Filmer

The Number 23
Lite knepig men spännande film om Jim Carey som får en bok av sin fru i födelsedagspresent. Boken är otroligt likt hans eget liv och han blir fängslad av historien. Handlingen är inflätad i besattheten av numret 23 och snabbt tar han över förbannelsen. Även hans familj blir snabbt involverade och dom börjar leta efter författaren för att få veta sanningen bakom numret 23.
3 av 5 spännande

Harsh Times
Droger, våld, pistoler och tuffa pojkar. Två riktiga latmaskar till kompisar lever loppan i LA. Den ene snyltar på sin frus pengar och den andra rånar folk för att köpa öl och cigaretter. Dom festar, slåss och svär. Den mest kriminella av dom vill bli polis, efter en lång karriär i armen. Han klarar proven till underättelsetjänsten genom att fuska på drogtestet och lögndetektorn. Dom åker till Mexico för att festa men allt går inte som planerat.
2 av 5 för mycket män som hävdar sig genom våld

The Grudge 2
Bättre en ettan faktiskt. Historien fortsätter där ettan slutade, Sarah michelle gellers "syster" kommer för att hämta hem henne till USA. Men när hon ser henne dödas av "spöket" så börjar jakten på sanningen och en kamp för att få det att sluta. Den ruttna läskiga japanska bruden tar sig utanför huset och börjar döda mer människor tillsammans med sin skabbiga blåa son som låter som en katt. Tillsammans med en japansk journalist börjar hon leta efter ledtrådar samtidigt som hon själv blir jagad av spöket. Går det att stoppa i tid?
4 av 5 LÄSKIG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback