Gallerix

Jag känner att jag älskar Gallerix nu =))) hihi vilken smart reklam nu vill jag också ha sån chihuahua vägg ;) Min kille kommer hata mig!!
image347
Bild: gallerix.se

Någon som såg Heroes igår, hihi cheerleaderns mamma hade ju en långhårig chihuahua som hon ställde ut och hade bilder på överallt och snackade bara om chihuahua  uppfödning haha Nu kommer jag definitivt följa HEROES serien!!

Kommentarer
Postat av: Daniela

Ååh den har jag inte sett innan den reklamen!
hehe fick ett roligt erbjudande angånde min ena vavva kille :) Kika i bloggen :)

Postat av: Daniela

Jo ja vet, är ganska stort. (tror dock inte att hon vägde riktigt så mycket, såg mindre ut än Mandos och han väger 3½) Får kolla upp det där. Nja, meningen är ju att vi vill ha varsin valp efter våra egna. Vill ha nån liten knodd efter Mandos såklart, och hon en efter sin egen. Sen ville några i hennes familj ha. Men vi får se, kemin kanske inte stämmer.
Chi forum lägger jag mig inte i längre. Varit för mycket intriger och tjaffs där jag har lämnat stället (inte tack vare mig som tur är, men stämningen var så illa så jag valde att inte stanna kvar) Tack iallafall :)

2007-09-06 @ 21:50:18
URL: http://neliz.se
Postat av: Guldregn

Jag har ju inte sett reklamen, men blev sugen på tavlorna bara av att se dem i din blogg. Så sött =). Dina vovar var också så söta =). Ha en fin dag!

2007-09-07 @ 10:10:30
URL: http://guldregn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback