piss

Det blev ingen jäkla visning!!! !Jävla skit dag, jag som var så förväntansfull!! Istället blev jag utputtad ur huset och totalt dissad, som en luffare. Som jag sa förut så ska man aldrig hoppas på nåt, för man blir bara besviken!! Jag blev så kränkt och förnedrar, det var längesen jag var såhär arg och ledsen!!
Att folk kan bete sig så, jag blir så frustrerad, vad har jag gjort för att förtjäna det här? Jag vill bara flytta, är det så mycket begärt? Men en sån som jag får tydligen inte visstas i fisförnäma Limhamn. Akta er för mig, jag kanske rånar er. Jag ser kanske farlig ut?

Första skoldagen

Idag hade jag min introduction och första lektion i Peace and Conflict studies. Massa dyra feta böcker att köpa. Vår klass var ganska stor, och jag kände mig lite utanför eftersom dom flesta började sitt program i PACS men för mig är det bara en extra kurs innan jag ska min kandidatexamen. Dom flesta var osäkra rookies. Vi var tvugna att skapa studygroups att plugga med eftersom vi har ganska få lektioner men tunga böcker, då att vi kan hjälpa varandra. Så jag fick ihop 6 tjejer och 1 kille, kan va väldigt praktiskt att ha tre australienskor i min grupp!

Om 2 timmar ska jag och min sambo kolla på en lägenhet i Limhamn, om vi älskar den så flyttar vi dit i november eller december!! Ska se om jag kan ta några bilder när jag är där. Om vi har tur så är det en riktigt drömlägenhet, jag har tyvärr ingen koll på vilken standard den här hyresvärden på sina fastigheter.

SKÖNT MED HELG

Lucky?

Första inlägget på min nya HP pavillion bärbara dator! Har spenderat hela kvällen med installationer och petande med inställningar. Men nu funkar allt =) Jag är så NÖJD, den är ursnygg! nu måste jag bara köpa en reuter till trådlöst internet så att vi kan använda både den stationära och laptopen samtidigt. Jobbigt att ha en fet sladd genom hela lägenheten också.

Om 12 timmar börjar jag officiellt höst terminen... *suck* Är varken förberedd eller spänd, jag tycker vi kunde börjat på måndag istället. På kvällen ska vi på visning på lägenheten i Limhamn, och om vi blir störtkära i den så vill vi säkert ha den!!
Dock har vi fått ett triangelbyte på björnsbytare som är väldigt väldigt intressant för alla parter. Hon ska komma på visning här på måndag. Den lägenheten ligger i Hästhagen precis intill davidshall och det är ju inte fy skamm. I samma hus som min sambos jobb dessutom! Lägenheten var fräsch och lite större än den i Limhamn, fast då 300 kr dyrare men skit i det! Vi vet ju inte hur den i Limhamn ser ut heller än, så det är svårt att jämföra.
Slottstaden eller Limhamn? That is the question.
Tänk för nåra dagar sen hade vi knappt nåt hopp kvar och nu måste vi välja mellan två jättebra billiga tvåor!! This must be my lucky day =)

Svar

Och nu till frågan alla ställt sig någon gång. Varför har Cloetta två exakt likadana chokladsorter i sitt sortiment? Vad F*N är skillnaden på Plopp och Center egentligen?!?! Nu finns det svar.

Vad är det för skillnad på Plopp och Center?


Center föddes 1941 och är från början en Cloetta-produkt, medan Plopp föddes
1949 i Stockholm hos Choklad Thule. När Choklad Thule köptes upp av Cloetta så
kom Plopp med i Cloettas sortiment och har blivit kvar där. Det är dock inte
samma produkt. Center och Plopp har olika recept när det gäller fyllning och
chokladandel. Plopp-fyllningen har en något högre sockerhalt än Center-
fyllningen. Vidare är aromtillsatsen av helt olika karaktär. Plopp har en mera
"knäck"-artad arom medan Center har en mera ren toffe, karamell eller
mjölkkolasmak. Dessutom är Plopp-fyllningen lite mera lättflytande eftersom den
inte kokas lika mycket och får därigenom en något högre vattenhalt.


Skolångest

Imorgon börjar höstterminen! Jag är verkligen inte på G alltså, PALLA gå tillbaka till skolan, en ny klass, ny kurs och ny start!? Jag är så seg och trött, jag har ingen lust att börja skolan igen. Träffa nytt folk, få nytt schema, köpa nya böcker, få nya lärare och grupparbeten och uppgifter blablablablabla...

Om nån timme ska jag iväg till NetonNet och kolla på laptop. Kanske kommer jag hem med en sån här =)
image342

Lägenhet!

YÖÖSS!!! Vi blev erbjudna en lägenhet idag på Limhamnstorget för 4300/månaden. Vi ska på visning imorgon kväll! Vi vill ju egentligen bo i centrum men man kan lixom inte riktigt tacka nej till Limhamn, så jäkla fint område. Men vi får se om vi är nöjda med lägenheten imorgon =) Visst det är 5 km till skolan och så långt hade jag ju inte riktigt räknat med. Vi får se hur det känns imorgon. 
Usch det här är så spännande, och vi har längtat så länge, och blivit besvikna så många gånger. Så nu när det äntligen händer något på riktigt, så vågar man inte tro på det. Tänker hela tiden *is i magen, dröm inte för mycket, du blir bara besviken sen*!

Bild Tävling

Jag ska skicka in bilder på hundarna till Sydskånska kennelklubbens "almenacka 2008". Det är en almenacka som skickas ut till alla medlemmar i södra skåne, där en hund får pryda varje månads-uppslag!
Dom försöker spegla årstiderna månad för månad, och det finns några riktlinjer:
Inga människor på bilderna, inga kläder eller ataljé kort.
Bilderna måste vara i liggande format, bra kvalitet, hundar i rörelse eller i naturen är ett plus.

Dessa bilder har jag valt ut och tänkt skicka in, vilken tycker DU är bäst? Lämna gärna en kommentar =)




2 veckor

Nu har det gått 2 veckor sedan jag och min sambo började med vår nya mer hälsosamma livsstil. Idag har jag gått ner 6 kg totalt från dagen jag startade. Jag är helt klart nöjd med det resultatet och har nått mitt första delmål. Dock verkar min viktnedgång ganska blek jämfört med min sambos siffror, sammanlagt 16 kg shajse! (han går på proteindrycker och tränar, och jag äter vanlig mat).
Jag har blivit av med min läsk-beroende kan man lungt säga, och sockersuget är inte längre jobbigt. Men visst är man sugen på red bull, chips med dippa, kakor och marabou *mmmm*

image328

Filmer

The Simpsons movie
Jag blev absolut inte besviken på den omtalade Simpsons filmen! Dom lyckades ta det från serie till film på ett väldigt bra sätt och lyckades ändå överraska med kändisar, drama och action! Homer var lika dum, Lisa lika smart, Bart lika busig och Marge lika mammig. Om man gillar Simpsons serien så får man helt enkelt inte missa filmen!!
4 av 5

The Perfect Man
Den första Hilary Duff filmen som inte fått mig att spy galla över henne röst. En riktigt bra romantisk film om en singel mamma med två döttrar som flyttar varje gång hon blir dumpad. För att få stanna i New York så börjar Holly uppvakta sin mamma genom att skicka blommor och kärleksbrev från en hemlig beundrare. Men kan hon lyckas hålla andra friare borta, och klara av att utveckla förhållandet utan att avslöja sig.
4 av 5

nya skor

Var på Skopunkten idag och köpte nya skor. Köpte ett par röda spetsiga lack pumps som jag tyvärr inte har nån bild på, också dom här sötisarna:


Gick runt i hundra teknikaffärer och letade efter en bra laptop, la undan en sån här Fujitsu siemens amilo för 6500, men vet inte om jag ska köpa den. Det finns andra billigare på NetonNet.

FINITO

JAG ÄR KLAR MED MIN HEMTENTA!!! Sweet joy!
Nu ska jag se på America's Next Top Model 8 premiär och äta ben & Jerry's Caramel Chew Chew =D
image324image325

Sommarlovet snart slut

Denna veckan ska jag:
-Lämna in min hemtenta
-Se Simpsons filmen
-Köpa nya skor
-Äta Ben & Jerry's glass
-Simma
-Utflykt med hundarna
-Storstäda
-Köpa laptop
-Förhoppningsvis på lägenhetsvisning
-Ha min första lektion
-På chihuahua träff

Matte lovar

Mina älskade små tokpojkar. Matte lovar att så fort jag lämnat in min hemtenta på måndag så ska vi ut och ha massa skoj!
image323

Films

Ghost Rider
Nicolas Cage i en sannerligen opassande roll för honom, en motorcykelåkande brinnande döskalle med brustet hjärta. Nån barnslig historia om att djävulen tagit hans rätt att älska och han tvingas samla onda själar på nätterna. Men hans ungdomskärlek Eva Mendez dyker upp och vänder uppåner på allt. Riktigt löjliga specialeffekter med brumm brumm, eld och dåliga repliker.
1 av 5

Van wilder 2 - the rise of Taj
En skabbig indier vid namn Taj Mahal kommer till fisförnäma Camden university i England. Han är lärling till den berömda festprissen Van Wilder och är nu beredd på några års orgier som campusens sexgud. Han inser dock inte att alla skrattar åt honom. Hans stenhårda självförtroende drar in honom i problem direkt och med en brokig skara anhängare startar han sin egen fraternity. Stort plus för hundutställningen i slutet! ;)
3 av 5 rolig

Just like heaven
Riktigt bra romantisk komedi med Reese Whiterspoon. David flyttar in i en lägenhet för att starta om på nytt. Men så dyker Elisabeth upp och påstår att det är hennes lägenhet, och försvinner framför näsan på honom. Han är övertygad om att hon är en ande men hon är bombsäker på att hon lever. Ingen vill lämna lägenheten, och i jakten på hennes förflutna, går dom från irritation till romantik.
4 av 5 jättebra

Stå ut
Två tjejer i Malmö är bästa vänner och går i 9an. Men den ena tjejen drömmer om en hiphop karriär och vill verkligen sticka ut med sin stil. Dom skriver låtar ihop och planerar att vara med i en talangjakt. Men den andra tjejen vill vara vanlig, festa med tjejerna i klassen, passa in, och är nyfiken på killar. Dom blir ovänner och man får följa bådas vardag i Malmö utan någon riktig vän.
3 av 5 Värd att se om man känner till Malmö

Die hard 4.0
En numera skrynklig Bruce Willis måste hålla en datanörd vid liv för att rädda landet från en sur snubbe som stänger av all elektronik. Visst det händer någonting hela tiden och dom ramlar in i en action-nära-döden upplevelse varannan minut men man fattar ju att dom kommer klara sig, och oj vad tuff han är "yippiekayay mother f*cker"!
3 av 5

Mission Impossible 3
Tom Cruise är superduktig superhemlig superagent och hans fru har ingen aning. Han åker runt halva jordklotet och kastar sig från hustak och räddar folk och är jättetuff. Han kommer hem helt slutkörd och säger att det varit en tuff dag på kontoret XD Minst sagt! Men under ett uppdrag blir det personligt och hans fru kidnappas. Ska han lyckas rädda sin kärlek innan tiden runnit ut, och hur många gånger hinner han riskera livet på vägen?
4 av 5

Ben & Jerry's

Har bestämt mig för att satsa på 1 av tentorna, då tiden börjar rinna ut. Bättre att jag klarar 1 säkert och får CSN pengar i september, än att jag misslyckas med båda pga stress. Jag kan ju göra den andra i höst.
Har drömt om Ben & Jerry's glass nu i två nätter, det bara vattnas i munnen åååh ge mig CHOCOLATE FUDGE BROWNIE ICE CREAM!!!!


Festivalen

Var på festivalen sista dagen ikväll. Kände att jag förtjänat det efter 5 dagars intensivt plugg! Käkade nåt libanesiskt på gustav och hängde på basketplanen nån timme, fick lite grejer av Nick. Lyssnade på fet musik och kollade på när dom ordnade en lagtävling, pitbull-laget mot chihuahua-laget haha men tyvärr vann pitbullsen! Ju senare det blev desstu fler fjortisar med hotpants och BH stod det framför min näsa. Då gick vi med damlagscoachen runt på gustav, lilla torg och stortorget. Sen kollade vi på avslutnings-fyrverkerierna vid min skola =) Gick genom gamla väster och dregglade på alla fina husen där! Jag vill flytta nuuuuu!!


lista

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Jag fick mitt antagningsbrev från högskolan
Vad gjorde du kl 08 imorse? 
Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan?
Var ute på kvällspromenad med hundarna.
Det sista du sa högt?
Martini kom
Det senaste någon sa till dig:
Ska du sova eller?
Vad har du druckit idag?
Ramlösa skogshallon
Vad var det senaste du åt?
A-fil med cornflakes
Vad var det senaste du köpte?
Jag storhandlade på city gross, så jag tänker inte säga allt
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Brun
Vad är det för väder hos dig nu?
Dimmigt och kvavt
Godaste glassmaken
chocolate fudge eller cookie dough
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja
Sover du tungt? 
Ja
Drömmer du mardrömmar?
ja ibland
Trivs du med ditt jobb?
jag jobbar inte.
Favoritklädsel?
Jeans och skön tröja
Favoritlåt just nu?
mjaa....timbaland the way I are
Vad ser du om du tittar till höger?
digitalkamera, vattenflaska, lampa
Vad gör dig glad just nu?
mina hundar
Vad ska du göra härnäst?
Lägga mig i sängen och sova
Höger el vänsterhänt?
Höger
Humör just nu?
seg, hungrig och frustrerad
Favoritgodis?
Marabou
Kläder just nu?
pikétröja och träningsbyxor
Sommarplaner?
öh sommaren är över dude! Jag börjar skolan nästa vecka.
Hur många kuddar sover du med?
två + två hundar
Spelar du ngt instrument?
Nja trummor förut
Morgon eller nattmänniska?
NATT
Vad är viktigast för dig?
kärlek och hopp
Är du kittlig?
jaa
Snarkar du?
nej
Stjärntecken?
skorpion
Äckligaste insekten?
hmm malar
Stökigt el välstädat?
Vem vill inte ha det välstädat?
Längtar du mest efter just nu?
Choklad och läsk, och ett slut på min tenta-vecka!!!

Pastasallad

Godaste pastasalladen:
Kokta ägg (ta bort gulan)
Kokta kalla pastaskruvar
Créme Bonjour Salade & apéritif Färskostbitar med Vitlök & Örter
Gurka
Majs
Äppelcider vinäger
Aromat krydda
Vitpeppar


Antagen

Fick brev från Högskolan idag, jag blev antagen! Vilken tur att det fanns lediga platser kvar. Nu lär jag väl aldrig glömma att tacka ja ;)
Sitter och kämpar som en elefant för att skriva mina 2 tentor. Om 5 dygn måste båda lämnas in. Noll energi, noll inspiration, noll engagemang! Ska bli skönt att börja ett nytt ämne till hösten (nästa vecka), jag har ett skitsoft schema så det ska bli kul.
Tillbaka till böckerna...

About me

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?
Ja om vinsten eller upplevelsen lockade tillräckligt. Tex. Top model, big brother, The amazing race.
Vilken årstid tycker du bäst om?
Sommaren för då har jag lov =) Men våren är rätt mysig också.
Brukar du sjunga i duschen?
Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Japp
Vad är viktigast för dig?
Kärlek, hälsa och drömmar
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Antingen köpa ett hus eller resa massor och spara.
Vad är det bästa med julafton?
Gemenskapen, spänningen och stämningen.
Tänker du mycket på ditt utseende?
Ja det går lixom inte att undvika.
Bär du glasögon eller kontaktlinser?
Kontaktlinser
Vilken färg är snyggast?
svart, grå, vit, lila, blått
Tycker du matte är svårt?
JA
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling?
Pengar, eller en personlig tränare och kock XD
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
12
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
min stackars sambo
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen?
Nej.. folk får väl skylla sig själva.
Hur många gånger har du fuskat på ett prov?
Minns inte
Bor du utomlands?
Nej
Hur länge varade ditt längsta förhållande?
öh pågående massor med år
Har du piercing?
bara i öronen
Bråkar du och dina syskon ofta?
nej aldrig
Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Jag?
Läser du ofta böcker?
Ja alltid
Vad föredrar du för sorts filmer?
Komedi, romantiska, drama, rysare
Vad slösar du mest pengar på?
Mat och hundarna
Vill du gifta dig?
Ja nån gång i framtiden.
Vill du ha barn?
Ja, kanske.
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma?
nej.. oftast står den öppen
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?
just NU? Jamie oliver's australien, Made (MTV)
Favorit land?
Måste nog säga Thailand eller USA
Vilka ställen har du bott på?
Arlöv, Köping, Malmö
Vilka husdjur har du haft innan?
Fiskar, fåglar, hamster. Nu har jag två hundar.
Vad förknippar du ordet skolstart med?
Köpa dyra böcker och busskort
Solar du ofta?
Nej aldrig, bryr mig inte.
Är du bra på att laga mat?
Jadå
Vad dricker du för alkohol?
Cider, goda drinkar.
Vilken kändis är hetast?
ömm Angelina Jolie, Johnny Depp, Joaquin Phoenix
Vad dricker du helst när du är törstig?
Cola
Vilken är din favoritglass?
Ben & jerrys
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport?
Ja men jag pallar inte
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
KVÄLL/natt
Biter du på naglarna?
Ja..tyvärr
Vilka hemsidor besöker du varje dag?
blogg, björnsbytare, mail, chiforum
Framtidsdrömmar?
Ett flexibelt jobb med bra betalt där jag känner att jag gör nytta i världen. Helst med möjlighet att bo utomlands. Jag vill se mer av världen och ha så kul som möjligt medans jag är ung =)

Nivea

Nu MÅSTE jag rekommendera nya Nivea Happy Time Creme shower: Bamboo Milk & Orange Blossom Scent! Det kändes som att duscha i apelsin mjölk och nu 4 timmar efter min dusch så luktar jag fortfarande lika gott!!
Måste köpa hem doften "Apricot Creme" också =)

BUY IT
image315

Naturgodis

Hur sjuk är jag om jag köper 2,5 hekto naturgodis, äter hälften och sparar resten till imorgon för att jag blev MÄTT. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha något sådant har aldrig hänt förut! Helt sinnessjukt ju!!!

image314

1 vecka

Jag har nu klarat mig en hel VECKA utan läsk, godis och kakor mm. Jag känner mig ganska nöjd =)
Jag sitter här och kämpar med mina två tentor, och dricker Ramlösa som luktar Piggelin. Jag är väldigt irriterad på att en tentafråga är baserad på en artikel som inte existerar i vårt kursmaterial, och vi har inte nån aning om vart vi ska hitta artikeln. Mailade läraren nyss och hoppas på ett snabbt svar!
Är lite orolig för min antagning. Jag glömde ju acceptera min plats till höst terminen, och fick efteranmäla via nätet. Hoppas få klartecken denna veckan från båda högskolan och CSN.

Desperationen efter att flytta växer varje timme. Vi har jämnt bra lägenheter på gång, men alltid sk*ter det sig i sista sekunden. Drömmen är att bo på Gamla Väster, Davidshall eller Ribban. En tvåa med fransk balkong, öppen planlösning och världens drömkök. Men självklart kan vi ju glömma det, och våra krav är egentligen bara en hyra under 6 tusen och någerlunda centralt... Men det kommer väl, vi får ha is i magen *kokar*

En sötnos är född


Gratulerar Linda och Fredrik
till deras dotter Heily som kom till världen ikväll!!

image313
Med världens sötaste föräldrar och två chihuahua bröder kan väl livet inte bli bättre?

Tenta vecka

Klockan är bara 12 men det känns som att jag ska somna i stolen vilken minut som helst. Var på skolan vid 9 och hämtade ut två hemtentor som jag ska skriva på 1 vecka. 6 frågor på 7 dagar. Det känns tungt men jag får ju göra det annars får jag inga CSN pengar till hösten!

Malmö festivalen

Idag åkte vi in till stan och kollade på Måns Zelmerlöw uppträda på stortorget. Jäkligt bra måste jag säga, han kan både sjunga, dansa och le samtidigt! ;) Sen käkade jag thai mat, och sen stod vi en stund och snacka på basketplanen och hälsade på alla människor. Kim där missade du nåt... tänk dig vilken hudfärg alla människor hade, ibland är det bra att ha med sig deras coach ;) Wanna come??

image312

Backstreet's Back

Backstreet "Boys", minus Kevin, släpper en ny skiva i oktober, och deras första singel släpps 27 augusti.
Nu känns världen stabil igen ;)
image311

dogsen

Mina småpojkar gör verkligen livet värt att leva =)
Nyss var vi ute och dumpade min CSN ansökan på brevlådan! Skönt med lite duggregn som svalkar i värmen. Och gott med lite laxbitar sa killarna ;)

image310

Döda människor, bara siffror

Nyheterna säger "43 döda i Baghdad idag". Jaha? Inte mer? "2 miljoner människor på flykt". Ok. Siffrorna kvittar för i nästa andetag pratar dom om pollen halter. Antalet döda människor kvittar, bara är siffror i protokollet, ingen bryr sig? Våra hjärnor är så vana vid att höra såna här siffror varje dag, att vi inte längre reagerar eftersom vi inte vet vilka som dog.

Därför har nu 
http://www.hometownbaghdad.com/ fått ett sånt genomslag! Man kan följa några studenter i Baghdad när dom försöker leva sina vanliga liv. De försöker kolla på fotboll på TV, skriva tentor, repa med sitt band och träffa sina flickvänner. Tanken är att visa omvärlden hur ett normalt liv ser ut i Baghdad, istället för att bara sitta och vänta på döden.
Men döden kommer närmre och närmre, påvägen hem från basketplanen måste dom gömma sig från gevärskulor, replokalen består nu bara av bråte, och dom visar bilder på alla sina vänner som flytt landet. När Ausamas farbror går för att köpa bröd på marknaden sköts han ihjäl med 50 skott av en amerikansk patrull som tog honom för terrorist. Familjen bestämmer sig för att fly, och förra veckan las den sista videon ut på deras hemsida.  National Geographic ska göra dokumentär av materialet, så skynda er in och kolla på sidan innan den försvinner.

Myggbett

Jag har fått ett myggbett på mitt finger. Det är GANSKA jobbigt att klia där eftersom ytan är minimal!

juicy fruits

Två dagar utan läsk och snask, det har gått bättre än vad jag trodde! Tre mål om dagen och frukt emellan funkar bra sålänge man får i sig något som mättar! Visst har huvudet skrikigt efter socker på kvällen men då får man borta tänderna och gå och lägga sig.
Sitter här och snaskar i mig en besk blodapelsin, min favoritfrukt!! Nu tittar solen fram och jag ska försöka locka med mig min sambo ut på långpromenad med hundarna!

image309

Välj en..

Blogg: jag läser många men min favorit är Roomservice
Stilikon: ingen..
Modell: Adriana Lima
Designer: Hmmm Dior 
Butik: I brist på annat, MQ
Nätbutik: ASOS
Skådespelare: Joaquin Phoenix
Skådespelerska: Angelina Jolie
Tv-serie: Extreme makeover home edition
Film: Hotel Rwanda
Parfym: Escada Magnetism

Mascara: Lancome L'extreme
Nagellack: använder inte direkt
Foundation: dior
Skönhetsprodukt: Yves saint laurent, Touché eclat
Väska: Friis
Skor: ballerinas
Färg: svart
Fulaste plagg: CROCS!
Fulaste accessoar: turban
Mest användbara plagget: Jeans
Favoritplagg: luvtröja
Resemål: new york
Klubb: shine
Maträtt: thai
Godis: marabou
Dryck: pepsi
Alkoholhaltig dryck: cider

USA & KANADA

Sommaren 2000 var jag och min familj på semester i USA och Kanada. Tyvärr filmade vi mest med videokamera så vi har inte massor med bilder. 
Resan började i New York där vi bland annat shoppade på Macy's, besökte central park+zoo, rockefeller center, world trade center, empire state building, NY public library (där dom spelade in bla. ghost busters och day after tomorrow), frihets gudinnan och ellis island, times square, chinatown, little italy, FNs högkvarter mm.

1. Central Park.  2. utsikten från empire mot WTC  3. frihetsgudinnan 4. ellis island

   

Vi hyrde bil och körde till Cambridge (vid Harvard) där det blev sol och bad, och sen bar det vidare till Boston.
1. Harvard square i Cambridge 2. Old state house, Boston 3. USS Constitution Boston (bunker hill, charlestown)
           

Sen åkte vi till Provincetown Cape Cod för att titta på valar. Spenderade hela dagen på en båt och såg flera knölvalar på bara nån meters avstånd =) Folk spydde till höger och vänster, utom vi som hade tagit åksjuketabletter ;)
1. Gloucester, yankee whale watch (där dom spelade in The perfect storm) 2. Knölvalar
 

Efter det körde vi en hel dag upp till Kanadas gräns, och spenderade två nätter vid Niagara fallen både i USA och Kanada.
1. Jag i parken på AM sidan av fallen 2. Niagara fallet med hästskofallet längst bak 3. Kanada
      

Påvägen ner mot Washigton stannade vi nån natt i Gettysburg, där allt handlar om amerikanska inbördeskriget! Vi var tvugna att stanna i pennsylvania och kolla in amish folket. Vi ville dock inte vara så framfusiga och fota dom så vi köpte några vykort istället hehe
1. Gettysburg  2. Amish people
 

Washington var en konstig stad där allt skulle verka så perfekt men så fort du kom utanför centrum så var det bara slumm och smuts. Men visst var det kul att se huvudstaden! (känner ni igen en del bilder från bland annat Legally blond 2? ;) ) Allt var "usa är bäst" och historia historia historia. Kändes som att halva Washigton DC var en stor kyrkogård. Vi såg typ 100 minnes statyer till olika krig, koreakriget, vietnamkriget osv.

1. Vita huset 2. Lincoln monument 3. Lincoln
  

4. Obelisken   5. Minnes monument Koreakriget 6. Capitolium (riksdagshuset)
   

Till sist besökte vi Williamsburg, som var ganska häftigt för att folk i staden var klädda som på slutet av 1700 talet och allt var väldigt bevarat. Här besökte vi Kennedys gravsten.
1. Courthouse williamsburg . 2. "skådespelare"
 

Bra dag

Börjar redan märka den positiva effekten av att gå upp tidigare och äta frukost. Klockan är bara ett och jag känner att jag hunnit med mer än vad jag brukar andra dagar, och ändå har jag hela dagen framför mig!
Sitter nu och äter vindruvor som mellanmål *mmm*
Det småregnar ute men jag ska snart ut på promenad med hundarna.
Känner för att börja packa inför vår flytt, även om vi inte vet exakt var vi ska flytta än så känns det väldigt troligt att vi kommer flytta inom 4 månader.
Ska hämta min cykel som står i pappas förråd och dammar. Måste passa på att cykla hem den medans det är sommar och fint väder.

image279

Visning

WOHOO äntligen har vi blivit erbjudna några lägenheter genom en hyresvärd (I have my contacts)!! Den som kändes mest lockande var en 3a vid triangeln för 6333/mån. Även om vi helst vill ha en 2a för att minska hyran så känns det som att man kan kolla på den iaf! Om den är helt oemoståndligt snygg så kan det ju vara värt det. Fast jag hade ju hellre bott på Davidshall eller Gamla stan/väster. Och hellre i en 2a.

Kolla in den här ap-snygga lägenheten som jag fått upp på björnsbytare. Öppen planlösning på Gamla Väster typ 100 meter från min skola!! *åååååååååh*

Diet

Tydligen gick det inte alls att efteranmäla via mail, som jag gjorde förra terminen. Konstigt! Men jag hoppas kunna lösa det imorgon genom att ringa till MAH antagning. Enligt kurssekreteraren ska det gå att ordna över telefon.

Ikväll har jag varit på ICA MAXI och fyllt en korg med massa god frukt och grönsaker. Jag måste verkligen försöka vara lite hälsosammare. Jag kan inte leva på läsk och kakor! Min sambo ska börja träna imorgon så jag ska follow his lead =)
Jag ska försöka äta frukost, lunch och middag. Mer frukt och grönt, mindre sött och snabbmat. Lägga mig i tid och gå upp tidigare. Motionera mer och dricka vatten istället för läsk =)
Håll tummarna för att jag inte veknar och faller tillbaka!


Wejki wejki??!

För en gångs skull har jag gått upp tidigt (9)! Men vad ska jag göra nudå?? Fy vad tråkigt, lixom det kommer ju dröja ytterligare minst 5 timmar innan min sambo kommer hem från jobb. Och ingen Kimsan i telefon heller, vad ska man göra. Känns som att jag lika bra kunde sovit till 15.

Smarta jag åkte ju på semester utan att tacka ja till min kurs på högskolan och kom hem när det var för sent. Idag tog jag tag i det och mailade antagningen. Jag har för mig att jag gjort så dom andra gångerna jag glömt tacka ja hahaha Och jag tror att det räknas som någon slags "efteranmälan" om man mailar in personnummer, anmälningskod och sånt. Dom ser väl typ att jag var antagen med första prioritering och att jag redan gått 2 år på min utbildning, så varför skulle jag inte bli antagen. Har också skickat efter blanketter så att jag kan ansöka om CSN bidrag, känns som att jag är fett med sent ute, men om jag räknat rätt så borde allt vara klart till första veckan på terminen ändå =)

Nalle boy

Fick bilder igår på Martinis son Nalle, som nu är 8 månader gammal! Han är huuur söt som helst och har verkligen mognat fint! 
Han ska kastreras om några veckor, eftersom han inte ska ställas ut eller avlas på så rekommenderade vetrinären att det görs innan könsmognaden.
Han har oturligt nog skadat sitt ena bakben i ett misslyckat hopp-försök och haltar nu, och risken finns att han fått patella på det knät, men ja det är väl sånt som händer =(

image271image272
Fantasio's Scarface 8 månader

Ta mig till skogen

Fick avvakta en stund med att gå ut med hundarna, eftersom min knarklangargranne hade customers!
Hmmm ingen som känner för att ge mig ett hus med trädgård?
Jag vill springa runt i skogen med hundarna varje dag och inte behöva träffa en själ!! Jag älskar att vara ute i naturen och känna mig fri!!

image270

England

Sommaren 2001 spenderade jag och min bästa vän en månad i England. Den bästa sommaren någonsin!!
Det var jättefint väder hela tiden, och vi shoppade nästan varje dag. Vi träffade mycket nya vänner och hade så offantligt kul!
Jag fattar inte ens hur vi hann med så mycket som vi gjorde! Det var mycket som man glömde fota, vi hade så många roliga äventyr. Discon, tivoli, piren och spelarkaden, parker, Hastings, museum, laser dome, sjuka lekar med folk från hela världen, Little Hampton och Body Shop fabriken, stränder och utöver allt sånt så var vi i skolan 3 timmar om dagen!

Här kommer blandade bilder från 1+2 Brighton, 3+4. London,
5+6.Arundel Castle 7.Canterburry church 8.Pavillion Park


 
  
 
  

Bäst: Nya vänner, äventyr, vädret, shoppingen!
Sämst: Maten...fast jag gick ner massa i vikt så man ska inte klaga! haha

Knäppheter

Hälsade på hos Kim idag, knäpphets studentområde!
Först sover det en snubbe på gräsmattan, ja han hade legat där hela natten i regnet!
image256

Och sen har dom lite dubbelmoral..
image257

Korfu

On request kommer här bilder från Korfu Grekland XD
Najs tajm with the girls!! Sommaren...öh 2003 tror jag? Ja det fick bli ett urval av bilder som inte var alltför zoomin-bikini ;)
Sola, bada, äta och festa ja det fanns ju inte så mycket annat att göra där! "Byn" vi bodde i var typ 2 gator, eller en som svängde. 

Bäst:
vädret, maten och billig sprit!
Sämst: slemmiga greker, vårt sista minuten hotell (minus 1 stjärna typ), och musiken på klubbarna.

  
 
  

Spank jo

Tack Kim för att du snyggade till min blogg =))

Affärsidée

Nu har jag fått världens idée! Någon får gärna sno den och bli svinigt rik!
Jag vill ha en tröja där det står med stora bokstäver:
 DO NOT DISTURB!

Så kanske man får vara ifred nån gång när man går ut? *hoppas* 
Tänk dig att kunna gå ut och ingen tilltalar en eller skriker åt en eller ställer frågor.
mmmmm vilken härlig dröm
Om inte det funkar så kanske någon vill låna ut en bodyguard till mig? Han får gärna vara svart.

Lite häst någon?

Vad gör vinnarna från V65 idag?

image245

Ge mig musiktips

MMm nu har jag lärt mig hur man laddar ner musik, eller jag menar...jag är så laglig så det är inte sant! Jag skulle aldrig göra nåt sånt.
Men nu vill jag ha massa musiktips, så att jag kan vara mer laglig och inte ladda ner.
Hiphop, pop, RnB, allt det senaste som spelas på radion, plus remixer. Jag vet ALDRIG vad låtarna heter!

Tips tack =))
Kim jag vet att du sitter inne med en massa tunga beats!

Happy

Det är ju himmelriket att vakna och logga in på björnsbytare, och se att man har TIO nya lägenheter att intressemarkera. När alla dessa är perfekta mitt i centrum så blir man ju extra glad!!!
HALLELUJA!

Paris

Jag har varit i Paris två gånger (i teorin fler, men inte tillräckligt för sightseeing). Första gången var med min familj över ett sportlov, och andra gången med min bästa vän sommaren 2001. Här är lite bilder från mitt senaste besök.

  
 

Bäst: Disneyland, romantisk atmosfär, vackra byggnader.
Sämst: Otrevliga fransmän, dyrt, mycket trafik.

Milano

Tänkte inkludera RESOR i min blogg. Efterhand som jag orkar scanna in lite bilder från varje ställe jag varit på så kommer jag att visa här =)

Börjar med Milano eftersom jag har bilderna på datorn. Jag och min sambo besökte Italien tillsammans sommaren 2005. Det var vår första semester ihop och ingen av oss hade varit i Italien förut.

Bäst: 1. Modeller överallt  2. Exklusiva modebutiker  3. Kulturen
Sämst: 1. Vart var alla snygga italienare?? 2. Svindyrt att äta!  3. Nästan inga hotell hade pool.

   

ANN CHARLOTT ALSTADT

"Det känns märkligt att vandra på sommargatorna och veta att allt kan vara borta redan i detta århundrade. Mänskligheten är bara några grader från utplåning och vi har bara åtta år på oss att stabilisera och sänka utsläppen av växthusgaser för att hejda klimatets skenande in i apokalypsen.
  Vetenskapsjournalisten och miljöaktivisten Mark Lynas sammanställning av forskningsläget kring den globala uppvärmningen liknar en skräckroman av Stephen King. I Kings Pestens tid utplånar ett virus nästan hela mänskligheten. I verkligheten är det vår livsstil, och den energi den kräver i form av fossila bränslen, som hotar vår civilisation. Och framtiden är redan här. Monsunen dränker Bangladesh, på Kilimanjaros topp smälter isen, sydöstra Europa torkar, här hemma svämmade Småland över. Det är ingen väckarklocka, utan ett öronbedövande, tjutande larm.
  Inför Lynas förra bok Oväder reste han, under tre år, runt världen som väderdetektiv och samlade bevis för den kommande katastrofen och jag måste erkänna att jag då stoppade huvudet i sanden. Jag visste att domedagen väntade men vågade inte ta reda på exakt hur den ser ut. Sex grader har krävt att Lynas, enligt en intervju, cyklat till Oxfords bibliotek ca 5000 gånger och nu är det hög tid för oss alla att borsta sanden ur håret. Han sammanställer olika scenarion för vad som händer med det komplicerade system som är vårt klimat när värmen stiger grad för grad, vilket samtidigt blir en nedräkning för allt liv på jorden.
  Den goda nyheten är att vi har en chans att hejda utvecklingen. Om vi stabiliserar nivån på växthusgaser så kommer uppvärmningen att stanna på under två grader. Isar smälter, men det skulle kunna vara hanterligt för mänskligheten. Den dåliga nyheten är att detta måste ske före 2015 och sedan måste halterna av växthusgaser sjunka, annars smäller krutdurken av och en självrullande process sätts igång.
  
  Vid ett tre grader varmare klimat dör jordklotets lunga Amazonas, Sahara expanderar ned över Afrika och flyttar upp till vår sida av Medelhavet. Torka och översvämningar blir allt fler människors lott samtidigt som aggressiva orkaner flyger runt jorden. Men det värsta är att kolproppen går ur jordarna och metan frigörs när permafrosten släpper sitt grepp om den sibiriska tundran. Det betyder att mängden växthusgaser rusar bortom vår kontroll.
  Kedjeeffekten driver in oss i en ?femgradersvärld?, där ytterligare metangas frigörs ur de uppvärmda haven och undergången står för dörren vid massutrotningens sex grader. Världshavens metanutbrott skapar exempelvis explosiva eldbollar som glider in över land och får Hiroshima att likna ett nyårsfyrverkeri.
  Det tog naturen minst tiotusen år att skapa den senaste helveteskatastrofen, under permperioden, då bara några få livsformer överlevde. Människan ser ut att klara det på hundra år, enligt Lynas och FN:s klimatpanel, och min femåring riskerar att få uppleva en laglös Mad Max-värld.
  För orkanen Katrinas ödeläggelse av New Orleans gav oss försmak av ett framtida kollapsande samhälle. Det ekonomiska ? politiska­ systemet var oförmöget att bygga tillräckliga skyddsvallar, evakuera, hantera hjälpinsatser eller återuppbyggnad.
  
  Lynas ska läsas, inte bara som en miljöskräckis, utan också som en obarmhärtig kritik av det kapitalistiska systemet. Jag fruktar att världen inte går att rädda då marknadsekonomin är ett sådant irrationellt och primitivt sätt att organisera ett samhälle. Den enskildes profit går före de mångas behov. Vattenfalls uppdrag är ju exempelvis inte att leverera­ så billig miljövänlig el som det bara går, utan att göra så stor vinst som möjligt ? därför bryter de brunkol i Tyskland.
  Marknadsliberalismen har inte bara satt sig på det ekonomiska systemet utan också på våra­ hjärnor och skapat ett dumskallesamhälle där människor på allvar hävdar att frihet och identitet handlar om att konsumera. Det finns idioter som tror att det är en mänsklig rättighet att köra stadsjeep, vilket socialt och moraliskt är vår tids variant av att förmodernt sitta och skita direkt på gatan.
  Men tyvärr alla marknadsliberaler, det funkar inte längre att spela struts, någon form av planekonomi är lika nödvändig som de förtalade sociala ingenjörernas återkomst. Den demokratiska staten måste ?lägga livet till rätta? för medborgarna om vi ska ha en chans att överleva som art. Till och med de mest inpiskade marknadsanhängare måste inse att det bara är stenhårda regleringar av kapitalismen och inskränkningar av vår individuella frihet att skita ned som kan rädda jordklotet. Vänstern kan otippat göra come back på randen till avgrunden."

http://www.aftonbladet.se/vss/kultur/story/0,2789,1137102,00.html


Nå, är det någon som tror på det nu då??? Hallå, vakna!! *panik*

Movies

The last king of scotland
En oscar belönad film om Ugandas diktator Idi Amin på 70 talet. Sedd ur den skottska läkaren Nicholas perspektiv, visas den sanna historian om den karismatiska men hänsynslöse diktatorn. En sann historia som känns som ett måste för att förstå hur lätt det var för världen att svepas med av Amins starka personlighet och charm.
3 av 5

Pledge this
Med Paris Hilton i huvudrollen, finns det ytterligare en meningslös rosa glittrande onödig film i hyllan. Ja hon är smal, ja hon är snygg, ja hon är rik, ja hon är divig. Nej hon kan inte act, nej ingen bryr sig om vilken sorority som är hetast, nej den var inte rolig.
1 av 5 besvikelse

I-see-you.com
Filmen handlar om en minst sagt konstig familj, med en 17 årig kille som får en briljant idée. När pappan i familjen förlorar jobbet och mamman spelar bort deras sparpengar, så har han verkligen inte lust att leva fattigt. Han installerar en webkamera i sin heta styvsysters rum och sänder live på internet dygnet runt från hennes sovrum, för en liten avgift på sajten I-see-you.com. Snart börjar pengarna rulla in, han startar ett företag och installerar kameror i ALLA rum i huset. Men familjen kommer på honom och blir såklart svinarga. Men när dom får höra om vilka summor dom tjänar på att  bara vara sig själva, så tänker dom om.
3 av 5

?????????

"Arga bävrar tog över badstrand.
Men snart kan badgästerna andas ut. Bäverkolonin ska utrotas och fyra av dem har redan skjutits. Dessutom kommer man spränga bort bäverhyddan för att inte nya bävrar ska kunna flytta in."
(
http://tv4nyheterna.se/1.152241/nyheter/2007/08/08/arga_bavrar_tog_over_badstrand;jsessionid=cabLgIeIbc8nHfMyVGerr)

Det känns ju tryggt. Det är bra att kommunen verkligen värnar om sina badgäster. Lixom det vet ju alla att det viktigaste i livet är att ligga på stranden i bikini! Alla vet ju att vi människor har mer rättighet att vara i vattnet än nån dum bäver!
Det är rätta takter, SPRÄNG DOM I LUFTEN, dom små jäklarna. Dom har säkert inga meningfulla liv ändå, inga bäverbebisar, inget hem, inget liv. Döda dom bara!
Hejja bävermördarna!


Frustration

Ååååååååh......ngagkllflobbaghghjdahgfupoiahfafjlfsbdgudajvbmbab...................
Ville bara uttrycka lite frustration över människor.

Jag uppskattar verkligen havet av fjortisar som man måste klättra över innan man får gå ut från sitt eget hus. Och sen vill jag visa tacksamhet mot dom som har fixat glassplittret på gångbanan. Jag vill också tacka shäffern under oss för en enormt vacker symfoni ikväll. Jag får inte glömma tonåringarna som skriker i parken, och deras föräldrar som låter dom vara ute såhär sent. Sist men inte minst vill jag tacka alla 5 familjer i vårt hus som köpt blandrashundar till sina barn. Det är så kul att se när dom små nyfödda valparna släpas omkring livrädda av 10 ungar var, dygnet runt, utan vuxnas översikt.
TACK SÅ MYCKET, VERKLIGEN, TACK!

oh yes

Det har flyttat in en schäfer på våningen under oss. Hon ylar och skäller hela natten, och hon löper blod i hissen så att mina killar blir tokiga. Men det stör inte mig.
Jag är bara orolig för en sak! Att folk är tillräckligt dumma här, att dom kan få för sig att det är mina chihahuaor som ylar om nätterna, och börjar hota oss (igen).
Once again: get me out of here!!!
Kim jag kanske flyttar in i ditt badrum imorgon.
För lixom det finns så mycket likheter mellan en schäfer och två chihuahuor, ja förutom att dom härstammar från vargen så..........eh?

Ska få besök...

-Dammsugat
-Moppat
-Diskat
-Duschat

-Ätit

nope

Och DÄR slutade jag vara glad! Hur många minuter varade det?
Tjejen med "vår" lägenhet tackade nej pga priset på hans lägenhet som ville flytta hit. Ja jag förstår ju också att ingen har råd med en 4a för över 8 tusen, men då ska man inte fylla i att man är intresserad av det heller!!! =(

Visning

Nu känner jag mig lite glad =))
Efter månader av letande efter en annan lägenhet, i centrum, eller helt enkelt någon annanstans än HÄR. Så har det äntligen kanske gett napp!
Vi har fått ett grönt triangelbyte på björnsbytare, och dom ska komma på visning ikväll. Nu hoppas vi bara att vi får komma på visning hos den tredje parten, om hon fortfarande är intresserad.
Det gäller en 2a på 66 kvm med högt i tak, nymålade väggar och stora fönster. Ganska stor balkong med utgång från köket in mot gården. Halvkaklat fräscht badrum med badkar. Sovrum in mot grön gård och vardagsrummet mot gatan. På andra våningen, men det finns hiss.
Den ligger.....hmmm man kan säga mellan triangeln och chokladfabriken! Det innebär att jag skulle bo 200 meter från friskis och svettis, ja det skulle man inte tacka nej till!! Och 1 km från skolan, ja det går snabbt att gå!

Men jag ska inte hoppas för mycket!!


Sån är jag!

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/


Jag har...

(x) varit kär
( ) blivit dumpad
( ) fått sparken
(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) börjat gråta av en film
(x) börjat gråta av en låt
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) köpt ny mobil senaste halvåret
( ) somnat helt blodig
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
(x) druckit en god drink
(x) haft sex med någon som somnat efteråt
(x) druckit en äcklig drink
(x) gått hem från stan klockan fem på natten
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) varit kär i någon av samma kön
(x) varit nykter när alla andra varit fulla
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande (alvedon?)
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
( ) haft sex med någon av samma kön
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
( ) ljugit om din sexuella läggning (lite roar små)
(x) byggt en avancerat snö figur
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) drömt om att bli våldtagen
(x) lekt uppklädd
( ) bett någon köpa ut cigg/snus
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
( ) fuskat när du spelat spel
(x) köpt något totalt idiotiskt
( ) åkt dit för att ha tagit tjack
( ) varit nära på att åka dit för att ha tagit tjack
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
( ) skrikit åt en lärare
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) varit vaken 3 nätter i sträck
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad 
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) ätit något som fått dig att spy
( ) spytt självmant
(x) vunnit en tävling
( ) fotat några som haft sex
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) svimmat av ren utmattning
(x) känt dig utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(X) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) Varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
( ) varit på andra sidan landet
(x) varit otrogen
( ) varit ihop med någon som varit otrogen mer än 5 ggr
( ) blivit tillfrågad att ha sex med någon för pengar
( ) haft sex med någon för pengar
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
( ) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något mot dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
( ) legat i en vattenpöl mitt på natten
( ) försökt begå självmord
(x) pekat finger åt någon
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) sårat någon väldigt mycket
( ) gjort upp eld på en strand
(x) skrivit en låttext
(x) varit seriöst besatt av någon
( ) burit hakkors/vita skosnören/bombarjacka i syfte att provocera
( ) sovit på en busshållplats
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) skadat någon väldigt mycket
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
( ) kastat sten på en anka
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
(x) sagt till en främling att du älskar honom/henne (en tjej gav mig gratis red bull, klart jag älskar henne!)
(x) kysst en spegel
( ) sjungt i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en snusare
( ) genomgått medveten självsvält
( ) kysst en fisk
( ) varit ihop med en tönt
(X) varit ihop med en gangster
(x) låtsats varit full
(x) varit en cheerleader (jo, lite med Kim, efter att vi sett Bring it on *fniss*)
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) blivit aggressiv under en fylla
( ) jagat någon genom halva stan
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) gjort en kriminell handling
(x) tror på spöken
(x) burit annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) köpt underkläder på myrorna
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) haft sex hos en kompis
( ) haft sex med en kompis
( ) brutit ett ben
(x) vela döda någon
( ) haft chansen att döda någon
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
( ) haft en myskompis
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
( ) sugit av någon offentligt
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva (inte bara 1 utan 2)
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

Pride festival

Är hundvakt åt Mille-miljon idag för Kimsan är på wedding.
Lite smågay aktiviteter har det varit.
Kom igen, alla hoppar på den rosa 1 ½ meters nallen samtidigt!!

image235

Ta mig härifrån


Igår var världens konstigaste dag, officiellt tror jag.
1. En kvinna klämde (med vilje) fast mig mellan sin vagn och en kyldisk i affären. Och sen gick hon därifrån.
2. Kicker spydde som en galning i en timme.
3. En dam frågade min pojkvän om jag var för fin för att hälsa på henne.

*funderar* Jag undrar om det klår konstigheten för några dagar sen, när en gubbe försökte öppna vår lägenhets dörr TVÅ gånger med nyckel, på 3 minuter!! Lixom hallå, fatta, du har gått fel!!
Åh snälla ge mig en lägenhet i stan.