More Films

Djävulen bär Prada
Väldigt bra film om man är insatt i mode. En ung tjej vill jobba som journalist och hoppas att hon ska få en fot in i branchen genom att jobba som assistent för chefen på världens största modemagasin. Det innebär dock en hel del uppoffringar om man ska hänga med i mode branchen, är hon smal nog och har hon koll på alla designers? Det speglar drömjobbet för alla mode intresserade tjejer och det är ganska kul att drömma en stund =)
5 av 5 en favorit

Smokin Aces
Knepig och hoppig film om ett gäng olika lönnmördare som är ute efter samma offer. En snubbe ska vittna mot en maffiaboss, och det sätts ut en belöning på 1 miljon till den som knäpper honom. Pang pang och blod blandat med komedi, knark-kungar och horor. Ja inget för mig! (Alicia Keyes och Ben Affleck)
2 av 5

Den utvalde
Oväntat bra svensk film om en ung kille som är ovanligt smart student på Polishögskolan. När en rad mord sker på Uppsala universitet så anställs han för att infiltrera klassen och lista ut vem mördaren är. Han blir såklart kär, men snart inser han att mördaren finns bland offrets närmsta vänner.
4 av 5 spännande!

Snakes on a plane
Ett vittne ska flygas till rättegången om mordet på en åklagare. Samuel L Jackson är FBI agent och ska se till att han kommer helskinnad fram. En lönnmördare placerar hundratals dödsgiftiga ormar på planet och hetsar upp dom med ett speciellt ämne. Ormarna släpps ut i passagerar planet och kaos uppstår när dom krälar runt och dödar folk. Det bästa i filmen, enligt mig, var den söta chihuahuan *fniss*. Passagerarna tvingas sammarbeta för att överleva och medans flera är bittna. Den var faktiskt ganska spännande även om jag inte brukar gilla såna här filmer.
3 av 5 Helt OK

Lucky number slevin
Josh Hartnett är på fel plats vid fel tillfälle. Han är fel kille. Av misstag identifieras han som en man han inte är och hamnar i kläm mellan den undre världens två rivaliserande bossar. Tar en oväntad vändning i slutet, men det är det enda som är bra på hela filmen. (Bruce Willis).
1 av 5

The break-up
Efter att Jennifer Aniston avslutat förhållandet med sin pojkvän, Vince Vaughn, vägrar båda att flytta ut ur lägenheten de delar. Efter att ha fått råd från sina vänner, människor de anförtrott sig åt och ett antal totala främlingar, sätter de igång med psykologisk krigsföring för att få den andre att lämna lägenheten - tills de båda inser att de kanske istället bråkar för att hålla sitt förhållande vid liv.
2 av 5

Click
Adam sandler har inte tid med sin fru och barn, om han ska klara av att imponera på sin chef (David Hasselhoff). Han får tag på en magisk fjärrkontroll som ger honom makten att styra sitt liv med några knapptryck. Riktigt roligt hur han pausar, snabbspolar och använder alla finesser på kontrollen. Men efter ett tag tar fjärrkontrollen över honom, och han upptäcker vad han missat alldeles för sent. Lite barnslig humor imellanåt.
3 av 5

The departed
Leonardo DiCaprio lever ett dubbelliv. Han jobbar som undercover-polis för en gangsterboss. Båda tror att han är på deras sida. Matt Damon gör detsamma fast hos polisen. När både polisen och gangsterbossen får veta att dom har en läcka så börjar kampen om att inte bli avslöjad av fienden. Dom måste avslöja identiteten på den andre för att rädda sitt eget skinn.
3 av 5

Babel
Med ett gevär i handen ger sig två marrockanska pojkar ut för att leta efter familjens getter. I den öde öknen bestämmer de sig för att testa geväret. Men kulan når längre än de tror och på ett ögonblick förändras livet på ett sätt som påverkar fyra olika grupper av människor på tre skilda kontinenter! Jättebra film med bla. Brad Pitt och Cate Blanchett.
5 av 5

The Queen
En film om drottning Elisabeth den andra i England, under perioden då prinsessan Diana dog i en bil'olycka'. Drottningen vill sköta sorgen privat inom familjen men allmänheten söker offentligt bevis på deras sorg. Nyvalde premiärminister Tony Blair medlar mellan drottningen och allmänheten. Har folket förändrats, ska hon öppna sig för media istället för att hålla på traditionerna och stolt hålla masken? Hennes inre kamp om att vara folket till lags eller hålla på sitt privatliv. Helen Mirren är en jättebra skådespelare, och man får verkligen en inside-titt på kungahuset.
4 av 5

Göta Kanal 2 - Kanalkampen
Riktigt rolig! Men jag är lite för ung för att minnas den första filmen speciellt bra, så jag kan inte jämföra. Några svenska bönder möter några sliskiga "italienare" i varsin båt längs göta kanal. Båda båtarna har ett kamerateam i sann dokusåpa anda. Samtidigt gör en TV-kanal allt för att skapa skandaler och rubriker för att få fler tittare. Dom jäklas med varandra samtidigt som deras familjer gör allt för att förstöra för den andre på land.
4 av 5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback