Films

Ghost Rider
Nicolas Cage i en sannerligen opassande roll för honom, en motorcykelåkande brinnande döskalle med brustet hjärta. Nån barnslig historia om att djävulen tagit hans rätt att älska och han tvingas samla onda själar på nätterna. Men hans ungdomskärlek Eva Mendez dyker upp och vänder uppåner på allt. Riktigt löjliga specialeffekter med brumm brumm, eld och dåliga repliker.
1 av 5

Van wilder 2 - the rise of Taj
En skabbig indier vid namn Taj Mahal kommer till fisförnäma Camden university i England. Han är lärling till den berömda festprissen Van Wilder och är nu beredd på några års orgier som campusens sexgud. Han inser dock inte att alla skrattar åt honom. Hans stenhårda självförtroende drar in honom i problem direkt och med en brokig skara anhängare startar han sin egen fraternity. Stort plus för hundutställningen i slutet! ;)
3 av 5 rolig

Just like heaven
Riktigt bra romantisk komedi med Reese Whiterspoon. David flyttar in i en lägenhet för att starta om på nytt. Men så dyker Elisabeth upp och påstår att det är hennes lägenhet, och försvinner framför näsan på honom. Han är övertygad om att hon är en ande men hon är bombsäker på att hon lever. Ingen vill lämna lägenheten, och i jakten på hennes förflutna, går dom från irritation till romantik.
4 av 5 jättebra

Stå ut
Två tjejer i Malmö är bästa vänner och går i 9an. Men den ena tjejen drömmer om en hiphop karriär och vill verkligen sticka ut med sin stil. Dom skriver låtar ihop och planerar att vara med i en talangjakt. Men den andra tjejen vill vara vanlig, festa med tjejerna i klassen, passa in, och är nyfiken på killar. Dom blir ovänner och man får följa bådas vardag i Malmö utan någon riktig vän.
3 av 5 Värd att se om man känner till Malmö

Die hard 4.0
En numera skrynklig Bruce Willis måste hålla en datanörd vid liv för att rädda landet från en sur snubbe som stänger av all elektronik. Visst det händer någonting hela tiden och dom ramlar in i en action-nära-döden upplevelse varannan minut men man fattar ju att dom kommer klara sig, och oj vad tuff han är "yippiekayay mother f*cker"!
3 av 5

Mission Impossible 3
Tom Cruise är superduktig superhemlig superagent och hans fru har ingen aning. Han åker runt halva jordklotet och kastar sig från hustak och räddar folk och är jättetuff. Han kommer hem helt slutkörd och säger att det varit en tuff dag på kontoret XD Minst sagt! Men under ett uppdrag blir det personligt och hans fru kidnappas. Ska han lyckas rädda sin kärlek innan tiden runnit ut, och hur många gånger hinner han riskera livet på vägen?
4 av 5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback