Besök hos HP

Förra veckan hälsade vi på Honey Pajs kennel där Benny fått 2 kullar. Vi passade på att åka dit innan äldsta valpen flyttade men den yngre kullen var ju bara 1 vecka gamla.

Honey Paj's Geeky Fox 8 veckor


Kossorna 1 vecka


Utställning Nyborg Danmark  
Foto: Stine Weber


New moon midnattsvisning Malmö

Inatt var jag på Twilight + New Moon kväll på Royal i Malmö. Det var fullproppat 600 brudar (ja nån stackars medsläpad kille också) som bara skrek och grät. Jag trodde att jag var besatt av twilight serien men jag misstog mig, där var RIKTIGT hardcore fans alltså. Folk kom utklädda och var helt hysteriska. Men snabbt ryktes man med i stämningen och det var jäkligt kul att vara med på premiären. Alla bara skrek så fort Edward eller Jacob dök upp, lite smått pinsamt XD Men filmen var jäääääääääääääkligt bra, så högt över min förväntan! Jag trodde absolut inte att dom skulle lyckas filmatisera boken så bra, och jag har inte kommit på något jag saknade från boken än. Så sjukt bra att jag har lite panik för jag vill se den igen och igen och igen! Vi svävade hem på rosa moln med världens största leenden =D I am satisfied! I can die happy now.


Benny blev pappa till två tikar och en hane 18 november =)


Honey Paj's Geeky Fox 5 ½ vecka

 


Bennys dotter, sååå lik honom i den åldern!


Basel

Min weekend i Basel var jättemysig, tyvärr pajade min kamera så jag har endast någon knasig bild från halloween! Latexmasker är lite läskigt faktiskt, fick lite porr-massmördrare feeling där, svenskarna måste ha skrämt slag på några schweizare!! Utöver galna kostymer så fick jag se stan och käka god mat också gick vi på bio och bara tog det lungt. Det var rejält härligt att vara ledig hela 4 dagar från jobb och återhämta mig. Häromdagen investerade jag i en extern hårddisk så nu är alla mina digitalbilder och musik säkert förvarade i en ful liten box. Nu ser jag fram emot min födelsedag i helgen då jag ska försöka gå och se den nya filmen 2012 som verkar asbra! Nästa vecka är det lyckans dag för mig: New Moon premiär och jag ska se Twilight + New Moon vid midnatt på Royal! Har bara haft nedräkning i ETT ÅR så det är på tiden att det äntligen är dags att få mätta våra needs med lite varulvar och vampyrer! HALLELUJA