Movies

The last king of scotland
En oscar belönad film om Ugandas diktator Idi Amin på 70 talet. Sedd ur den skottska läkaren Nicholas perspektiv, visas den sanna historian om den karismatiska men hänsynslöse diktatorn. En sann historia som känns som ett måste för att förstå hur lätt det var för världen att svepas med av Amins starka personlighet och charm.
3 av 5

Pledge this
Med Paris Hilton i huvudrollen, finns det ytterligare en meningslös rosa glittrande onödig film i hyllan. Ja hon är smal, ja hon är snygg, ja hon är rik, ja hon är divig. Nej hon kan inte act, nej ingen bryr sig om vilken sorority som är hetast, nej den var inte rolig.
1 av 5 besvikelse

I-see-you.com
Filmen handlar om en minst sagt konstig familj, med en 17 årig kille som får en briljant idée. När pappan i familjen förlorar jobbet och mamman spelar bort deras sparpengar, så har han verkligen inte lust att leva fattigt. Han installerar en webkamera i sin heta styvsysters rum och sänder live på internet dygnet runt från hennes sovrum, för en liten avgift på sajten I-see-you.com. Snart börjar pengarna rulla in, han startar ett företag och installerar kameror i ALLA rum i huset. Men familjen kommer på honom och blir såklart svinarga. Men när dom får höra om vilka summor dom tjänar på att  bara vara sig själva, så tänker dom om.
3 av 5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback