första lektionen

Idag skulle vi ha lektion kl 13-15.  Jag träffade Kim på gustav runt 12 också köpte vi den första boken vi behöver "the age of migration" och sen en scones på espresso house.
Det började med att det inte kom någon lärare på 10 minuter. Sen kom en tant som sprang runt som en yr höna och kunde inte förstå varför vårt klassrum var upptaget. Sen efter ytterligare 15 minuter så kom hon tillbaka och sa att vi skulle vara i andra byggnaden på 3e våningen. Jahapp..
När vi kommer dit så sitter halva klassen där = den hälften som är helt NYkomlingar! Hur lyckades dom hitta dit då och inte vi?
Sen öppnar läraren käften och ut kommer.......obegriplig svengelska!!!! Det var det värsta jag någonsin hört. Det får vem som helst att blekna. Hon bara immiterade engelska ord det var lixom inte ens rätt ord eller grammatik!!! Shajse vad kasst! Vi satt och skakade av panik för att vi inte kunna hålla oss för skratt. Efteråt gick alla och bara asflabbade runt skolan och sa att dom hoppar av om inte dom andra lärarna är bättre!!
Ämnet verkar intressant i helhet och jag hoppas undervisningen får lite högre nivå senare på terminen!

Måndag..jaha.. har en lektion kl 8 på onsdag och kl 13 på torsdag. Med samma lärare tyvärr hehe
Chibbe kommer hem vid 7 så då blir det middag. Hmmm vad ska man göra tills dess? Skriva uppsats kanske...näääääääääääääää...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback