Oh happy day!

Vilken dag! Villken lycka! Idag fick jag samtal om både lägenhet och jobb! =) Den 1 maj flyttar jag till en 1a ett stenkast härifrån, med en hyra på 1800 kr mindre än vad jag har i dagens läge. Och imorgon ska jag på arbetsintervju, hoppas att dom finner mig lämplig som personlig assistent ;)  Här är en liten ritning på min nya lägenhet.


Martini 4 år

Grattis min lille mysgubbe!! 


Ge mig jobb...

Var på Malmö utställningen i söndags med nästan 200 chihuahuaor anmälda. Benny hade sin junior debut och det gick bra, han fick 1a med HedersPris och placerade sig trea i konkurransen! Vi var där tidigt och försökte trötta ut honom, men när vi väl kom in i ringen så studsade han mest ändå XD Nu sitter jag och söker massa jobb och hoppas på snabbt napp, i stort sett vad som helst utom McDonalds! Jag var på ytterligare en lägenhetsvisning igår, i samma område som sist. Den var lite större, lite fräschare men lite dyrare. Hyresvärden sa att jag hade stor chans på den lilla lägenheten jag kollade på förra veckan. Men man måste ju som sagt visa upp papper på inkomst vid kontraktskrivning så den "lilla detaljen"  försöker jag ordna nu!! Desperat akut om man säger så!



Kickers dotter Ava 13 veckor

Nollor

Idag vart det vaccinationer för hela slanten och Patella Luxation undersökning på minstingen. Så nu är man typ lagom fattig. Resultatet var positivt och han har fullt normala friska knän! Sen käkade vi kinamat och jag fick ett samtal om ett eventuellt jobb! Hoppas =)


Benny 1 år idag

Idag var jag som sagt på lägenhetsvisning, knappt 5 minuters promenad ifrån där jag bor nu. Med 1800 kr mindre i hyra varje månad skulle man ju kunna spara in en hel del cash! Det var ingen supersnygg lägenhet, jämfört med den här nybyggda moderna jag har nu. Men till det priset så är det godkänt. Med lite färg att täcka den spygröna fondväggen, så tror jag att den kan bli ganska mysig till slut. Nu har jag tackat ja, och pratat med min nuvarande hyresvärd om att korta ner min 3 månaders uppsägningstid. Det borde inte vara några problem, så nu väntar jag bara på svar på om jag fått den eller ej. Det var bara 3 pers som skulle titta på den, så oddsen är ju stora!


utan dator...igen

Hopssan ojsan, det blev typ kortslutning i min dator i måndags så nu är min laddare paj!! Trevligt vilken otur man har med sin dator. Har precis beställt en ny vilket känns sjukt frustrerande, har bara haft den som gick sönder i en månad! Blir lite smått tokig utan dator!! Men jag har ett litet projekt att rensa bland allt jag äger. Ska dumpa allt jag inte behöver på M & J som ska öppna en second hand butik =) Imorgon ska jag på lägenhetsvisning och jag verkligen hoppas att jag gillar den och att jag får den. Jättespännande! Den är tillgänglig redan från den 1 april men jag vet inte hur det ska lösa sig med uppsägning osv, måste prata med min hyresvärd först. Imorgon fyller Benny 1 år och jag har äntligen fått dom handsydda halsbanden med namn =)


Myskväll

Ikväll är det myskväll med stort M. Dags för melodifestival final och räkfrossa hemma hos pappa! Vet inte riktigt vem jag hejar på men det lär ändå kvitta vem som vinner för vi förlorar ändå i Eurovision! Hur bra låt vi än tycker att vi väljer så har vi ju tydligen inte speciellt bra smak enligt öststaterna. Nästa vecka blir nog ovanligt rolig. Benny fyller 1 år och då är det ju dags för patella undersökning, spännande. Dessutom ska jag på lägenhetsvisning, på en etta som är mycket billigare än den jag har nu! Det är dags för Malmö internationella utställning som dessutom är Svensk Vinnare detta året. Det ska bli en rolig helg och vi ska träffa några roliga Stocktown people på middag. Ja en vecka att se fram emot helt enkelt!



Lyckat

Jo, vilket lyckat klassfoto :P


Blingeling

Från Melodifestivalen i Malmö igår, känner ni igen någon på slutet? ;)