nutro choice

nutro

"Överlägsen smältbarhet, reducerad avföringsmängd. Endast naturliga och högkvalitativa ingredienser. Naturliga antioxidanter för att stärka immunförsvaret. Inga biprodukter, endast rent muskelkött.  Inga konstgjorda färg- eller konserveringsämnen.

Forskning har visat att linolsyra från kycklingfett och solrosolja är den enda fettsyran som hjälper till att minska hundars kliande. Det är därför som vi tillsätter den optimala nivån av linolsyra till alla våra Nutro CHOICE produkter. Mer linolsyra leder till mindre kliande och en vackrare hund. 

 INGREDIENSERNA GÖR SKILLNADEN:

Torkat kyckling- och lammkött är de huvudsakliga ingredienserna i Nutro CHOICE hundmat. Det finns lagar som kräver att hundmatstillverkare måste ha en lista på etiketten där ingredienserna finns i storleksordning (vikt innan process), med den största ingrediensen överst. Ta dig tid att studera ingredienserna i din nuvarande hundmat, du kommer att bli förvånad över vad du hittar. Helt klart är att all hundmat inte är tillverkad på samma sätt.

VAD ÄR DEN FÖRSTA INGREDIENSEN I DIN HUNDMAT?


 FÄRSKT KÖTT ELLER TORKAT KÖTT?

Vad är det för skillnad? Vissa hundmatstillverkare skriver kyckling eller lamm som huvudingrediens. Men vad får du egentligen? 75% av det färska kyckling eller lammköttets vikt består av vatten och fett. Efter det att fett och vatten är borttaget under bearbetningen, är inte längre kyckling eller lamm den främsta ingrediensen. Skillnaden mellan torkat kyckling- eller torkat lammkött och kyckling- eller lammkött är endast vatten och fett. Med andra ord, färskt kyckling- eller färskt lammkött bidrar endast med en liten del av det totala proteininnehållet i den färdiga produkten. Det bästa sättet att förstå vad du köper är att läsa innehållsförteckningen. Torkat kyckling- eller lammkött är de proteiner som finns som första ingrediens i Nutro CHOICE hundmat." (www.nutro.fi)

Mest sålda lamm och ris hundforet i USA. Både Kicker och Martini vräker i sig morgon och kväll!
Lite för mycket kolhydrater! Kolhydrater behöver dom väldigt lite av - det är mest utfyllnad och ett svårare sätt för dom att utvinna energi så det finns ingen anledning att ge ett kolhydratrikare foder än nödvändigt.

119 kr för 2 kg

4 av 5 mums fillibabba!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback