Filmer

Next
Nicolas Cage kan se två minuter in i framtiden, och det försörjer han sig på i hemlighet genom trolleri och poker. Men FBI kommer på hans förmåga och försöker övertala honom att hitta en stulen misil. Ganska spännande film men tyvärr blir det lite pedofil-varning på Jessica Biel + Nicolas Cage!
3 av 5

Premonition
Sandra Bullock lever lyckligt med sin man och två döttrar. Men en dag får hon ett konstigt meddelande av honom på telefonsvararen, och sen dör han i en bilolycka. Hon är helt förkrossad men när hon vaknar nästa morgon så lever han och hon upptäcker att tiden spolats tillbaka till bara någon dag innan han  dog. Är hon galen eller har hon fått en andra chans att rädda sin man?
4 av 5 jättebra

28 weeks later
Fortsättningen av zombiefilmen 28 days. Hela storbritannien är isolerat och inga överlevande har hittats på en månad. Amerikanska militär styrkor har slått upp läger i London och rensat ut en trygghetszoon. Man börjar släppa tillbaka britter in i London igen på prov. Men allt är kontrollerat och övervakat. Man för följa en familj som förlorat sin mamma och barnen vill hämta sina saker i sitt gamla hus. Dom får inte lämna London egentligen men smyger ut och tar sig till sitt hem. Där hittar dom sin mamma levande och militären tar in henne för prover. Något går snett i London och snart börjar smittan spridas som en löpeld igen.
4 av 5

Wild Hogs
Fyra medelålders gubbar får ryck och vill uppleva frihet igen. Dom känner sig låsta i sin familje-vardag och bestämmer sig för att återuppleva sin ungdom genom att åka motorcykel utan någon färdriktning. Dom råkar såklart ut får både det ena och det andra med sina olika personligheter. Martin Lawrence känns lite oplacerad i filmen eftersom man inte är van vid att se honom som medelålders. John Travolta har blivit lite småfet och han är inte speciellt rolig heller. 
3 av 5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback