mer filmer

Apocalypto
En film om Mayarikets fall på 1500 talet. Huvudrollen och hela hans stam blir tillfångatagna och förs till staden där dom ska offras. Mel Gibson har skrivit och regiserat filmen, vilket märks om man jämför med Passion of the Christ! Ganska detaljerade scener med blod och död. Dom pratar nån slags 'indianska' i hela filmen och den är överlag väldigt trovärdig.
3 av 5

Madeas family reunion
Vi trodde det skulle vara en komedi som Big momas house, men det var det verkligen inte! En snubbe som heter Tyler Perry spelade minst 3 av rollerna i filmen, där han helt enkelt klär ut sig. När han inte klädde ut sig och spelade huvudrollens bror, så var han en riktigt dålig skådespelare!! Filmen handlar om en brud som blir slagen av sin fästman, en kontrollerande mamma, och en fosterdotter, och massa andra problem. Filmen hade varit mer dramatisk om dom hade slutat med alla dumma prutt- och tjockis-skämt. 
2 av 5 konstiga skämt mitt i allvaret

Pulse
Mysko skräckfilm om nåt slags virus som sprids genom MSN, som får ungdomar att ta livet av sig själva. När man fått det på sin dator så förföljer det en genom mobiler osv. Ingen riktig handling utöver att huvudrollerna springer runt som yra höns och inte fattar vad som händer. Snabbt tar det läskiga viruset över hela världen och dom som fortfarande lever försöker fly till platser där det inte finns någon internet uppkoppling eller telefon nät. 
2 av 5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback