Halvvägs

Det är typ medelhavsvärme, så hett att hundarna bara ligger å dåsar. Här går man och konkar på hela sitt hem som en yr höna och försöker rensa realistiskt bland skitet. Från en villa till en 3a till en 2a till en 1a. Ja bort med allt onödigt tjaffs! Någon som behöver 100 kakfat?
Badrum
Hall

Kök
Garderob
Sovrum
Vardagsrum

Gud vad mycket skit man har!! Tänk i slutänden kvittar alla prylar, det är bara saker som inte betyder nåt. Bekvämligheter och vackra prylar. Blä vad materiell man är. Vill bara slänga allt.
Vad ska jag med alla böcker till, jag läser ju bara dom 1 gång ändå?

Packar

Packa packa packapackapackapackapackapackapackapackapacka
packapackapackapackapackapackapackapackapackapackapacka
packapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapacka
Alla som hjälper mig flytta på måndag får pizza!? XD
Pizzeria i huset känns livsfarligt, hur ska man kunna hålla sig därifrån?

Parken

Idag kom Kimsan på besök och busade med Bennybooooo!
Lite chilla i parken och skitsnack i värmen.
Bevittnade lite fågelporr och knäppte sisådär 300 bilder.
Har pregat i mig flintastek med chili-bearnaisås *mums*
Nu måste jag packa *gääääsp*



Hijacked!!!

HAHAHAHAHAHA jag fick ett SMS "Välkommen till Danmark, här är din nya prisplan."
Jag ba ...ööh va? Hahaha noll sändning och telia danmark står det på skärmen, WHAT.
Jag har inte ens lämnat hemmet idag, varför skulle min mobil helt plötsligt bli DANSK?
Jag kan lixom inte ringa eller SMSa alls, hjälp jag har blivit kapad av danskar!!!!
Whyyyyyyyyyyyy!!???

Girlicious

Benny är 10 veckor idag, 1 kg står vågen på =) Har haft en liten girlynight med hemmalagad lasagne, Pussycatdolls och SATC! Längtar till nästa helg då jag och Kicker ska på utställning i Vänersborg! Ska köra upp kvällen innan och ha grillkväll hos några andra goa chihuahua-vänner. Ska bli såå mysigt! Ska bli så roligt i sommar, alla utställningar vi ska åka på! Även om Benny är för ung för att ställas så har jag ju Kicker. Benny ska iaf ställas i 4 mån-klass på stora CC i Ransäter, och sen på Malmö Valp. Allt annat är han för ung för detta året, tyvärr!

image697

IKEA

Var på vårt ljuvliga IKEA ikväll med Charlotte, handlade massa smått inför flytten. Men såklart det jag verkligen behövde hade utgått ur sortimentet och fanns inte kvar. TYPISKT. Jaja, jag har ju grytlappar och tvättkorg, what can go wrong :P
Benny var med och var så duktig, socialisering på högsta nivå. Hade nästan glömt hur det var att ha valp. Man blir nåt slags vandrande turist-attraktion. Vill man känna på hur det är att vara Britney Spears en dag, på gott och ont, så är det bara att synas med en chihuahua valp så får du garanterat papparazzi, fans, biljakter, publik, skrik, och stalkers. Helt otroligt.
Måste verkligen börja packa! Hämtar ut nyckeln på söndag morgon, så jag ska köra dit lite smågrejer då. På måndag hyr jag lastbil och flyttar möblerna.

Seating concept

Var på lagerrensning på Seating Concept och fyndade lite snygga stolar. Benny fick såklart följa med och charma allt i sin väg. Måste börja packa idag, flyttar om en vecka ju. Har bokat flyttlastbil, måste adressändra osv.
Har en massa att göra denna veckan, mycket som ska fixas.

Bennisen

Beeeeeeeennyboooooo!
Han kanske ser oskyldig ut, men han är vild och galen!



Eurovision ikväll!! Yaaay känner mig lagom bög men shit the same! 
Nu ska vi ut till zooaffären, så benny får åka på lite utflykt och socialisera sig.

Tugga pinne

När man är liten har man inte så många nöjen, undersöka allt med munnen rocks!!


Benny the boss

Bennyboy, han är för go. Han klarade första natten utmärkt, han sov själv brevid min säng, var ute med honom 4 på morgonen sen sov vi vidare till 10. Han går i koppel som om han inte gjort annat, följer mig hack i häl.
Han älskar att va ute i trädgården och tugga på pinnar! =) Martini och Kicker har accepterat honom redan från första stund, så allt har gått förvånansvärt bra.
image690

Benny är hemma!

Välkommen vår lilla nya familjemedlem =) Benny 9 veckor, tricolor långhårig chihuahua.
Dom kommer överens väldigt bra här hemma, han blev accepterad direkt av Martini och Kicker, och nu är han tröttis såklart! Han är så go *kärlek*

Regn

Har varit runt lite småärenden idag, sen drog jag och Charlotte å storhandlade i västra hamnen. Det öööösregnade såklart så man fick simma till bilen. Men skönt att luften blir lite rensad på all pollen. Kan inte ens ha mina kontaktlinser i ögonen, för det kliar så extremt mycket!
Kicker har haft finbesök igen av sin flickvän, hoppas nu han blir pappa i juli!  Martini är mäkta avis, han luktar runt här och undrar varför inte han fick nån flicka :P

Hässleholm utställning

Var på utställning idag, varmt och svettigt. Blev jättenöjd med Kickers placering och kritik! Han fick en 1a och blev 4a i konkurransen, före honom kom Boston, Rico och Dako riktiga snyggingar som alla är champions! Så självklart är jag jättenöjd! =) Jag var även handler åt Martinis dotter Bönan, vilken liten kopia hon är!


fint & rent

Har haft fint besök idag så nu är här välstädat för en gångs skull. Man borde bjuda hem folk 1 gång i veckan så att man får städat oftare *fniss*
Var ute på Ön nyss och tog en glass i solen. Har hört att det ska bli sämre väder nu så man tar vara på solstrålarna. Utställning på lördag, ska man satsa på flipflop eller gummistövlar? Ja vem vet!
image679

Hästnål

Det är så fint väder så det är svårt att uppdatera =) Man är ute så mycket i solen och njuter!
Idag var jag med Charlotte och vaccinerade + chippade valparna som är 8 veckor nu. Fy stackarna vilken "nål" dom kör in i nacken för att chippa. Större än en kulspetspenna, tänk vilken smärta för en sån liten hund. Dom använder samma nål oavsett om dom vaccinerar hästar eller hundvalpar! Helt sjukt, men det är ju lag på det så man har ju inget val. Det är ju sjukt stor skillnad på att väga 700 gram och 40 kg! Eller vad ett föl nu kan väga?
Nu ska jag städa lite här, för imorgon får Kicker fint dambesök ;)


8 veckor

Till er

Vilka änglar det finns =) Precis när man känner sig som mest nere så kommer en vänlig själ och lyser omedvetet upp ens dag! Tack fina vänner!


image676

helg


Otur

Har haft en massa otur senaste dagarna, ALLT går fel,  fattar inte vad som händer! Idag åkte vi ut till havet och hade picknick på bryggan. Satt å tittade på ankungarna i solen och mös. Vovvarna njöt i fulla drag av värmen, dom är ju inte mexikaner för inget ;)
Upptäckte ett spik i ena hjulet på vår bil, jaha, punka. Ska på återbesök imorgon med Kicker och se så att analsäcken är helt läkt. Har grillat mumsiga tacofyllda paprikor med creme fraiche och kidneybönor *mätt*

 

studentlägenhet

Fixade lite sista minuten deklarationer idag, inget gick som planerat som vanligt :P och jag gjorde typ allt förgäves! Tog en mumsig fika med Charlotte och gjorde stan osäker. Blev erbjuden en 1a idag och skriver förhoppningsvis hyreskontrakt imorgon! 34 kvadrat med tvättmaskin, torktumlare, micro, spotlights, gratis trådlöst internet. Perfekt =)
image673

softish

Holaaaa!
Sambon har varit i GBG denna veckan så jag har mest softat och lyxat till det. Lagat massa god mat och kollat på The Hills och Gossip Girl. Myst med vovvarna i solen! Kickers analsäckar mår bättre och vi var hos veterinären igår och fick tömt dom. Han har vant sig vid kragen och snart är han frisk =)
Hälsade på Charlotte å vappisarna igår, pregade i oss chips å negerbullar without mercy. 

image672
"Blair"

No más!