronor

Jag satt å kollade på 1-kronor idag.....

1971 Plikten framför allt

2002 För sverige i tiden

2009 Den underbara sagan om landet på andra sidan havet

WHAT the F?!


jobb =)

Yaaay i måndags fick jag samtal om jobb, har jobbat hårt i tre dagar nu! =)) Kommer hem helt mör i kroppen och ont i ryggen och fötterna. Man är ju lite otränad om man säger så!! Från maximal lathet och softande, till hårt springande och bärande. Jag packar nämligen matvaror från orders som kommer från Danmark, och snabbt ska det gå. Allt måste vara rätt mängd, vikt, gram och märke. Vi får provision på hur många ordrar vi hinner mer, och just nu går det riktigt sakta. Allt klyddar, affären är skitstor och svårt att hitta, vi har inga scanners, och allt ska märkas med rätt nummer, och allt ska sorteras efter frys/kyl/torr varor. Ja det är mycket strul och företaget är helt nystartat och det finns ingen organisation.
Aja shit the same, det blir bättre och lättare med tiden. Och sålänge man får ut någon slags lön att betala räkningarna med så får det gå. Plus i kanten är ju att man får välja själv hur mycket man vill jobba, och dessutom springer man ju runt som en dåre och rör på sig konstant. Tiden går jättesnabbt, timmarna springer iväg snabbt, och jag har gått ner 3 kg på 3 dagar hahaha XD


Ava BIR-valp

 
Kickers lilla dotter på 6 månader blev BIR-valp på en inoff i Bosjökloster idag =) Kullsyster Dolly blev 2a med HP också.

New moon

Det är ju tur att man kan besatta om igen och igen och igen och igen. Lyssnar om på ljudböckerna, för att dämpa hungern. Sorry folks, Taylor Lautner är 16 år, så det är bara att sluta stirra! Pinsamt nog är man ju TEAM JACOB så att det skriker om det :P Hur ska man egentligen kunna hålla sig till november? hur hur hur hur hur ?

New Moon trailern äntligen

New moon trailern är äntligen ute, bara 6 månaders plåga kvar tills filmen släpps då ;) Men lite besviken blev jag överlag på deras acting, kändes lite stelt och allmänt lame. Dom kanske inte redigerat klart eller klippt trailern helt galet, men det kändes inte som att den levde upp till mina föräntningar. Förutom Jacob då, han behöver bara stå där och se vacker ut, så är jag nöjd.
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD