Filmer

Här kommer lite filmtips, innan jag måste vinka adjö. Flyttar i övermorgon och kommer försvinna från internetvärlden i tre veckor *snyft*.

Good luck Chuck
Chuck blir förhäxad som ung och alla kvinnor han varit med finner sann kärlek. Det sprids via nätet och tjejer står på kö för att få en dejt med the lucky charm. Men när Chuck blir kär i Jessica Alba som spelar en klumpig pingvinskötare, så inser han att han kommer förlora henne om han ligger med henne. Vad kan han göra för att bli av med förtrollningen, och hur ska han övertala sin kärlek att gifta sig med honom?
4 av 5

Poseidon
Besättning och gäster kämpar för att överleva efter att deras lyxkryssning vänts upp å ner av en tidvattenvåg. Förutsägbar och lite halvkassa skådisar.
2 av 5

I now pronounce you chuck and larry
Jätterolig film med Adam Sandler som tvingas gifta sig med sin manliga kollega. Dom tvingas låtsas vara bögar för att inte hamna i fängelse, och det leder till den ena efter den andra jobbiga situationen.
5 av 5 superbra

Ratatouille
Väldigt underhållande animerad film om en råtta som drömmer om att bli kock i Paris! Han får blodad tand när han lyckas hjälpa en ung kille i kris på en lyxrestaurang. Men det finns ju ett litet problem, han är en råtta, och råttor hör inte hemma i kök.
5 av 5

Relative Strangers
En ung framgångsrik överklass psykologi-författare får reda på att han är adopterad bara veckor innan sitt bröllop. Han bestämmer sig för att hitta sina biologiska föräldrar och lära känna sina rötter. Han är förväntansfull och hoppas finna intilligenta perfekta föräldrar. Men istället får han två fula högljudda trailer-trash 'bönder' som gör hans liv till ett helvete.
2 av 5

Hostel part 2
Inte lika nasty som 1an men med bättre handling. Tre amerikanska tjejer knyter en oskyldig kontakt när dom tågluffar genom Europa. Innan dom vet ordet av befinner dom sig i livsfara. Samtidigt får vi följa två bröder som betalat en stor summa pengar för att få döda dom. Smart, händelserik och spännande. Rekommenderas faktiskt även om det inte är min typ av film egentligen.
4 av 5


Transformers
Grymt bra film med fin historia och häftiga specialeffekter. Man både gråter och skrattar, håller andan och blir kär. Dom onda roboterna slåss mot dom goda och människorna står i mitten. Det bästa på hela filmen är faktiskt chihuahuan haha En känsla av att det faktiskt för en gångs skull är ungdomarna som kan rädda världen, inte USAs regering med världens största vapen, är ganska skön.
5 av 5

Wrong Turn 2
Läskig, spännande, äcklig, överraskande film i dokusåpaanda. I par ska dom tävlande ta sig förbi diverse utmaningar i skogen, långt utanför någon civilisation. Med världens klyddigaste spelregler blir det både komiskt och ironiskt. Men snart upptäcker dom att de inte är ensamma i skogen.
4 av 5

Bring it on 3 All or nothing
Hayden Penitierre måste flytta från sin trygga vita medelklass skola där hon är superpoppis. Hon hamnar i en förort i New York och tvingas anpassa sig till deras hiphop stil. Hon går med i hejarklacken och lär sig ett och annat om att leva i ghettot. Typisk dans-tonårsfilm, men älska älska!
5 av 5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback