movies

Fun with dick and jane
Jim Carrey blir av med sitt jobb samma dag som hans fru slutar från sitt, och deras aktier rasar till minus. Dom står nu inför ett dilemma i sin ekonomi och tvingas sälja grejer tills dom lyckas få ett jobb för att behålla sitt hus. Dom råkar såklart ut för en massa komiska misstag och klumpigheter. Då får dom ideen att stjäla pengar, och börjar råna större och större byten. Om dom bara kunde göra en sista stor stöt, så skulle dom klara sig resten av livet....
4 av 5

Blood Diamond
En film som gjordes för att belysa för västvärlden vad det är vi köper när vi köper diamanter (eller att vi inte har koll på var diamanterna kommer ifrån). Leonardo DiCaprio leker vit afrikan och man får följa både slavarna inom branchen och smugglarna. Lokalbefolkningen slaktas, barnsoldater värvas och männen tvingas gräva efter diamanter. Samtidigt råkar Leonardo diamant-smugglare bli kär i en journalist som vill avslöja hela industrin för att få stopp på dödandet. En spännande välgjord film som får en att tänka efter nästa gång man ska köpa smycken.
3 av 5 lite lång

Knocked Up
En snygg ung tjej som precis lyckats ta sin karriär till nästa nivå, har ett one night stand med världens skabbigaste slusk kille, och blir gravid. Trotts att dom är varandras motsatser så bestämmer dom sig för att behålla barnet och hoppas på det bästa. Kommer dom att kunna hålla ihop för barnets skull trotts att dom är totala främlingar? Vad ska hända med hennes fina TV karriär nu, och hur ska han som är pank och arbetslös kunna försörja sitt barn?
3 av 5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback