Jäkla Telia!

Kan meddela att Sunsilk brunett är superbra, håret blir väldigt mjukt och glansigt och luktar urgott!
Hämtade ut min nya Lancôme Hypnose mascara och Bi-Facil rengöring idag på ICA. Tyckte L'extreme var bättre än Hypnose! På beautyplanet.se får alla nya kunder en svart Lancôme mascara för bara 99 kr just nu!
image461


Tyvärr var dom fondtapeterna vi ville ha bara beställningsbara från Frankrike och det tar alldeles för lång tid att köpa hem. Vi måste få upp dom i helgen (eftersom pappa flyttar nästa vecka), så vi måste välja nya! Jäkla bajs!! Ska dit imorgon och se om där finns något annat vi gillar. Förhopningsvis finns någon av dom som jag hade på min lista!

Telia är ju som alla vet inget att räkna med. Vi beställde bredband, telefon och massa TV kanaler för två månader sedan. Vi fick hem ett modem som vi betalade för och skrev under papperna och fick veta att vi skulle få internet om tre veckor. Vi har ringt och klyddat flera gånger för det har kommit till fel adress. Nu ringde vi och fick veta att dom annulerat vårt abonnemang helt!! Hallå, hur kan dom göra så? Schysst lixom, bra kundservice! FAKK TELIA!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback