Jag ljuger

Just nu får bloggandet komma i andra hand, för jag har ALLDELES för kul för att sitta och blogga. Jag har så kul med min hemtenta, så ni får absolut inte störa ok?
Åh jag önskar att min hemtenta aldrig tog slut...


HAAAAAAAAHAAAAAAAAA

5 veckor kvar, stå ut

Ja men alla tycker ju det är skitkul när det ringer på porttelefonen 56 gånger eller hur?? Nu står det någon unge och har skitball med alla knapparna vid porten!
Vi bor i ett 9 vånings hus med 5 hushåll på varje våning! Minst 1 hund på varje våning och minst en alkis. Minst 4 ungar och minst 10 fjortisar. Vår port har dessutom blivit någon slags fritidsgård så fort skolan är slut!! Alla skriker, är ivägen och springer runt som dårar som ett jäkla zoo. Jag diggar självklart inte när det kommer en flock vilda småglin klampandes mot mina hundar och slänger fotbollar och cyklar tre millimeter från deras små tassar.
*andas andas*
Ok 5 veckor kvar till flytten, nedräkningen kan börja.
Tänk er skillnaden från att åka hiss 10 gånger om dagen och vantrivas, till att ha egen utgång och uteplats!!! HALLELUJA



titta entä

Var på Coop ikväll och handlade lite nödvändiga basvaror. Jag tycker alltid det känns lika ångestladdat varje gång man kommer till kassan. Det känns som att både dom framför och bakom i kön dömmer en utifrån vad man köper!! Varje vara man lägger upp på rullbandet granskas in i detalj, man riktigt ser hur dom följer varje sak med blicken! Jag har till och med själv börjat göra samma sak mot andra, bara för att dom tittar på min grejer! haha
Typ man drar slutsatser och fördommar om folk pågrund av vad dom handlar. Jag tycker om folk som köper hundgodis haha och jag ogillar folk som köper typ en sexpack öl och snus.

Men ärligt, hur kan det gå så långt att vi skämms för vad vi köper? Jag är sån som sprider ut chokladet och glassen under sallad och mjölk för att dom inte ska ligga brevid varandra och se extra onyttiga ut tillsammans ;)
SLUTA TITTA PÅ MINA VAROR!!! ;)

Lättad

Nu har jag tentan, efter mycket mycket mycket klydd!!!
Har nog aldrig känt mig LÄTTAD över att ha en hemtenta i handen! Men känslan av att "det kommer ordna sig" har lagt sig över mitt sinne just nu. Nu måste jag se till att göra den dom närmsta 3 dagarna också, för sen har jag alldeles för mycket plugg i min nuvarande kurs, bland annat ett grupparbete och en artikel som måste göras. Så nu kan jag inte sitta här och glo, adjö.

åååh seriöst?

OK nu är jag riktigt frustrerad!
Idag är dag två av sju på min såkallade om-hemtenta. Problemet är ju då att det inte finns någon hemtenta!
Min kompis var där kl 12 igår och då låg den inte där. Min sambo var där kl 13 igår och då var det låst. När han brutit sig in med våld så låg inte tentan där. Jag åkte dit kl 21 på kvällen men då var dörren låst och jag kom inte ens in med kort och kod!!
Jag mailade kurssekreteraren som har hand om alla tentor och tider och resultat, men fortfarande har jag inte fått något svar!! Min kompis har kollat nu idag men fortfarande ligger där ingen tenta åt oss!!!

Jag har verkligen ingen lust att göra omtenta i vinter! Jag ska dessutom göra en till omtenta som är samtidigt som min vanliga hemtenta (till den kursen jag går nu) och jag kan ju inte ha tre tentor samma dag!!
Jag vill göra den nu och få den avklarad!! Att det ska vara så svårt för högskolan att hålla vad dom lovar?Jag söker efter möjliga anledningar...är kurssekreteraren sjuk, eller har dom ändrat någon regel?
Om tentan en dag dyker upp, måste vi då göra den på så mycket kortare tid än vad vi har rätt till??

Hemtenta

*snyyyyyyyt* jag mår lite bättre idag iaf. Igår var bara en ren feberyra av kallsvettande. Men jag gick trotts allt inte på lektionen jag skulle haft idag eftersom jag inte kan kontrollera mina nasala vätskor ;) Min sambo var snäll nog att hämta ut min hemtenta åt mig, efter mycket klydd, på skolan.

Ikväll ska vi säga hejdå till pappas fru, eftersom hon flyger hem till Thailand imorgon =( Trotts att hon bara varit här i drygt ett år så har hon blivit en naturlig del av vår familj och en bra vän. När pappa fått sålt sitt hus så flyttar han efter och då blir det tomt i rutan.

dilemma

Varför måste allt va så dyrt? Eller varför får man så lite pengar som student? hehe
-Jag måste köpa höstjacka
Jag måste klippa mig
-Jag måste köpa två dyra böcker
-Jag måste köpa nytt kontantkort

Jag VILL köpa simmkort, ribbstickade strumpbyxor, stickad kofta, stuprörsjeans, gummistövlar...
Men då får man fråga sig vad som är mest akut, eftersom vi ska flytta om 5 veckor och då kommer jag vilja köpa lite snygga gardiner, köksbord, fondtapet osv. men då kan jag inte spendera för mycket för då har jag inte råd att köpa julklappar i december.
Pengar är alltid ett dilemma känns det som.

Har hemtenta imorgon, fy vad jag inte har lust! Vet inte ens hur jag ska orka ta mig till lektionen och sitta utan att störa klassen med mina snor och nysattacker, hosta och feber-yra. Nä det går ju inte...f*n..

Hösten e här

Nu känns det verkligen att det är höst!! Himlen är sådär dött grå, regnet knastrar mot rutan, och hundarna ligger upptrykta under täcket som små värmekuddar runt mina fötter. Det ultimata är ju att vara sjuk också så man kan ha den där sexiga högen med snor-papper på nattduksbordet.

Jag har alltid varit så himla imponerad av folk som vet exakt vad det är dom har för sjukdom!! Det är helt otroligt att dom vet det utan att ha gått till läkare. Jag minns på gymnasiet/högstadiet när någon hade varit hemma från skolan några dagar, så kom dom tillbaka och sa -jag har haft influensan/ lunginflammation/ halsfluss osv osv osv. Jag tror aldrig jag har vetat exakt VAD jag var sjuk i, måste man det? Räcker det inte med att veta att man mår dåligt och hostar röven av sig? Vilket enormt behov av att kategorisera sin sjukdom för att det ska låta värre.
Kan inte alla bara nöja sig med att vara förkylda och få feber varje höst/vinter. Måste man imponera med sina sjukdomar också?

Min sambo ska på intervju idag hos en reklam-agentur. Han har ju varit med i några smågrejer men hoppas på större. Han har varit med i tex Länsförsäkringar reklamen med Henke Larsson och Felix Hernegren, och Robins talkkshow i ett inslag på antikrundan, och senast i Lilla Sportspegeln som Zlatans caddie, men den har inte visats på TV än. Och i Nichs musikvideo men det räknas kanske inte hehe

Nu ska jag feberfrossa vidare...

sjuk

Tvingade mig själv till skolan idag trotts att jag är sjuk. Har blivit smittad av min sambo och min hals känns typ som att svälja taggtråd. Morfin tack? Sålde en bunte Ghostbusters serietidningar från 80-talet för 170 spänn i en sån där seriemagasin butik vid Lilla torg.

Nu sitter jag här med två trötta små hundar, och mår lite sådär halvdåligt. Torr i halsen, rinnig i näsan och tung i hela kroppen, mest huvudet. Funderar på att krypa ner i sängen en stund och sova tills IDOL.

Några bra förkylningstips? Fick höra i skolan att jag kunde gurgla varmt vatten med salt i, så skulle förkylningen försvinna på två dagar. Hmmm låter för bra för att vara sant.

själviska människor

Vet ni vad jag stör mig på? När man försöker vara hjälpsam mot alla men aldrig får någon gentjänst. Jag är en sån person som ställer upp för nästan vem som helst, när som helst och hur som helst, även om det inte passar mig eller om jag får offra både tid och pengar. Jag förstår inte hur man kan be om hjälp hit och dit men sen inte vara beredd att göra samma sak för sin vän?
Man ställer upp, offrar sig och gör tjänster hit och dit. Men inte f*n får man tillbaka något när man själv står i klistret! Den dagen man själv behöver hjälp så vänder alla en ryggen. När man ringer i panik och stress så får man inte hjälp även om det bara skulle innebära en sån liten tjänst som att svara på en snabb fråga!
En tjänst kan även vara att berätta någonting utan att man ska behöva fråga, för att helt enkelt vara vänlig och visa att man är någons vän. Om du vet någonting som jag antagligen inte vet, varför inte vara snäll nog och berätta det för mig så att jag inte missar något som är lika viktigt för dig som för mig? Varför undanhålla information, när det nästa gång kanske är jag som är snäll och informerar dig om något viktigt?

Snälla var inte så själviska och tänk på någon annan än er själva för en gångs skull! Hjälp en vän i "nöd", så får du vänner som snabbare ställer upp för dig när det krisar!! Är det så svårt? Ska det behöva vara såhär egoistiskt tänkande bland vänner?
Jag tror dina vänner tycker om dig mer om du gör dom en liten tjänst, så kanske dina vänner tänker "gud vilken tur att hon ställde upp för mig, hon är en riktig vän".

vad e det med Asien..

Var ute i Bunkeflostrand idag och visade min familj var vi ska flytta =) Pappas fru åker tillbaka till Thailand på torsdag (för alltid) så hon kommer inte vara här när vi flyttar ju, vilket är synd. Vi åkte ner till Lernacken (öresundsbrons fäste) och fiskade efter babyräkor. Hundarna fiskade efter kaninbajsar i gräset hehe

Åkte hem till pappa efteråt och fortsatte rensa ut gamla leksaker från vinden. Han ska ha visning på sitt hus nästa helg så jag var tvungen att sortera ut vad han kunde slänga på soptippen. Jag behöll bara lite dockskåps möbler och original barbies med tillbehör. Kan ju vara kul att ha till sina barn någon dag, eller så är dom värdefulla någon gång. Min morbror och hans fru (hon e åxå thailändska) kom förbi och snackade en stund, dom ville säga farväl till pappas fru innan hon åker. Min morbror ska eventuellt jobba i Korea några månader för sitt företag. Hehe ja där ser man, hela min familj åker till asien! Pappa ska flytta till Thailand, min bror till Singapore och min morbror till Korea.


Pappas hus =)

Lathet

Helg, äntligen. Vaknade upp igår och kände bara mmmmm FRIDAAAY! 
Dock borde jag läsa ut typ 4 feta böcker som påminner mer om biblar än skolböcker. Känner mig så otroligt omotiverad och lat. Om det bara hade varit denna kursen jag behövde fokusera på så hade det känts lättare, men jag har två omtentor att klara av och en uppsats från tidigare terminer. Om jag inte gör dom inom tre månader så kommer jag inte komma in på nästa termins kurs och då kan jag inte ta min examen ju...*suck* Det är väldigt mycket press att hantera som gör att man spärras mentalt.

Måste duscha, diska och plugga.... men det enda jag vill göra är gå ut och ha kul med mina vovvsingar, dom är så härliga =) Finns inget bättre i livet än Martini och Kicker, mina små änglar! Här kommer en bild från i sommras, när vi satt på en uteservering i Falkenberg. Så skönt att ha små hundar som kan följa med nästan överallt.


Crash

Nää....tårar till max *snyft*... TVn står på och visar filmen Crash på TV1000. Fy vad den är sorglig, och sann. Musiken i bakgrunden som dom spelar är ju så rörande! Ni som inte har sett Crash måste helt enkelt se den, fy vad den är bra!! En riktig tankeställare om fördommar och rasism.

degar

Sitter i sängen med laptopen och degar. Har fortfarande inte stigit upp, det tar lixom emot när man vet att man måste gå rakt ut med hundarna i parken. Jag känner ju mig ungefär lika fräsch som ett smörpaket. Gud vad skönt det ska bli sen när vi har flyttat, att ha en uteplats för hundarna!
Nä nu får jag ta mig i kragen och gå ut med hundarna en runda, hoppa in i duschen, och käka frulle, sen måste jag plugga!

höres

vintage

Här är mitt lilla vintage fynd som jag rotade fram ur pappas vindsutrymme igår. En gammal adidas väska som mamma hade på 80 talet! Lite lagom nött i kanterna och med klistermärken både fram och bak. Coolers XD



Photosession

Lyckades ta några bra stå-bilder på Kicker ikväll! Jag har blivit lite hemmablind, min lilla pöjk har ju gått och blivit MAN över en natt ;) Så nu åker han ut på Chihuahuacirkelns hanhundsregister =) Så får vi se om någon snygg tik vill ta sig ann min lilla ligist!
   


iPod bling bling

Världens dyraste iPod med guld och diamanter, kostar 1 miljon kronor och finns bara i ett exemplar i Norge. Den skulle inte jag vilja ha alls, usch vad ful, BAAH eller hur!? GE MIIIIG
image377
foto: scanpix

Bio

Igår blidde det en lång dag =) Först chihuahua träff på morgonen, tog lite ståbilder på Kicker men där blev ingen superbra. Ska ut med brorsan och försöka igen dag. Jag stör mig enormt på att jag inte har en perfekt stå-bild på Kicker, han kan ju stå så fint, varför fastnar det inte på bild?
image375

Sen var jag hos pappa och brorsan hela eftermiddagen och rensade ut gamla leksaker från vinden. Behöll en massa gamla bebiskläder som var urgulliga. *känner bebis-behovet växa fram*

På kvällen åkte jag och Kim till stan och käkade på favvo-restaurangen Bangkok *mmmm* sen såg vi No Reservations på bio, eller på svenska Kärlek på Menyn haha Den var iaf jättebra och romantisk så den rekommenderar jag alla tjejer att se ;)
image376

Iza

Åååh....här är Martinis dotter Iza 8 ½ månad! Hon är sååå fin! Hon ska ställas på malmö valp första gången =)
Hon har blivit en perfekt blandning av mamma och pappa, och deras föräldrar =)
image373

image374

Filmer

Next
Nicolas Cage kan se två minuter in i framtiden, och det försörjer han sig på i hemlighet genom trolleri och poker. Men FBI kommer på hans förmåga och försöker övertala honom att hitta en stulen misil. Ganska spännande film men tyvärr blir det lite pedofil-varning på Jessica Biel + Nicolas Cage!
3 av 5

Premonition
Sandra Bullock lever lyckligt med sin man och två döttrar. Men en dag får hon ett konstigt meddelande av honom på telefonsvararen, och sen dör han i en bilolycka. Hon är helt förkrossad men när hon vaknar nästa morgon så lever han och hon upptäcker att tiden spolats tillbaka till bara någon dag innan han  dog. Är hon galen eller har hon fått en andra chans att rädda sin man?
4 av 5 jättebra

28 weeks later
Fortsättningen av zombiefilmen 28 days. Hela storbritannien är isolerat och inga överlevande har hittats på en månad. Amerikanska militär styrkor har slått upp läger i London och rensat ut en trygghetszoon. Man börjar släppa tillbaka britter in i London igen på prov. Men allt är kontrollerat och övervakat. Man för följa en familj som förlorat sin mamma och barnen vill hämta sina saker i sitt gamla hus. Dom får inte lämna London egentligen men smyger ut och tar sig till sitt hem. Där hittar dom sin mamma levande och militären tar in henne för prover. Något går snett i London och snart börjar smittan spridas som en löpeld igen.
4 av 5

Wild Hogs
Fyra medelålders gubbar får ryck och vill uppleva frihet igen. Dom känner sig låsta i sin familje-vardag och bestämmer sig för att återuppleva sin ungdom genom att åka motorcykel utan någon färdriktning. Dom råkar såklart ut får både det ena och det andra med sina olika personligheter. Martin Lawrence känns lite oplacerad i filmen eftersom man inte är van vid att se honom som medelålders. John Travolta har blivit lite småfet och han är inte speciellt rolig heller. 
3 av 5

fixat och klart

Vi har varit lite oroliga för att betala dubbla hyror november-december, plus att idag fick vi veta att man måste betala in en depositionsavgift på 6 tusen för att hämta ut nyckeln. Så det blir ju ytterligare massa pengar nästa månad!
Min sambo gick till vår nuvarande hyresvärd och sa upp vår lägenhet till den 1a januari. Men vi sa såklart att vi hade stora önskemål om att dom hyr ut den tidigare än januari så att vi slipper betala tre dubbla hyror!
En timme senare ringer en tjej och vil komma på visning idag. Hon var desperat efter en lägenhet eftersom hon gjort slut med sin kille, och hade en dotter. Hon kom hit vid fyra och gillade lägenheten! Fixat och klart, hon ska ta den och vi slipper betala någon dubbel hyra! Hon ville gärna flytta in så tidigt som möjligt så det passade henne bra med den 1a november!
Det är så skönt när sånt här klaffar så bra att allt bara ordnar sig till det bästa! =) *lycklig*

Längtar tills vi flyttar, det ska bli oerhört skönt att bo på bottenvåningen!



Kontraktet

Nu är kontraktet påskrivet och klart! Lägenheten är vår den första november! wihooo


Åh vad kul det ska bli att inreda en sån snygg lägenhet! Jag har redan tänkt ut hur jag vill ha det. Här på framsidan ska jag ha en vacker smides-bänk, och stora krukor =)

Nu måste jag rusa till bussen, ska ha lektion kl 13!

soligt

Idag åkte jag ut med hundarna på Bulltofta rekreationsområde och träffade Charlotte och Cindy! Det var jättefint väder och hundarna har alltid så mycket spring i benen då =)
Kicker skäller ut ankorna i dammen

 
Martini och Kicker är trötta efter ett damp-varv och funderar om dammen är drickbar
 
Cindy ville mest ha korv


Sen träffade jag Kim på Jägersro och vi käkade på BK, kollade lite affärer och jag köpte underkläder. Ja det var väl typ det jag hittade på idag, nu ska jag se IDOL som redan har börjat!!

visning äntligen!!

Vi har nyss varit på visning ute i Bunkeflostrand - annestad! Vi pratade med hyresvärden och hon föreslog några tvåor som var lediga, och vi gick och kollade på  två stycken som låg på bottenvåningen. Jag föll såklart för den med uteplats, eftersom man har egen ingång och det känns bäst för hundarna.
Här är huset bakifrån, med lägenheten underst, känns nästan som ett radhus.


Här är uteplatsen igen, med förråd och bra plats för utemöbler. Häcken kommer bli högre sen och det är skönt att den ligger på en hörna så har man inte grannar på alla håll. Dom större fönstrena är in till köket, och det mindre fönstret är in till sovrummet. Eftersom det ligger ett cykelförråd mittemot uteplatsen så är det relativt lite insyn från dom andra husen:



Här är framsidan med en liten uteplats =) Egen ingång, stora snygga fönster in till vardagsrummet:


Här är vardagsrummet med stora fönster ända ner till golvet, man ser ut i hallen där. Badrummet är stort och fräscht med dusch,tvättmaskin och torkrumlare!


Här är köket med utgång till uteplatsen. Sovrummet fick jag ingen bra bild på men det var lagom stort för två sängar, databord och nån byrå, tre inbyggda garderober.

I övrigt fanns det en garderob i hallen, och en stor klädkammare vid badrummet. Det är tyvärr förbjudet att sätta upp staket i trädgården, men vi får lov att fästa upp kompostgaller åt hundarna sålänge dom är borttagbara. Om man har uteplats vill man ju kunna släppa ut hundarna där!
Nu ska vi ta oss en funderare om vi ska bo här, och isåfall blir det inflyttning första november!

Vad tycker ni, ser det bra ut?

FBI hello?

Nu ska jag skriva nåt som säkert gör att säpo ringer på dörren imorgon. Men jag drar till med en vild gissning att det kommer hända en massa hemskt imorgon runt om i världen! Jag tror att helvetet kommer braka loss imorgon, den 11 september. Inte för att jag är terrorist men jag tror att det kommer bli en hel del självmordsbombare mm. Men vi får se, jag hoppas jag har så fel!!

Det känns som att det står still helt på lägenhetsfronten just nu. Det händer verkligen inget på björnsbyatre även om man får gröna byten ibland. MKB kan man ju ge upp snart efter tre fruktlösa år. Det vi hoppas på mest nu utöver att ringa runt till privata hyresvärdar, är ett nybygge ute i Annestad som vi blivit rekommenderade hos. Det är ju längre ut än Limhamn men samtidigt är det ett väldigt fint område. Det blir klart för inflyttning i november, alltså HELT nybyggda hus med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Ja har man tur så får man på första våningen med trädgård. Miiihhhh ge mig!
  


Måste läsa hundra sidor till imorgon *snark* hejdå

Sofiero

Igår vart det en varm solig utställning på sofiero (helsingborg) och Kicker fick 1a HP och kom trea i konkurransen. =) Världens superkritik, domaren bara älskade allt på honom!

Sen vart det kalas för pappas fru och vi grillade och käkade tårta! Kicker sov som en stock i buren hela kvällen, men Martini missade inte chansen att smaka lite på tårtan ;)


Har uppdaterat lite på deras hemsida, har delat in deras bilder i två olika sidor för det blev så många på samma i en rörig blandning så jag delade på Kicker och Martinis bilder så gott det gick. Kolla gärna in och lämna ett gästboks avtryck http://www.freewebs.com/martiniochkicker/

Hund utställning i Helsingborg

Jippie!!! Kicker fick sitt första CK (Certifikat-kvalitet) idag och fick tävla i bästa hane där han placerade sig på 4e plats =)) Trotts att det regnade så skötte han sig utmärkt och domaren gillade verkligen hans temperament!  Kicker tycker ju det är skitkul med massa hundar överallt så han bara sprang omkring och viftade på svansen trotts att många chi's morrade och skällde på honom.  Det var kallt och jag tog inga bilder, men kanske imorgon på Sofiero!
En fin rosa rosett fick vi, och gick hem nöjda =)

puben

Träffade några människor från min nya klass på The Pickwick Pub i eftermiddag, satt på uteserveringen och snackade. Jättemysigt ställe med bara irländsk personal =) Åldersgränsen var 23 men dom kollade inte mig. Jag stannade inte så länge för jag hade lovat en chihuahua uppfödare att plocka upp en stamtavla i slottstaden. I helgen blir det utställning i Helsingborg både lördag och söndag. Hoppas det går bra för Kicker, jag tycker det är så tråkigt att "bara" få 1a och hederspris varje jäkla gång.
Nu ska jag ut i parken med vovvsingarna =)

image348

suck...

Och IGEN blir man besviken. Vi skulle ha visning här idag kl 13 och jag har städat i flera dagar så att allt ska se fint och bra ut. Idag kastade jag mig hem efter skolan, min sambo körde mig hem på sin lunchrast bara för att hinna hem i tid. Sprang runt och sopade minsta lilla grus, bäddade sängarna och öppnade alla persienner.
Undrar lite varför hon inte ringt än. Sätter alla skor i en fin rad, hänger upp mina kläder i sovrummet, diskar, borstar bort smulorna från köksbordet, vädrar balkongdörren, plockar upp hundarnas leksaker, justerar sofforna.....hmmm varför kommer hon inte? Kollar min mail och upptäcker att hon mailat och skriver att hon ska byta lägenhet med någon annan. *snyft* Jaha....tack så mycket....
När ska jag få en break, när är det min tur att flytta?

Gallerix

Jag känner att jag älskar Gallerix nu =))) hihi vilken smart reklam nu vill jag också ha sån chihuahua vägg ;) Min kille kommer hata mig!!
image347
Bild: gallerix.se

Någon som såg Heroes igår, hihi cheerleaderns mamma hade ju en långhårig chihuahua som hon ställde ut och hade bilder på överallt och snackade bara om chihuahua  uppfödning haha Nu kommer jag definitivt följa HEROES serien!!

nytt

Har köpt plattskärm till datorn och "platt" tangentbord, det behövdes verkligen, vårt gamla skit var dålig upplösning och full med smulor hehe Också spar det på plats jämfört med 500 kgs burken som annars brukade ta upp plats på databordet. Nu känns det knappt som att man behöver att databord, vi får se hur mycket platsbegränsning vi får i vår nästa lägenhet =) Visst jag sitter mest vid laptopen men det är ju bra med två datorer när man är två personer ;)

image346




Epilering

Idag var jag i Landskrona och epilerade mig! Fick  varningar förut att det skulle göra så ont att det inte ens var värt det. Men det tyckte jag absolut inte. Dom sticker ju in en tunn nål i hårsäcken och sen dödar dom hårsäcken med el. Det blir typ lite varmt i två sekunder, men that's it. Ungefär som när man rör en varm glödlampa, och sen tar bort fingret, det gör ju inte ont det bara bränns lite. Jag låg hur mysigt som helst med täcke och kudde och en handduk över ögonen =) Somnade nästan haha

När jag kom hem så rusade jag ut i solen med vovvarna, gick bort till fotbollsplanen och tränade Kicker inför utställningarna i Helsingborg i helgen!  Han är duktig på att visa upp sig och låter mig göra vad jag vill med honom, men han är inte så bra på kontaktövningar. Martini blev mighty avis, och han blev nästan attackerad av en katt för han trodde det var en chihuahua kompis  *frräääääässss* sa kompisen! :P

Ikväll känner jag att det blir lite dilemma. Klockan 20 är det både IDOL, Top Model, Jamie Oliver och klockan 21 är det Heroes!!!!

movies

Fun with dick and jane
Jim Carrey blir av med sitt jobb samma dag som hans fru slutar från sitt, och deras aktier rasar till minus. Dom står nu inför ett dilemma i sin ekonomi och tvingas sälja grejer tills dom lyckas få ett jobb för att behålla sitt hus. Dom råkar såklart ut för en massa komiska misstag och klumpigheter. Då får dom ideen att stjäla pengar, och börjar råna större och större byten. Om dom bara kunde göra en sista stor stöt, så skulle dom klara sig resten av livet....
4 av 5

Blood Diamond
En film som gjordes för att belysa för västvärlden vad det är vi köper när vi köper diamanter (eller att vi inte har koll på var diamanterna kommer ifrån). Leonardo DiCaprio leker vit afrikan och man får följa både slavarna inom branchen och smugglarna. Lokalbefolkningen slaktas, barnsoldater värvas och männen tvingas gräva efter diamanter. Samtidigt råkar Leonardo diamant-smugglare bli kär i en journalist som vill avslöja hela industrin för att få stopp på dödandet. En spännande välgjord film som får en att tänka efter nästa gång man ska köpa smycken.
3 av 5 lite lång

Knocked Up
En snygg ung tjej som precis lyckats ta sin karriär till nästa nivå, har ett one night stand med världens skabbigaste slusk kille, och blir gravid. Trotts att dom är varandras motsatser så bestämmer dom sig för att behålla barnet och hoppas på det bästa. Kommer dom att kunna hålla ihop för barnets skull trotts att dom är totala främlingar? Vad ska hända med hennes fina TV karriär nu, och hur ska han som är pank och arbetslös kunna försörja sitt barn?
3 av 5

IDOL

Kärlek till pistagenötter!!  Har varit i skolan idag, boooring..
Skyndade mig hem och tog en långpromenad i solen med hundarna =) Just nu springer jag runt och tar bilder på min lägenhet och hoppas det ser OK ut, så någon stackars människa kanske vill ha min lägenhet på björnsbytare ;)
Längtar ihjäl mig till IDOL premiären ikväll, och Heroes premiären imorgon, ooooh nu ska jag se top model som jag spelade in igår! Ikväll är det dessutom en jättemysig film med Julia Stiles som heter Prinsen och jag på 3an!
pöss

vardag

Orkar inte ha vardag, det är så tråkigt. Allting är så förutsägbart, och man har bara en massa måsten. Allting blir precis likadant som förra veckan lixom. Har ingenting att se fram emot. Man får skapa sina egna små tillflykter. Jag tycker om att läsa (när jag inte måste) för då är man verkligen helt inne i historien och glömmer allt runt omkring. Böcker kan ta en saga till en helt annan nivå än vad filmer kan. Ja förutom tecknat då.
Såg The little mermaid igår och mös med hundarna i sängen. Thank god for my grymma laptop =)

image344
Varför är disney sagor så romantiska (dom klassiska)? Myspys!

Nu MÅSTE jag:
diska
dammsuga
moppa
städa

chihuahua träff

Idag var jag på chihuahua träff, killarna har inte sprungit runt lösa med sina polare på flera veckor!
Gissa om dom hade roligt!! =)
image343