Namibia

Var på skolan idag och omregistrerade mig så jag får mina jädrans CSN pengar nån gång! Tog en lång fika med Kimsonite och njöt av världens godaste cheesecake.
Fick ett mail från Jessica som startade sin 6 veckors resa förra veckan i Sydafrika, hon har bland annat klättrat på sanddynerna i Namibias öken och klappat tama leoparder och geparder. Måste jag nämna att jag är mega avis?? Ska bli intressant att se hennes bilder sen när hon kommer hem!

image540

Alla som inte dansar...

..är våltäktsmän! Alla som inte dansar är våltäktsmän! Alla som inte dansar är våltäktsmän! Alla som inte dansar är våltäktsmän! Alla som inte dansar är våltäktsmän! Alla som inte dansar är våltäktsmän! Alla som inte dansar är våltäktsmän! Alla som inte dansar är våltäktsmän! Alla som inte dansar är våltäktsmän! Alla som inte dansar är våltäktsmän!

image539
(För er som inte hänger med så är det en LÅT dårå, som är ganska störig för övrigt)

My darlings

image537image538

Martini & Kicker

Hej alla glada!

Slog mitt rekord igår igen, med 107 bloggbesökare. Thank you spank you!
Solen har krypit fram och då åker kameran åxå fram.
 
  
Här bor vi

Thai vovve

Pratade med min pappa inatt som numera bor i ett plåtskjul vid gränsen till Laos. Han bad mig skicka ner lite Frontline för han har tydligen blivit hundmannen där nere nu och tyvärr behandlas ju djur som skabb där borta så han vill ta hand om dom. Men det fullkomligt svärmar med loppor och ohyra på dom så han ville ha lite proviant från Sverige ;)
Det här är vår Thailändska vovve, jag hoppas han håller sig borta från vägen några månader så jag får träffa honom, dom blir nämligen överkörda rätt snabbt.

image531

McShit

Finns det där systemet kvar att man får gratis mat om det tar mer än X minuter att få sin mat? Det hade nog varit väldans bra iaf. För det ska ju tydligen ta 20 minuter att få en ynka burgare trotts att man är den enda kunden i hela restaurangen! Inte för att jag hade brottom men det hade varit trevligt med kompensation, kanske en pommes eller en dricka? Ett leende eller en servett, nänä skit samma.
image528

Munster

Vem är bäst? Vem är bäst = JAG! Vem stoppar in hundralappar och kommer ut med tusenlappar? JAG!
Om ni går till casinot så ska ni satsa på The Munsters för den gav mig bonus varje minut hela kvällen.

Har haft Kimso & Mille på besök idag, och dessutom hunnit med ett besök på min favorit restaurang, tvätt och dammsugning! Lyckad dag alltså.

Scarred

Är det bara jag som sitter och gapar till Scarred på MTV? Hur fan kan man komma på idéen att visa hur ungdomar skadar sig allvarligt, och sen ligger och blöder och skriker med brutna ben och öppna sår? Man får se deras armar bakvridna och benen sticker ut genom huden. Sen visar dom stolt upp sina ärr och i detalj berättar dom om hur ont det gjorde och hur dom blev ihopsydda på sjukhuset.
 Det hade väl varit OK om det gjorts för att avskräcka barnen att göra dumma tricks, men det gör det verkligen inte! Det är häftig musik och ball rebell-anda och dom skryter om hur det format dom som personer osv. Det enda jag tycker det här programmet gör, är att övertala barn att det är coolt att skada sig och visa upp sina ärr.
Jämfört med Scarred är Jackass ett BARNPROGRAM.

Akta

Vad gör man när man har tråkigt? Jo man dampar loss som om det var sista dagen på jordklotet!
Hakuna Matata eller vad det heter. Carpe diem, fånga dagen och hela köret. Nu ska vi ut och göra stranden farlig.
 

Göteborgspriset

Ok, Al Gore befinner sig 3 timmar härifrån. Ett besök i Göteborg känns nödvändigt! Who's with me?? Al, I'm coming!
image525

Weekend

Min blogg har strulat lite i helgen, och jag har haft dåligt med internet, och dåligt med tid ;)
Vi såg We Own The Night i lördags, skitbra!! Joaquin Phoenix *dregla* 
Var hos jessica igår och försökte skriva akademiska svar på Rappakalja medans vi inhallerade drink efter drink. Man vet att man ska sluta när man skriver om flodhästs analer och debatterar om att patella visst det betyder knäskål, inte tallrik! När vi var sådär lagom varma och lulliga så ville ju jag gå ut med hennes brorsas dobermann, och runt hela byn släpade hon mig. Note to self: skaffa aldrig en hund som är större än mig själv.

Plans plans...

Jag får nog ta och skaffa mig en ny kalender, för våren är redan fullproppad med stuff to do!
Helgens planer: brukhundsklubben, städning, bio, vinkväll hos Jessica.
Vårens planer: Klara fem tentor och en uppsats, skaffa extrajobb, träna massor, ställa ut Kicker massor, gå lydnadskurs med Martini, åka till Thailand, må massa bra och fundera på att åka utomlands en termin.

Hysterisk dag

Efter en mycket grundlig rundtur i Malmö med stadsbussarna (på samma biljett, väldigt skickligt) i massa timmar så lyckades jag hämta min bil på verkstaden och bli pank för livet typ. Efter hysterisk inhallering av hamburgare och en del blodsockerfall och sugar-rush och dampanfall så sitter jag äntligen här hemma och funderar på att råna en  bank för att återställa mitt bankkonto.

Nu tycker jag att jag förtjänar en red bull, och en lugn kväll framför TVn med I am Legend

image524

Ge mig en miljon

Nää....det är inte SANT!!...........kopplingen måste bytas på bilen också,
och det blir såklart flera tusen extra utöver dom 17 tusen för växellådan!
Liv, semester, sommar...byebye...
Åh suck suck suck suck!!!!

Tränat

Ah vad skönt det var att äntligen ha kommit igång och tagit sig till gymmet. Det är ju så, det är jobbigast att komma dit, inte att träna ;) Man blir så himla nöjd och pigg efteråt!
Mindre skönt var det att få prisbesked från bilverkstaden, inte så mysigt att behöva hosta upp 17 000 kr för att fixa en bil som knappt är värt det dubbla. Känns som att slänga pengar i sjön. Kan ju köpa en ny bil för den summan.
Jäkla skit!!!

Dagen började ju inte heller så underbart med att Telia gubben struntade i att dyka upp. Man måste nästan bara älska Telia, dom är så härligt värdelösa.The sweet joy av att sitta och vänta kl 8 på morgonen på någon som inte pallar komma.
Ikväll är det premiär för I huvudet på Gynning! Hon är ju så skön den bruden, jag sitter såklart bänkad framför TVn!

image523

Massa flugor i en smäll

Imorgon ska det komma en gubbe från Telia och typ.....installera nåt, tror jag. Självklart är dom ondaste människorna bara vakna när man bör sova. 8 ska jäveln komma, när annars lixom. Ska också lämna in min *sparka fräsa klaga* bajs bil hos en verkstad så vi får den att låta som en normal bil. För att utnyttja att man ändå är uppe med tuppen så ska jag gå och träna. OJOJ kors i taket, ja Madde ska träna. Min rygg har inga muskler kvar och jag har ont jämnt.  
Internet vill inte sammarbeta med mig så ursäkta min dåliga blogg uppdatering. Ja man får ju va lite trevlig nu när 100 pers om dagen bestämmer sig för att läsa mitt crap.

image522

Nytta?

Har försökt göra en himlans massa nytta idag. Ja såklart ingen riktig nytta utan bara en massa orelevant nytta för att jag ska känna att jag gjort något av min söndag. Typ skrubba kroppen med alla kemikalier jag äger, packa in håret med massa klet, sortera alla badrumsartiklar i söta korgar som kan stå och se diskreta ut ovanpå tvättmaskinen. Lära mig hur man polerar en lädersoffa, fundera på om flytande tvättmedel stoppas i samma hål som sköljmedlet, få lite nostalgitripp över Nöt-Créme och såklart studera in informationsbladet om återvinning från il recycling.


 
Vår matte är officiellt skittråkig! *suck*

snälla söta rara

Någon bilmekaniker där ute som känner sig väldans generös idag?
Min bil har intagit transformers-liknande egenskaper och börjat låta som en traktor. Men den här alien är bara här för att sno mina pengar, inte rädda jorden. Hur mycket han är ute efter vet jag inte än, men 10-20 tusen gissade verkstaden på. 
Jag tror inte dom är medvetna om att det motsvarar en chihuahua. Jag räknar mina pengar i chihuahuaor, vadå gör inte du det? När jag var liten räknade jag mina pengar i 50-öres tuggummi. En chihuahua är värd massa tuggummi kan jag informera om.
image518



internet

Internet har strulat... har inte kunnat va online så mycket =(  Men vi har beställt nytt TELIA bajs så vi får se om dom lyckas göra något rätt den här gången.
Tonight blir det skräckfilmskväll, join us? *moahahahaha*


we own the night

VILL VILL VILL VILL se We own the night!!!
Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg, Eva Mendes =D
image517

Tröttisar

Nu har vi sovit och sovit och sovit och sovit. Det tar på krafterna att vara på utställning!
Nu ska vi ta igen oss och ta nya tag i mars på Malmö INT =)

image516
Kicker är så duktig, sötrumpan

Killer blev Svensk vinnare =)

Vi kom iväg till Göteborg till slut iaf!! Körde från Malmö runt 4 inatt, försiktigt. Det var katastrof snöstorm hela vägen, vi körde i 50 km/h hela hallandsåsen. Kicker fick en slät 1a idag, han var inte riktigt på humör idag.
Men roligare var det att Kickers kullbror Killer vann och blev SVENSK VINNARE 2008!!!! =D Så himla kul!!!
Nu är vi ganska möra, stannade påvägen och kollade en snabbis på Dianas små valpar som är 2 veckor idag =) Så snygga redan!

image515
BIM & BIR korthårig chihuahua, Göteborg MY DOG Int Svensk Vinnare 2008

Vädret...?

Jag och Kicker ska ju till Göteborg imorgon igen. Men blixthalkan härjar i skåne och det ligger bilar i alla diken. Min sambo var fast i Lund hela dagen och fick köra hem i 30 km/h på motorvägen. Hur ska det gå, kommer vi kunna åka till GBG inatt? Vi får stiga upp 3 och kolla läget, går det inte att ta sig fram så får vi ställa in =(

-Hur ser det ut Kicker?
-Fortfarande snö!
image514

Sydhunden

Min lilla Martini är med i tidningen Sydhunden =) Himla kul att dom valde att ha med en sån bild på en chihuahua som krossar alla fördommar om små ynkliga väskhundar!

image513

MY DOG

Yiho utställningen gick jättebra igår!!  Kicker fick 1a CK och kom tvåa i konkurransen (den som kom etta blev bäst i ras). I bästa hane blev han reserv (och hans pappa melvin kom tvåa)! Jag är så nöjd och stolt över min lillplutt!
Vi var också med i avelsgrupp och fick HP så vi fick stanna flera timmar till för att tävla mot alla andra raser i finalringen, där blev vi 4e bästa avelsgrupp och uppfödare parvus deus fick världens största rosett och pokal =)
Vi kom hem jättesent och trötta som fän, däckade totalt med smärta överallt. Försöker ta igen oss idag, ska ju tillbaka på söndag för svensk vinnare 2008!
Hade terapi idag med shopping och lunch ute =) Nu blir det skräckfilm med chokladpudding :P

image510

Kicker på bordet Göteborg Int 3 januari

Göteborg

Imorgon (inatt) åker jag med Kicker till Göteborg på internationell utställning MY DOG! Ska bli jättekul, jag har inte varit inne i ringen sedan september på sofiero! =)
Som vanligt blir det tiiiiiidiga morgonar..ska upp klockan 5 blää, får inhallera några red bull hela vägen om jag ska hålla mig vaken. Men jag får iaf sällskap av Charlotte och Camilla i bilen! Cindy, Paco och Kicker på roadtrip, snacka om söthög =)

Aja, väskan är packad och bilen är tankad, hoppas det inte snöar alltför mycket inatt.
Håll tummarna för oss!
Nä nu får jag väl snart gå och lägga mig om jag ska se ut som en människa imorgon! XD

Byebye

Idag flyttade min bror till Basel som ligger i Schweiz där han ska jobba som flygtekniker på obestämd tid (minst 3 år).  Martinis favorit kompis, ja det kommer bli tomt i TV-soffan! =(
image509
Kevin och Martini myser på nyårsafton