Rock & Republic jeans?

r

Fejk Rock & republic crown victoria beckham! Mycket lika originalet fast man märker att kvaliteten inte är densamma. Men vem bryr sig till det priset!??
199 kr på Engelbrektsboden


tea tree

f
Om du verkligen verkligen vill ha en ansikts tvätt som rengör på djupet, utan att kosta 500 spänn, så köp Australian Bodycare Facial Wash with Tea Tree Oil.
Jag kan verkligen rekommendera den. Den säljs i hälsokost butiker och är tillverkad av naturliga produkter som användes i australien långt innan europeerna hittade dit. Den luktar typ trä blandat med tigerbalsam, och man känner hur den gräver bort vartenda smuts-cell i hela huvudet. Den torkar inte ut huden som många antibakteriella krämer gör. Det finns en hel serie av tea-tree produkterna med kräm och toner och allt man kan önska sig!

Cirka 120 kronor på Hälsokraft.

Betyg: 5 av 5 köp den!



fanta green

fanta

Fick present från thailand, 6-pack grön fanta!!! Sockersliskig neon grön älsklings läsk!!!!! Jag lever för den när jag är i thailand ock saknar den mucho här i sverige.
Jag ska njuta av vartenda kalla droppe!


ballerina leopard

sko
Mina nya leopard ballerina skor =) jättenöjd!!!
199 kr på skopunkten.

pumps

skor
Ok jag lovade att visa Kim mina finaste pumps. Mmm ingen strålande bild men du minns väl dom?
750 kr på Bianco Footwear för två år sen!
Som Chibbes pappa säger så är skorpioner skosamlare, och det stämmer både på chibbe och mig. Jag vet inte hur många skor jag har men ändå säger man alltid att man inte har några som passar just idag. Och alltid vill man köpa fler! Och chibbe har ännu fler, men han har typ bara basket skor och kängor.

yves saint laurent

ysl
Vill du trolla bort mörka ringar under ögonen och framhäva dina drag? Köp då Yves Saint Laurents radiant touch. En penna som du klickar ut en kräm som appliceras lätt med penseln. Kan till och med användas för att få naturligt putiga läppar.
Cirka 250 kronor. Kate Hudson använder den.

Betyg: 5 av 5 wunderbar!

chihuahua's closet

Rensade och städade lite bland alla hundgrejer. Kicker har ju växt lite så det var kul att se att Martinis gamla valp-kläder passade (nästan haha)

kgar
Kickers garderob, det mesta har han ju ärvt av storebror ;) Bara 5 av grejerna är köpta åt Kicker.
Värt cirka 1500 kr i inköpspris.

mgar
Martinis garderob, som ni ser är han en cool kille, med dyr smak (AKA bortskämd). Allt detta är ungefär värt 4000 kr tillsammans i inköpspris.

Lever man för sina vovvepluttar så gör man ;)
karlek

sjuker

Har inte skrivit blogg på länge, har varit sjuk (fett förkyld) och stressigt i skolan. Nu känns det lite bättre även om jag ska hämta en hemtenta imorgon, och skriva en uppsats i helgen och läsa ut en hel lärobok på ett dygn ;)
Vad händer då? Inte mycket, jag är sugen på att flytta in till centrum, eller till ett mysigt radhus område med trädgård för hundarna. Men det är ju omständigt att flytta, vi har det OK här.
Nu ska jag sova, ska följa med chibbe till sjukhuset och operera ut vidsomständer imorgon, stackarn...

Dagens i-lands problem: min msn ikon för "52" är en apa, så jag fick skriva "femtiotvå" för att berätta för Kim hur många procent röster Johan fick i IDOL. kvalet.

IKEA

Idag åkte jag och Kim till IKEA så fort dom öppnade. Prinsesstårta till frukost och sen rejsade vi genom hela IKEA. Jag hade värsta inköpslistan men jag var så fast i allt jag sett på ILVA så det blev bara en lampa, och dörrar till mina Billy skåp.
Här är min nya golvlampa =)
lampa
När jag kom hem så möblerade jag om, det blev rätt fint =) Nu är där mer plats att eventuellt flytta på bokhyllan om jag ville köpa dom där hyllplanen på ILVA.
Runt 5 tiden stack jag till Jägersro, fick ta bussen för Chibbe har bilen hela dagen! Jag köpte ett par bruna jeans och en rutig skjorta och ett brunt skärp. Jag handlade matsäck inför utställningen imorgon.
Och sen letade jag upp en campingstol på rea på JULA.. 59 kronor mucho najs prajs. Perfekt på utställningar, jag skäms att komma med en solstol haha man sitter så lågt, dom är tunga att bära, och ingen drick-plats.. ;)
När jag kom hem var jag helt frusen och as-trött. Käkade varma mackor och kollade på idol.

Nu ska jag duscha Kicker, och mig själv, och packa grejerna inför imorgon. Sen blir det nog pang i säng! Ska upp typ.... halv 6?
Internationell Sofiero hund utställning i Helsingborg imorgon =) Kickers stora debut!!
Håll tummarna för Kicker kl 9.00 imorgon =)

Kicker 7 månader

Idag hade vi lektion med en ny lärare. Han lät EXAKT som Arnold Schwarzenegger haha det var skitroligt! Han var från Holland men ändå. Ja lektionen var intressant ändå förståss. Mycket bättre än keffa svennetanten!! Han var rätt rolig men ändå respektingivande och pedagogisk.
Idag fyllde Kicker 7 månader, han fick lite extra godis och massa lek =) Och massa utställnings träning haha
7man
Hans stora utställningsdebut är på lördag i Helsingborg, valpklass. Ingen big deal kanske men det är internationell utställning och vi ska först ut, och massa folk kommer titta =) *nervöst*
Vi får hoppas på det bästa, hur det än går så är han finast i mina ögon.

Låt mig presentera...min nya gud.....my ONLY God!!!
daim

Imorgon ska jag och Kim på IKEA och spendera lite studiemedel ;) haha
Vi ska dit så fort dom öppnar och käka frukost och djupdyka bland inredningen! *drömma*
Men dom riktigt dyra inköpen vill jag göra på ILVA men jag vet inte om det är värt det.... 350 spänn för en vas? 500 spänn för en golv lykta? 800 spänn för en hyll-sats?
Det tål att tänkas på...Då är det kanske mer prisvärt att spendera några hundra på en lampa, lite förvarings korgar, lite sängkläder och fotoramar.
Man KAN ju köpa lite i taget man behöver inte köpa allt på en gång..så chibbe blir sur på mig :P
Nu ska jag gå och drömma om inredning och färger....

glamour not

JP+madde
Jean-Pierre och jag på Stureplan
madde
Ungefär såhär glammig känner jag INTE mig just nu....*möh* blåvals stajl. Kim när ska vi börja träna? Vi får cash imorgon hehe
Forgive me father cause I have sinned..... chips idag och godis i förrgår *ajabajja* Och nu sitter jag med en energidryck i högsta hugg *besviken på mig själv*

Jag måste gå till frissan...och jag vill färga mitt hår, antingen mer intensivt kastanjebrunt eller lite koppar rött. *hmmm*

okeeeeeej inte ätit nåt mer än en ostfralla och ett litet marabou idag fastän jag varit uppe sen 6.30 *krampa*

första lektionen

Idag skulle vi ha lektion kl 13-15.  Jag träffade Kim på gustav runt 12 också köpte vi den första boken vi behöver "the age of migration" och sen en scones på espresso house.
Det började med att det inte kom någon lärare på 10 minuter. Sen kom en tant som sprang runt som en yr höna och kunde inte förstå varför vårt klassrum var upptaget. Sen efter ytterligare 15 minuter så kom hon tillbaka och sa att vi skulle vara i andra byggnaden på 3e våningen. Jahapp..
När vi kommer dit så sitter halva klassen där = den hälften som är helt NYkomlingar! Hur lyckades dom hitta dit då och inte vi?
Sen öppnar läraren käften och ut kommer.......obegriplig svengelska!!!! Det var det värsta jag någonsin hört. Det får vem som helst att blekna. Hon bara immiterade engelska ord det var lixom inte ens rätt ord eller grammatik!!! Shajse vad kasst! Vi satt och skakade av panik för att vi inte kunna hålla oss för skratt. Efteråt gick alla och bara asflabbade runt skolan och sa att dom hoppar av om inte dom andra lärarna är bättre!!
Ämnet verkar intressant i helhet och jag hoppas undervisningen får lite högre nivå senare på terminen!

Måndag..jaha.. har en lektion kl 8 på onsdag och kl 13 på torsdag. Med samma lärare tyvärr hehe
Chibbe kommer hem vid 7 så då blir det middag. Hmmm vad ska man göra tills dess? Skriva uppsats kanske...näääääääääääääää...

smakprov Precept Plus

precept
Beställde smakprov på lupus hemsida på Precept Plus! Jag har hört så mycket bra om det märket.
Precept är ett mycket bra foder, ett av de absolut bästa. Det är bra råvaror, högt köttinnehåll av hög kvalitet och mineralerna är av sk kelaterad typ vilket gör att dom är lättupptagliga.
Tyvärr verkar det inte smaka så gott som det låter. Martini åt lite när jag ställde fram det igår, men Kicker vill inte ha det och dom vägrade äta det till frukost.

4 av 5 Mycket bra foder, men tyvärr ville mina hundar inte äta det

skolstart

Idag var jag tvungen att gå upp 7 (!!!!!) för att golvläggaren skulle komma. Men nu är iaf alla golven klara!
Nu ska man bara orkar ställa tillbaka alla grejer! Det är lite oreda här men det är åtminstone rent! Jag har städat så jag har fysiskt ont överallt hehe
Chibbe stack på möte när golvläggaren kom så jag å hundarna fick sitta och käka filmjölk och vindruvor i soffan hela förmiddagen och kolla på Oprah hehe
Hundarna tog det förvånansvärt bra att där var två främmande gubbar som kom och gick som dom ville i vår lägenhet och bankade och höll oväsen. Sålänge jag satt med dom så sov dom bara =)

Klockan 13 hade vi inskrivning i skolan. Det var typ 10-15 pers från vår gamla klass kvar bara. Men där var också säkert 20 nya som bara går kursen. Jag hörde nån snubbar som lät amerikanska.
Vi fick rätt dåligt med info inte alls lika välkomnande som vi fick i det andra ämnet! Dessutom fick vi inte träffa en enda lärare!
Vi ska läsa 4 ämnen i tur å ordning (som tur är):
1. Migration and Politics
2. Integration- segregation- diversity
3. Identity and community
4. Identity, media and racism

Det ska bli mycket intressant att se vad jag tycker om IMER ämnet, jag ska trotts allt kanske ta examen i IMER eller Communication in English (som ska byta namn till English studies)! Jag känner att jag har lättast för communication in english eftersom jag har lätt för språk, läsa och skriva. Men vi får se hur pass intressant/kul/svårt IMER är. Jag tror nog att IMER är nyttigare i meritlistan när man söker jobb på den internationella marknaden! Speciellt om man vill satsa på FN och liknande.

skolan kim
Efter "uppropet" åkte jag å Kim genom halva stan och spelade Paris Hilton på full rulle. JA OK vi vet att vi är töntar *even when the stars are crazy*

Var nyss ute på kisserunda med Kicker, stackarn blev biten av en pissmyra i rumpan *nawwww*
Om en timme ska jag åka och köpa middag på nåt gott ställe kanske kinamat med chibbe, och sen ska jag köpa en almenacka/kalender/filofax på ÖB, sen hem till Kim och kolla film där. Fast Kim ska inte vara där hehe jag ska passa hennes hund Mille när hon är på personalfest!
Så jag tar med mig vovvarna, film och snask så ska vi ha det riktigt mysigt =)