falafel utan blatte

Ojoj 77 besökare igår, det var inte illa! Är det så poppis att visa bilder på hundarna? =)

Läste i tidningen som skickas ut till alla som bor i stadsdelen med lokala nyheter och allmänt strunt om pensionärer, kyrkan och pojkfotboll i området. Vi är som sagt nyinflyttade till en lite mer "välbärgad stadsdel". Och det märks! Främlingsfientligheten är maxad, "behåll sverige svenskt" och hela falleruttan!

Det fanns en mycket intressant notis om vad skoleleverna på högstadiet här tycker är bra och dåligt i vår lilla stadsdel. Ganska komiskt hur dom sa emot sig själva på flera punkter.
Bland annat tyckte dom det var bra att det finns lite folk med invandrarbakgrund, punkare, och lite förstörelse (kunde lika bra slagit ihop det till en punkt)! Vadå fördommar! Tror dom har lyssnat lite för mycket på sina föräldrar ;)
Sen tyckte dom det var dåligt att det inte fanns någon falafelvagn (????) HAHAHA ursäkta småbarn, men VEM F*N TROR NI GÖR FALAFEL DÅ??? Snacka om att vilja ha kakan och äta den samtidigt!!
Pricken över i:et var ändå att dom tyckte att för många var intresserade av VAPEN. Hmmm...varningsklockar, håll koll på youtube/facebook, jalla ostfralla bowling for colombine??!  Skicka SÄPO på momangen!

Kommentarer
Postat av: Charming man

är julen bra eller dålig? :)

Postat av: Sara

man vet aldrig... :)
Då får de flytta till arlöv :p

2007-12-09 @ 09:08:29
URL: http://lunaqueen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback